Conținutul de pisici britanice decât pentru a hrăni un pisoi și o pisică, cum să se uite, atunci când la castrare

masculi adulți rasa cântărește 4,5-8 kg de pisici 2,5-5,5 kg. pisici castrați poate ajunge la o greutate de 9,5 kg și 6 kg de pisică.

Durata de viață a 13-16 ani de pisici britanice.alimentația corectă

Conținutul de pisici britanice decât pentru a hrăni un pisoi și o pisică, cum să se uite, atunci când la castrare
Echilibrat, dotat cu toate produsele alimentare de vitamine este necesar pentru fiecare animal de companie.

Printre crescătorii și deținătorii de pisici există un argument. mai bine pisoi-hrana pentru animale britanic - produse alimentare naturale sau de alimente uscate.

 • Dacă sunteți cazat la un aliment natural. dieta ar trebui să se bazeze pe carne și păsări de curte (pui, curcan).

Puteți da ficatul și ou fiert, dar să nu abuzeze de aceste produse. Carnea sigur să fiarbă bine și separat de oase.

Nu există blănuri, piei sau de picioare - poate provoca daune la pisica.

Carnea poate fi adăugat hrișcă, orez sau orz.

Legume permis să mănânce morcovi, varză, dovlecei și castraveți.

Branza de vaci, lapte, smântână și iaurt - lapte - una dintre cele mai importante nișe în dieta unui animal.

Mai ales in timpul sarcinii - pisica ar trebui sa manance de 2 ori mai mult decât produsele lactate fermentate uzuale; aceeași sumă - în timpul alimentării.

Dacă alegeți alimente. nu este necesar să-l amestece cu alimente naturale.

Prefer o linie profesionala de hrana pentru pisici - de exemplu, Royal Canin, Hills. Gemuri, Diamond.

Fiecare include o multitudine de tipuri de furaje, astfel încât să puteți face un regim alimentar variat în mod special pentru animalele de companie:

 • linie separată pentru pisici și pisici britanice;
 • animalele care trăiesc în casă;
 • pentru perioada de lactație gravide și;
 • pentru a crește lână și dinți (cu omega 6, 8).

Aceste diete nu contin coloranti, iar apoi se pot converti cu ușurință la alimente naturale pentru animale de companie.

Pe lângă produsele alimentare ar trebui să fie întotdeauna un bol cu ​​apă curată. Este necesar pentru a schimba apa în fiecare dimineață.

Pentru a participa la târguri, și doar pentru a te ochiul maestrului, pisica trebuie sa arate decent - este curat și pieptănat lână, ochi strălucitori, sănătoase și gheare.

Conținutul de pisici britanice decât pentru a hrăni un pisoi și o pisică, cum să se uite, atunci când la castrare
pisicile britanice sunt foarte curate, dar uneori - ca și contaminarea sau înainte de „publicarea» pot scălda.

Scăldat este recomandabil să se ia un sampon special pisica pentru britanici. Și este mai bine să nu înseamnă îngrijire pentru a salva.

Cum să cumpere pisica britanic:

 1. Ia-un castron și umple-l cu apă caldă cu aproximativ o treime.
 2. Pune pisica înapoi, ținându-l de gât, și haina ușor lather.
 3. Se spală spuma stratului britanic destul de dificil (soi special cu părul lung), deci utilizați un pieptene și o stropitoare.
 4. Se spală organele genitale nu au nevoie. rasa britanica nu tolerează atingerea lor „comori“.

Dupa baie, înfășurați pisica intr-un prosop. parul uscat bine și pieptene prin ceva timp.„Plus“ lână - este cartea de vizită a oricărui britanicul. Asta este moale și strălucitor, trebuie să vă dau, de asemenea, vitamine pisica. Pe rafturile magazinelor de animale de companie puteți găsi suplimente alimentare pentru o crestere sanatoasa si dezvoltare a animalului.

Se recomandă să selecteze formulări speciale pentru rasa britanica, acordând o atenție la vârsta animalului de companie.

Brita vărsat. La momentul varsare britashki dumneavoastră aveți nevoie de un pieptene obișnuit, pieptene subparul - o dată pe zi.

În afară de aceasta ar trebui să dea sherstevyvodyaschuyu paste. astfel încât să salvați animalele de companie de la probleme neplăcute.

Conținutul de pisici britanice decât pentru a hrăni un pisoi și o pisică, cum să se uite, atunci când la castrare
Ochii britanic sunt un pic de scurgere, in special la pisoi.

În cazul în care descărcarea este neglijabilă. ele pot fi îndepărtate cu un tampon de bumbac uscată sau umedă (înmuiate în apă) swipe.

ochi de îngrijire zoofirmy loțiunile a produce in masa.

Acestea sunt împărțite în produse cu lăcrimarea și preparate pentru îngrijirea zilnică excesivă.

În orice caz, este imposibil să se urce în ochii unei pisici, cu mâinile nespălate ca zanesya infecție, vă va fi foarte mult timp să-l trateze.

Despre o dată la fiecare 2 săptămâni este necesar pentru a reduce ghearele pisicii pe picioare din față și din spate - o dată pe lună. În plus, trebuie să aveți un post zgârierea la un britanic autosuficientă se uita ghearele lui.

Grija pentru urechile este nevoie de pisica britanic, dar să abuzeze de această procedură nu ar trebui să fie. Suficient să-l dețină o dată pe lună sau ca poluarea urechi.

Necesar pentru curățarea tampoane de bumbac și peroxid de hidrogen. Umeziți o vată, ștergeți ușor animalul de companie ureche, având grijă să nu deteriora nimic și nu obține peroxid în ureche în sine.

Caracteristici estru și împerechere de pisici britanice

Conținutul de pisici britanice decât pentru a hrăni un pisoi și o pisică, cum să se uite, atunci când la castrare
maturitatea sexuală și disponibilitatea pentru crearea descendenților din pisicile britanice are loc în perioada de 8-10 luni.

În acest moment, animalul periodic tipa isteric, luptă mobilier și covoare. Din această situație două moduri.

Primul - este de a da pisica să „meargă“ în paralel înțărcare ei de la obiceiurile proaste. iar a doua - sterilizarea sau picături calmante.

Concentrându-se pe picături. amintiți-vă că acestea pot fi date la un animal de 1 an și o săptămână înainte de căldură de așteptat.

Prima montă trebuie să aibă loc nu mai devreme de 1,5 ani, după cum este încă format un corp pisoi.

Cuplat la un an poate duce la nastere severe si nou-nascuti slabi, iar masculii - la o scădere a nivelului de fertilizare.

În prima căldură nu a tricot. necesar să se aștepte pentru a doua sau a treia, și chiar și apoi să dobândească urmași.

 • Cat pisica transportate pe teritoriul și să dea un pic de timp pentru a se obișnui.
 • Odată ce animalul va începe să se simtă confortabil, să admită o pisică, și să îi permită să le adulmece, puteți trece direct la împerechere în sine.
 • Cele mai norocoase zile - o calduri de 2-3 zile.

selectați cu atenție o pisică pe rolul tatălui ca pisica este încă tânăr, și, pe stânci datoriei inexpugnabile: se va potrivi cu un Cavalier mai experimentat și pentru adulți.

Pentru dvs. mai multe șanse de a obține fată gravidă ar trebui să petreacă 3-4 zile cu pisica.

Uneori, în primul rezumat este imposibil de a concepe copii. Nu disperați. Se întâmplă de multe ori, trebuie doar să așteptați până la următoarea estru și se repetă peste tot din nou.

Castrarea si sterilizarea britanic

Conținutul de pisici britanice decât pentru a hrăni un pisoi și o pisică, cum să se uite, atunci când la castrare
Sterilizata sau nu - problema cu care se confruntă proprietarii tuturor pisicilor.

Nu este un secret faptul că pisica, care nu lasa de mers pe jos, începe să se eticheteze toate unghiurile și lucruri, și trebuie să cumva scapa de mirosul de urină de pisică.

„Walkers“ pisica se freacă de mobilier, podea, gazdele, în timp ce punerea în circulație strigăte teribile, și în același timp - de asemenea.

Dacă nu intenționează să achiziționeze de la urmași frumos tău britanic sau frumos, avea grijă de tot ceea ce în prealabil - să învețe cât mai mult posibil despre castrarea si sterilizarea pisicilor.

Pisica British sterilizata ca pisica sterilizată acestei rase, este necesar să nu înainte de 8-10 luni - trebuie să așteptați pentru formarea completă a corpului.

În plus, procedura trebuie să aibă loc înainte de prima împerechere; în caz contrar, animalul va dori aproape întotdeauna să continue să „mers pe jos.“

Selectarea pisoi din rasa britanica. selecție de porecle. și apoi grijă de ei și creșterea lor - nu cea mai ușoară sarcină, dar cu abordarea corectă tot ce primești. Amintiți-vă că da toate dragostea miracol pufos britanic, veți obține în schimb loialitate nelimitat și inima iubitoare.