Construirea de sere din policarbonat cu propriile lor mâini elementele de bază, selecție de sere de calitate,

Construirea de sere din policarbonat cu propriile lor mâini elementele de bază, selecție de sere de calitate,
Un număr tot mai mare de fermieri se gândească la modul de a construi un număr tot mai mare de policarbonat cu efect de seră de grădinari se gândească la modul de a construi o sera din policarbonat. Structura aduce multe beneficii, de ce și-a câștigat recunoașterea universală. Acesta poate fi folosit pentru a crește răsaduri pentru a obține legume sau ierburi pe tot parcursul anului. Stabilirea este necesară pentru a corecta o seră, numai atunci recolta va fi bună.Prezentare generală

Înainte de a pune în seră. ar trebui să aleagă corect materialul pentru ea. Policarbonat - cea mai bună opțiune pentru a construi din mai multe motive:

 • coaste interne rigidizează structura;
 • transmitanța luminii ajunge la 90%;
 • Foi sunt un bun izolator termic;
 • instalarea de policarbonat este destul de simplu;
 • materialul nu se teme să impact mecanic.

Construirea de sere din policarbonat cu propriile lor mâini elementele de bază, selecție de sere de calitate,
Policarbonat - cea mai bună opțiune pentru construirea de sere

Alegerea sere de calitate

Care sunt caracteristicile de înaltă calitate, cu efect de seră? În primul rând, trebuie să acorde o atenție la formularul. proiectare de bază prevăzut de tip 2 - pereți arcuiți și drepte. Puteți utiliza ambele, dar primul mai bine.

Montare de sere arc de cadru policarbonat. material care este din lemn, este bun, deoarece:

 • El este foarte rapid - trebuie doar să se aplece foaia și sigure;
 • există un număr mare de elemente;
 • Galicia nu se teme de sarcina zăpadă.

Astfel, pentru a asambla seră asemănătoare cu mâinile lui este destul de simplu.

Inconfortabile furtunuri grele prin paturile?


Furtunuri pentru grădină sunt adesea prea grele, răsucite, murdar. Consumul de apă în timp ce de multe ori nu sunt controlate, și numai secțiunea de udare poate lua o zi întreagă. Din fericire, irigare independentă nu mai este o raritate, și accesibilă oricărui grădinar. Dar principalul lucru - este că, atunci când furtunul de udare conventionale de pe frunzele plantelor apar arsuri solare ceea ce înseamnă că.

lucrările pregătitoare

Înainte de a pune o seră, este necesar să se calculeze suprafața sa. Acesta ar trebui să se potrivească cu numărul de foi de policarbonat, in timp ce instalarea este simplă. Varianta optimă pentru interogatoriu. - Lungimea de 6 sau 8 m și 4 m lățime, dacă alegeți o formă arcuită, lățimea serei va fi de 3,8 metri dimensiuni standard foaie -. 6-2.1 m, distanța dintre marginile foii pliate este de 1,9 m. rezultatul acestor două jumătăți de arcuri formează un arc cu lățimea de 3,8 m, astfel, tot structura nevoie de aproximativ 12 foi de policarbonat.

Construirea de sere din policarbonat cu propriile lor mâini elementele de bază, selecție de sere de calitate,
Înainte de a pune o seră, este necesar să se calculeze aria

Cu privire la necesitatea de fundație

Cum se instalează o seră din policarbonat pe teren? Mai întâi trebuie să cimentare. Este necesară pentru a structura nu este rupt sub influența vântului și a zăpezii. Se colectează fundația se recomandă după cum urmează:

 1. Asigurați-un aspect de seră prin intermediul unor cuie și frânghii.
 2. Drill pit unghiulare 4 și 2 - pe final structura feței pentru uși.
 3. Set de țeavă azbociment, fixați-le în ciment soluție de sol cu ​​pietriș și nisip. Conducta este ridicată de pe sol cu ​​15 cm, pentru a forma o plinta.
 4. Pune grinzi de conducte din azbociment, acestea trebuie să fie la același nivel ca și tuburile.
 5. Pe baza cu un loc izolat rama din grinzi, atașați-l pe perimetrul subsolului la capac. Elementele de lemn ale sistemului trata folosind antiseptic sau sulfat de cupru.


pașii de instalare

Instrucțiuni de asamblare, dacă aveți de gând să instalați o seră sau o seră la sol cu ​​mâinile. simplitatea este diferit. Dacă ați achiziționat un kit gata făcute, trebuie să respecți reguli clare. Punerea o seră să fie în mai multe etape:

 1. Setarea fundației.
 2. Ansamblu cadru.
 3. panouri din lemn policarbonat.

Pentru a construi structura de materiale, cum ar fi cherestea și policarbonat, și instalați-l pe teren trebuie să fie pregătite următoarele materiale:

 • foi de policarbonat;
 • Termoșaibe, accesorii;
 • Tevi profilate metalice ale carcasei;
 • plăci metalice pentru fixarea foilor;
 • cherestea.

Montare de sere din policarbonat pe teren, precum și construcția de sere se realizează cu ajutorul unor instrumente:

Fixarea se realizează pe șuruburile de ancorare în carcasă sau șuruburi.

Construirea de sere din policarbonat cu propriile lor mâini elementele de bază, selecție de sere de calitate,
Montare de sere din policarbonat pe teren, precum și construcția de sere se realizează cu ajutorul unui burghiu, șurubelniță, ciocan

pașii de instalare

Când fundația sere executate, stabilește intervalul de timp al ansamblului lemnului. Ideal - pentru a selecta structura sub forma unui arc. plăci de policarbonat nu se rupe și îndoiți de bine, astfel încât este ușor să ia forma dorită. Cadrul este realizat din țevi metalice profilate unul de altul, ele sunt conectate prin coliere. sere arc de metal ar trebui să meargă cu un metru pas, același lucru este valabil pentru sere.

 1. Primele ghiduri sunt amplasate pe perimetrul fundației.
 2. Apoi a pus arcul, armat cu șine metalice. Unul ar trebui să fie plasat în partea de sus, în partea centrală, cealaltă pe părțile laterale.
 3. Rama de montaj desfășurate gulere și bolțuri.

Tehnologia de instalare cadru pe teren cu mâinile lor este destul de simplu. În plus față de lucrările de mai sus, trebuie să se facă fantele de ventilație (de obicei funcționează în ușă, lățimea care ar trebui să fie mai mică de 0,95 m).

Construirea de sere din policarbonat cu propriile lor mâini elementele de bază, selecție de sere de calitate,
Cadrul este realizat din țevi metalice profilate unul cu altul, ele sunt conectate prin coliere

Atașarea foi de policarbonat

Instalarea de policarbonat cu mâinile lor, după ce a trecut în carcasă. În același timp, ar trebui să începem cu pereții de capăt și uși. Policarbonatul pot fi montate folosind șuruburi și capse. În acest ultim caz, este necesar să se execute găuri în foi, astfel încât acestea să nu dau fisura în timpul instalării.

După pereții de capăt este mai bine să înceapă să închidă partea principală. Este important să se asigure că stratul protector a fost îndreptată în sus. foi de fixare efectuate pe șuruburile. Policarbonat la cadru atașat cu plăci de metal. Înainte de a fixat la foile de lemn din policarbonat, acestea trebuie să fie eliminate din film protector. Face acest lucru după instalare va fi destul de dificil.

Mai mult, un astfel de circuit: șinele inferioare fixate pe o placă de lemn, tratat cu un antiseptic. Ca urmare, consiliul va juca rolul unei baze de greu, ceea ce va permite să efectueze o seră din loc în loc. Prin placa de ghidare inferior fixat la șuruburile. Este necesar să se toarnă pietriș pe perimetrul și construcția sub bord sau de a efectua bandă de beton - aceasta va preveni surpare de construcție.

Construirea de sere din policarbonat cu propriile lor mâini elementele de bază, selecție de sere de calitate,
Instalarea de policarbonat cu mâinile lor, după ce a trecut în carcasă

Sfaturi și trucuri

În ciuda faptului că serelor tehnologie de instalare pe teren este destul de simplu, cel mai bine este să nu neglijeze sfaturi practice. In structura policarbonat are particularitatile sale proprii.

 1. Asigurați-vă că solul sub seră netede și curate; cadru ar trebui să fie colectate cu strictețe regulile.
 2. Efectuarea de acoperire cu mâinile, ar trebui să înceapă cu laturile, și numai apoi se trece la partea principală.
 3. Reguli de instalare din policarbonat presupune instalarea de foi se suprapun pe exterior.
 4. Schema de foi de ambalaj, - locul stratului de protecție din partea de sus, astfel încât trebuie să ofere plante cu protecție UV.
 5. Îndepărtați folia de protecție este mai bine, atunci când foile sunt tăiate nu au dimensiune.
 6. Pe grinzile de ușă cu efect de seră montate pe partea, nu uita fereastra de frunze pentru ventilație.
 7. În interiorul clădirii, indiferent dacă este vorba de o seră sau o seră, face o mai bună pistă de dale de pavaj și creste joase separate printr-un chenar.

Construiți o seră din policarbonat și instalarea sa pe teren este destul de simplu. Când toate materialele și uneltele sunt adunate, sunteți gata să instalați. Este necesar să se urmeze recomandările, care sunt stabilite în documentația structurii.

Și un pic despre secretele.

V-ați confruntat vreodată dureri insuportabile la nivelul articulațiilor? Și tu nu știi ce prima mana:

 • incapacitatea de a se deplasa ușor și confortabil;
 • disconfort atunci când merge în sus și în jos pe scări;
 • criza neplăcut, nu fixați pe cont propriu;
 • durere în timpul sau după efort;
 • inflamație la nivelul articulațiilor și umflare;
 • ori nerezonabile și la dureri insuportabile la nivelul articulațiilor.