Construirea unei case din spumă de proiecte concrete și prețuri, fotografii, recenzii ale proprietarilor

De ce este nevoie?

echipament

Atunci când construirea unei case din miez de spumă întărită și cel mai important instrument - spumă mobil de instalare de beton. Materialele folosite depind de rama acasă.În cazul în care se intenționează să se răspândească pe pereții blocurilor de spumă, este necesar să stoc pe:

 • ferăstrău de mână (de preferință, cu vârf pobedita) pentru a personaliza unități la fața locului.
 • burghiu electric cu toate anexele necesare.
 • Wall Chasers manual - utile pentru a face găuri pentru accesorii.
 • agitator Paddle, atașabilă la puterea de ieșire de foraj de 0,6 kW și mai mare.
 • spatula sau racleta de transport căușe specifice. Toate aceste instrumente sunt concepute pentru aplicarea soluției adezive pe blocuri atunci când acestea sunt stabilite. Transportul - cel mai eficient instrument. Dacă utilizați un mortar clasic, este utilizat în mod tradițional mistria.
 • ciocan de cauciuc la un ciocan de lemn blocuri-pristukivaniya în timpul stivuirii.
 • bord de șlefuit (float).
 • Nivelarea instrument sau nivelul apei.

Construirea unei case din spumă de proiecte concrete și prețuri, fotografii, recenzii ale proprietarilor
Pentru a construi o casă din spuma trebuie să stoc pe materiale:

 • Sami blocuri de beton.
 • mortar de ciment sau adeziv pentru instalarea acestora.
 • Armatura de Sarma pentru armare.
 • Corners pentru a consolida deschiderile.
 • Hidroizolarea (foi de acoperișuri utilizate cel mai frecvent).
 • Amestecului de beton pentru fundație.
 • Materiale de acoperise (în funcție de tipul de acoperiș).
 • Materiale de finisaj (alese conform proiectului).

Amintiți-vă, este foarte importantă calitatea blocurilor de spumă achiziționate. Verificați dimensiunile corecte poate fi bine după punerea de mai multe blocuri de la nivelul solului. Nu ar trebui să aibă nici o lacune sau etape.

În caz contrar, soluția evita cheltuielile excesive. Deci, în cazul în care diferența de înălțime va fi de doar 2 milimetri, se va lua o soluție de 2 ori mai mult (adeziv - 2,3 ori).

selecție nuanțe

 • Inainte de a cumpara, verifica blocuri de spumă pentru fragilității (piesa nu ar trebui să fie măcinat într-o pulbere cu degetele).
 • Nicăieri nu e nu trebuie să existe fisuri (prezența lor vorbește despre abuzul de tehnologie de uscare).
 • Structura trebuie să fie uniformă pe tot blocul, porii - mici (de ordinul a 1 mm) și rotund.
 • Dungile de unsoare nu ar trebui să fie pe laturile blocurilor. ambalaje Optimal - paleți din polietilenă.

Pe tehnologia pe care se poate construi o casă din spuma, discutat mai jos.

tipuri de tehnologii

Cele mai populare opțiune - construirea de case din blocuri de beton celular. Deoarece aceste unități este de multe ori mai mare decât cărămizi și au o greutate redusă, apoi plasat-le suficient de repede.

La utilizare, fie amestecul de ciment-nisip etalon (într-un raport de la unu la patru) ca agent de lipire sau adeziv. A doua metodă este mai convenabil și practic, deoarece cusăturile să fie nu mai mult de 2-3 milimetri. Ca urmare, elimină practic poduri reci, care transportă departe de căldură din casă.

monolitic

Metoda de construcție monolit (când betonul este turnat în formă lichidă în rama pregătită) este aplicată nu este încă atât de larg, deoarece necesită prezența la fabrica de șantier pentru fabricarea de beton spongios. Trebuie să fie invitați muncitori de la o companie specializată în turnarea angajate spumă, sau de a dobândi instalarea tine.

Dar tehnologia de turnare are multe avantaje. În special, o rată record de lucru (casa poate fi pus în trei luni). În plus, nu te pui cu cabluri și alte comunicații - toate acestea se face în avans, în interiorul zidurilor. Lipsa de zidărie articulațiilor face casa mai cald. O zonă interioară utilă în cazul în care aproximativ 10 procente mai mult decât cea a unei case bloc.

 • Cu substratul rigid (doi pereți de cărămidă, cu un spațiu între ele). Decalajul rezultat este turnat spumă cu densitate scăzută (mai puțin de D500), care servesc ca izolație.
 • Tehnologia Frame foloseste un metal (cel puțin - plastic), cadru usor. Cofrajul este cel mai adesea foaie de sticlă de oxid de magneziu. Spuma este aplicat mai gros, fibronityami armat.


În plus, vor fi luate în considerare asieta exterior al casei de spumă.

În aer materialul este întunecat, deci trebuie să-l decora. Există o mulțime de opțiuni:

 • Cel mai simplu mod de a aplica un strat de fațadă ipsos. Acum, sunt disponibile foarte frumos amestec decorativ, este deosebit de popular ipsos „scoarță“, puternic, durabil și estetic plăcut. Trebuie remarcat faptul că lucrările de ipsos poate fi efectuată numai după contracție. În caz contrar, fisuri nu pot fi evitate.
 • Cărămizi. piatră artificială sau naturală arată foarte demn. Clearance-ul necesar în acest caz - 3 centimetri.
 • Siding - rapid, de înaltă calitate și finisaje moderne. Între ea și spumă punerea izolație din beton (de exemplu, vata minerală).
 • Panourile compozite sunt ușor de montat și de design original. În plus, acestea vor oferi o protecție suplimentară împotriva zgomotului, economisi până căldura.

În continuare se va considera interior realizat din spumă la domiciliu.

intern

Construirea unei case din spumă de proiecte concrete și prețuri, fotografii, recenzii ale proprietarilor
In interiorul casei blocuri de spumă pot fi finisate cu lambriuri din lemn, ipsos, placi de gips acopere. Această ultimă opțiune este utilizată de către dezvoltatorii de multe ori. Este rapid și ieftin, convenabil pentru introducerea de cabluri și alte comunicări.

Pentru fixarea GCR montat astereală din lemn sau metal.

Construcție de case din beton aerat cu mâinile lor

 1. Tu ar trebui să înceapă cu fundația de alegere pentru case realizate din beton celular, care depinde de tipul de sol pe site. În cazul în care masa de apă este mai adâncă decât doi metri, iar solul nu a opintire, puteți utiliza o mică adâncime de tip centură de fundație. Pentru dala de fundație monolit potrivite sol tremurată. Impermeabilizarea finit Baza acoperită cu două straturi (cu excepția materialului de acoperire, poate fi Bikrost sau Rubemast).
 2. Se prepară blocuri. Elementele necesare pentru pereți (măsurare 20 cu 30, cu 60 de centimetri) și pereți despărțitori (10 până la 30 la 60 de centimetri), iar piesele în formă de U formează deschideri. Dacă mărimea blocului este aproape perfect, le puteți pune în condiții de siguranță pe lipici. În cazul unor nereguli semnificative trebuie să ia un mortar de ciment si nisip. Cu toate acestea, primul număr de experți recomanda punerea în mortar de ciment.
 3. Echilibrare de verificare dacă o înălțime de toate colțurile fundației. Noi trebuie să pornim de la unghiul de mare (în cazul în care înălțimea este egală, atunci orice). Amestecul adeziv este aplicat pe fundul și părțile laterale ale blocurilor. Fiecare rând de rap, verificați cablul sau la nivel orizontal. Desigur armiruem (trei sau patru rânduri deasupra bazei și în rândul de sus). Armatura se încadrează în Stroebe crestate. Deschiderile consolida în continuare colțuri.
 4. Ca o suprapunere poate fi folosit pentru a fabrica terminat placa armat, structuri din lemn, încorporate în construcții din beton turnat cofraje. Selecția de suprapunere (și acoperiș) depinde de mărimea pereți portanți și rezista la sarcini.
 5. sarpanta de des, încercând să aranjeze o proeminență suficient de mare. Opțiunea Gable - cea mai frecventă. Materialele folosite, cum ar fi metal, Ondulin, ondulat, acoperisuri moale, oțel galvanizat.

Mai jos vom spune despre recenziile proprietarilor de case realizate din beton celular.

Opinii ale proprietarilor acestor clădiri

Web-ul poate fi văzută ca laudă, și feedback-ul negativ despre casele spumei.

 • Locuitorii au spus că a plăcut să trăiesc în astfel de clădiri, nota de protecție a acestora a crescut de la sunete de stradă și de economisire bun de căldură (mulți spun că iarna trebuie să se scufunde mai puțin decât proprietarii de case de cărămidă).
 • Rezistenta la foc - este un alt plus, uneori, forțând pentru a face o alegere în favoarea construcției de spumă de beton. De exemplu, dacă o sobă casă de țară, este important.
 • Laudati proprietarii și climat confortabil (chiar și în căldura verii într-o casă care nu este fierbinte, iar în toiul iernii - nu rece), și construcții bugetare, și rapiditatea acesteia.
 • Comentariile negative sunt asociate, de regulă, astfel încât este dificil să stea ceva pe perete - ele nu pot rezista la sarcini și se năruie. Adesea, acest lucru se datorează nerespectării tehnologiei (agățat tije, dulapuri și alte elemente necesare numai ancore) O altă cauză poate fi o spumă cu densitate scăzută. Și dacă nu un fals.

Fisurile au apărut pe pereții, ușile vor fi aruncate afară, și alte „farmece“ - toate acestea pot fi un rezultat al utilizării materialelor de slabă calitate.

Prin urmare, pentru a nu cumpara un fals, de aceea este important să se achiziționeze blocuri de beton în magazinele auditate, care necesită certificate de vânzători. Și din nou, este necesar pentru a se conforma cu construirea folosind tehnologia de armare și de consolidarea în continuare deschiderile. Și apoi, desigur, numai impresii pozitive vor rămâne cu proprietarul casei.

Prețuri și fotografii la domiciliu de spumă sunt importante, dar nu uita despre proiect, așa cum vom discuta mai jos.

Proiecte de case si vile

Alegerea unui proiect de acasă finit din spumă (rețeaua are o mulțime de opțiuni gratuite pentru un singur etaj), să acorde o atenție nu numai asupra designului. Sunt importante caracteristici de design:

 • Tipul de fundație (gramada nu este prea de încredere, centura mai bine sau monolitic). Ne uităm la solul.
 • Comunicații Locul de amplasare. Proiectele sunt, de obicei standard de. Dacă doriți să schimbați ceva, mai bine să aibă încredere în profesioniști.
 • Sistemul de încălzire - detalii semnificative. De exemplu, încălzirea cu gaz va duce la mizerie, cu un permis. De asemenea, este costisitoare și necesită un serviciu plătit. Și încălzire prin pardoseală electric de „mananca“ o mulțime de energie electrică.
 • Avem în vedere faptul că izolația în proiect standard, este proiectat pentru zona climatică moderată. În cazul în care nu este necesară o modificare.

StroyRes.NET - o revistă online despre materiale de construcții. Aici veți găsi o descriere și fizico-chimice proprietăți. Noi vorbim despre domenii de utilizare cu lecții practice, precum și atingerea pe probleme de producție, livrare și depozitare a materialelor.