Contact simptome Dermatita si tratament la copii

Contact simptome Dermatita si tratament la copii

copiii expuși adesea boli ale pielii. Orice articole de uz casnic (scutece, produse cosmetice, articole de dulap) pot deveni autorii de infecție a pielii delicată a copilului. În cazul în care copilul are roseata pe piele, nu trebuie să lăsați-l să meargă și să aștepte un rezultat de succes.Acorde o atenție!

Boala tinde să se extindă într-o stare cronică și o influență majoră asupra sănătății tinerilor. Părinții tineri trebuie să înțeleagă boala, cum ar fi dermatita de contact. simptome si tratament la copii apar în mod individual. Tratamentul trebuie să fie efectuate de către medicul dumneavoastră, nu singur.

dermatita de contact: cauze, simptome

dermatita de contact - o boala de piele care incepe sa se dezvolte dupa impactul straturilor superioare ale epidermei diferitelor tipuri de stimuli. Boala se poate manifesta nu numai ca o boală separat, dar, de asemenea, să fie rezultatul unor perturbări în starea organismului. De asemenea, provoacă disconfort sau funcționarea necorespunzătoare a sistemului endocrin sau a sistemului imunitar.

Boala este diagnosticată la copii:

 • Părinții care sunt predispuse la alergii;
 • Mamă, în momentul efectuării unei sarcini a luat medicamente puternice sau a fost infectat cu boli virale;
 • Copiii care recupera de la infectii periculoase in copilarie;
 • Sugarii hrăniți laptele matern al mamei nu, iar formula pentru sugari nu este potrivit pentru un organism mic;
 • Copii mici, atrage sau administrat în mod necorespunzător produsele vysokoallergennymi.

Important! La manifestarea bolii afectează mediul și în cazul în care există un copil locuiește permanent. În cazul în care lumea este poluat, iar copilul nu a respectat de igienă de bază, apariția bolii este doar o chestiune de timp.

dermatită de contact la copii este declanșată de câteva motive:

 1. Interacțiunea cu plante, animale, praf;
 2. Medicamente caracter antimicrobian;
 3. Produse alimentare;
 4. îmbrăcămintea strâmtă, produse de țesut de slabă calitate;
 5. diferențele de temperatură;
 6. produse de îngrijire; necorespunzători
 7. Preparate de curățire (praf de spălat, săpun, geluri de duș, șampon);
 8. atac chimic a metalelor (o cruce și lanț în jurul gâtului), plastic, coloranți (jucării pentru copii).
Contact simptome Dermatita si tratament la copii
Cauzele bolii la sugari copil poate fi orice factor de mediu, deoarece sistemul imunitar al copilului nu este încă format în mod corespunzător.

Principalele domenii de localizare sunt locuri cu frecarea constantă de îmbrăcăminte - mâini, picioare, gât. Se poate turna, de asemenea, pe fata - de sub ochi, obraji și bărbie.

Simptomele bolii sunt următoarele:

 • roșeață copioasa, descuamarea pielii, edem, cruste epidermă cheratinizate;
 • Aspectul fluid sau puroi papule umplut;
 • Apariția arderii intolerabile și mâncărime;
 • Sensibilitatea la zona afectată scade sau dispare complet;

Erupția cutanată poate apărea din cauza expunerii la iritanti (alergeni) sau modificări de sezon, cum ar fi înflorirea anumitor plante.

Astfel, tulburare a pielii poate provoca mediu orice subiect copil, fie că este vorba de lanț pantalon scurt sau o jucărie preferată. Se recomandă să se monitorizeze îndeaproape produsele alimentare și influența produselor de igienă feminină. Acest lucru va ajuta să identifice rapid vinovatul principal al procesului inflamator.Etape și tipuri de dermatita, diagnosticare

Dermatita de tipul de flux pentru a distinge între forma cronica si acuta. În faza acută apar leziuni în decurs de câteva minute după contactul cu un iritant. Simptomele bolii pronunțat și o zonă de localizare are limite clare. Ea răspunde rapid la atac și trece fără urmă.

În expunerea cronică la dermatita de contact acoperă în copilul slab exprimat. Pielea de la site-ul este acoperit cu pete, care pot sau pot să dispară fără urmă și reapar. Vindecarea se pretează foarte mult.

Cursul specialiștilor bolii disting trei faze, prezentate în tabel.

In formele severe, și zone mari de distrugere este necesară pentru a activa apararea organismului de a consolida lupta împotriva bolilor

Important! Terapia trebuie să dureze cel puțin 5-7 zile. După această perioadă au venit îmbunătățiri. În caz contrar, este necesar să se schimbe influența schema și metoda.

In afectiuni recurente medicul numit antibiotice sub formă de unguente sau tablete. Tratamentul este prescris de medic individual pentru fiecare pacient în parte.

Contact simptome Dermatita si tratament la copii
Tratamentul adecvat nu oferă o garanție de 100% că dermatita este mai mult ca niciodată în viața mea nu a apărut, dar aceasta nu înseamnă că este necesar să se lanseze o campanie la un specialist.

Măsura principală pentru a determina un set de medicamente este simptomele manifestate și susceptibilitatea individuală la medicament.

Impactul remedii populare

expunere la medicamente zona cu probleme pot încerca, de asemenea remedii populare terapia prin utilizarea unei plante medicinale.

dermatita de contact la sugari pot fi ușor vindecate printr-o baie cu o soluție ușoară de permanganat de potasiu. Toddler în baie, se recomandă să păstreze cel puțin 15 minute. În cazul în care locurile afectate sunt situate pe fata, apoi face loțiuni.

Eficient în combaterea bolii sunt baie cu un decoct de coaja de stejar. Acestea reduc mâncărime, inflamația și umflarea. Nici un rău va fi impactul lotiuni cu infuzie de ceai puternic.

Un rezultat bun pentru eliminarea mâncărime erupții cutanate dau următoarele rețete decocturi și infuzii:

 • Bulion din muguri de mesteacan - 4 lingurite .. colectarea fierbe în 0,5 l. apă la fierbere într-o baie de apă. Sterge cu pielea umedă;
 • Infuzia de frunze Ivan Maria da - 5 g de plante uscate se toarnă 250 ml. apă. Perfuzați 2 oră. Bea în timpul mesei, 2 săptămâni;
 • Infuzia de Viburnum scoarță de copac și de coacaze. Coaja este măcinat la o pulbere, se toarnă apă clocotită 2 lingurițe per cană de apă clocotită. Timp de 10 minute într-o baie de apă. Luate cu mese pentru cana ¼;
 • Infuzia de conuri de hamei și vârfurile seriei. 2 lingurite se dizolvă un pahar de apă fiartă. Se toarnă într-un termos, insista noapte. Mănâncă 1 cană pentru loțiuni și comprese.

unguentele populare preparate bazate pe componente vegetale, cum ar fi crema de afine și petrolatum (raport 1: 4) unguent de unt și suc proaspăt Hypericum (în raport de 1: 1).

folosește următoarele remedii populare infuzii cartofi, morcovi frunze de varză rasi. Ele reduc inflamația a straturilor superioare ale epidermei, elimina simptomele bolii.

Se recomandă să se aplice unguent pe baza de ceara de albine, propolis sau miere. Dar trebuie utilizat cu precauție. Produsele apicole sunt suficient de produse alergenice. Înainte de utilizare, nou-născut ar trebui să verifice reacția sa la miere.

Astfel, tratamentul complex duce la rezultate pozitive decât utilizarea de droguri și plante aromatice individual.

profilaxie

Pentru stare de rău nu a apărut din nou, nou-născut ar trebui să fie o perioadă lungă de timp alăptat. În acest proces, mama este necesar să se stabilească dreptul de dieta.

o mare varietate de produse de igienă (săpun sau cremă) nu pentru sugari. Utilizați numai produse hipoalergenice pentru îngrijirea pielii blând. Înapoi la detergent de rufe și săpun lichid, potrivite mai ales pentru copil.

Se recomandă să se evite chimice, de uz casnic sau de arsuri solare și degerături.

Contact simptome Dermatita si tratament la copii
pentru îngrijirea copilului la sân este mai puțin importantă decât alimentația corectă și somn sănătos.

Pentru semne de suferință nu mai este deranjat de om mic, nu cumpara lucruri numai din țesături naturale (bumbac și lenjerie). Când cumpărați este necesar să se acorde o atenție la starea articulațiilor. Ele trebuie să fie cusute cu grijă, fără fibre grosiere și acumulări de sigilii solide. Orice etichete pe interior pentru a fi eliminate.

Nu este necesar să-și încheie copilul, secretat de sudoare contribuie la boala.

Important! Pentru sănătatea nou-născutului este foarte important. scaune grudnichka acționează ca stimuli, determinând apariția inflamației pielii delicate.

Pentru a elimina simptomele bolii ar trebui să fie în aer liber mai mult timp. Plimbările de recuperare a ajutorului de boală.