Conspirația la consecințele de mere și reacția celor care au făcut un ritual

Familiar și iubit de toate fructele vor provoca atașamentul sau aduce înapoi dragoste vechi. Conspirația la măr, pentru dragoste sau sănătate - cu siguranță te ajuta! În scopul de a rezolva multe dintre problemele pe care le puteți folosi magia, consecințele care testate timp de secole și nu ia mult timp să aștepte. Acest ritual testat timp de secole, are mai multe opțiuni și are o mare putere.Conspirația la consecințele de mere și reacția celor care au făcut un ritual

O astfel de familiar pentru noi toate fructele ca un măr poate schimba radical viata. Care sunt consecințele acestei alegeri?

Valoarea măr în ritualurile magice

Dragostea pentru mere se explică nu numai prin gustul lor excelent si aroma. Acest fruct este învăluit de o aură magică subțire, care este cel mai probabil explicat, tradiția biblică a ispitei Evei. Din cele mai vechi timpuri, există o credință că împărțirea în două din mere este capabil să comunice o dragoste puternică și de durată. Și femeile folosesc uneori această credință pentru a atrage la un iubit lui. Dar vrăjitorii știu că parcela pe un măr roșu poate fi direcționat spre alte ținte.

farmece speciale de dragoste, pierde în greutate, a scăpa de negi - este doar o parte din ritualuri puternice și eficiente cu fructe minunate. Apple nu este o raritate mare, raritate, aceste fructe au în mod constant în fiecare casă. Dar, pentru a organiza ritualuri magice și nu doar cu ei. Este necesar de a alege „dreptul“ și rodul unei zile speciale pentru o oră magică.

Apple și iubire magie

Conspirația la consecințele de mere și reacția celor care au făcut un ritual

Apple are o putere specială și magicieni experimentați folosit-expert în activitatea sa.

Mere, precum și toate darurile naturii, posedă o energie puternică, care ambele sunt cu experiență, practicarea magicieni. Cel mai adesea, fructul este folosit în magie dragoste. vrăji Magic dragoste în mere devine foarte puternică și să acționeze pe termen lung. Pentru ritul este necesar să se aleagă doar coapte mere, roșu, așa cum este culoarea roșie simbolizează pasiune, sentimente puternice. Cu mere implică o mulțime de povești de dragoste frumoase, legende, care pun accentul pe puterea lor magică.

Asigurați-vă că puterea „Apple“ Magic este foarte ușor. Pentru a face acest lucru, împărțiți mere în jumătate, o jumătate de a mânca, a da un al doilea favorit. Chiar actul simplu nu va trece neobservat, trezi interesul și consecințele unei astfel de conspirație nu ia mult timp să aștepte.

vrăji dragoste cu mere

Cel mai cunoscut, are un efect puternic, acesta este caracterizat prin simplitate și eficiență. Pentru aceasta ar fi nevoie doar de un măr roșu copt, fără defecte. Fructele se taie frumos în jumătate, se taie din ea seredinka. Locașul ar trebui să fie format pentru a pune o bucată de hârtie pliată, cu numele unei persoane iubite. Apoi, mere ligaturate fire naturale.

parte obligatorie a ritualului - cuvintele vechi ale conspirației, care are cuvintele:

„Ca marul meu va usca, și slujitorul lui Dumnezeu ... va fi uscat pentru mine, robul lui Dumnezeu ....“

Un pic mai greu de îndeplinit a doua parte a ceremoniei, pentru că aveți nevoie pentru a găsi un loc bine ventilat și însorită, în cazul în care fructul este uscat și nu putrezesc. Mai multe rezultate rapide pot fi realizate dacă am pus în mijlocul fătului nu nota numele și fotografia iubitei. Principalul lucru este că fotografia a fost o foarte înaltă calitate, clare, cu o față vizibilă în mod clar, și fructele pot fi luate numai de culoare roșie coapte și atractiv. Și această „dragoste“ de mere ca fructele cu o notă, se usuca la soare.

Rit cu lumânări

Conspirația la consecințele de mere și reacția celor care au făcut un ritual

Pentru a atrage dragoste un număr foarte mare de parcele, cu un măr.

Dacă o astfel de conspirație pe Apple dvs. preferat nu va funcționa un alt ritual de magie oferă pentru a atrage dragostea. Pentru el, fata este necesar să se pensioneze, la lumină în jurul valorii de treisprezece lumânări de biserică, a pus lângă un măr. Este necesar să se dezbrace și să prezinte imaginea mentală persoana iubită. Cu un sentiment puternic, expresiv, din inima conspirație pronunțat cuvintele:

„Ca un mar copt turnat puterea și dragostea mea puternică, matur. Atunci când prima rază de soare, vii la mine. Corpul meu va place, și mă privyazhesh pentru totdeauna. Și, de îndată ce prima dată când voi musca un măr și comite vraja pe tine ".

mere Enchanted să mănânce cu poftă, imaginarea puterile sale magice. Dacă făcut în mod corespunzător, în ordine strictă, în mod necesar va afecta magia - în termen de două săptămâni de interes emisiunea ta preferată și dragoste.

În scopul de a aduce iubire, puteți petrece și ritual cu lumânări. Lumânări au nevoie de biserică. Terenul se realizează pe un măr foarte frumos, roz. Când flăcările lumânărilor trebuie să se uite la mere cu atenție, imaginați-vă o imagine luminoasă a iubit. Apoi, doar un mar străpuns cu scobitori, a rostit cuvintele:„Cum va fi mere să se usuce, astfel încât veți fi uscat pentru mine.“

În acest caz, ar trebui să lăsați, de asemenea, fructe fermecată în locul unde va cădea lumina puternică a soarelui.

Conspirație, rugăciune fierbinte

Acesta are un efect puternic asupra intriga pictograma Apple. Dar, asigurați-vă că pentru a păstra în minte - pentru a obține rezultatul unui mic ritual pentru a efectua corect. Cel mai important lucru - să creadă în el și inima rândul său, foarte sincer la un sfânt sau un sfânt. Pentru ritul ar trebui să fie să smulgă fructele dimineața devreme. Cu mere în mâinile trebuie să fie cu un sentiment de speranță și să se roage în fața icoanei Maicii Domnului, imaginea unei persoane dragă. Apoi, umplut cu energia de mere rugăciune ar trebui să se ascundă în spatele pictograma.

Avertizare. Rite manifestă de acțiune atunci când Apple va putrezi sau uscat. Acest lucru este confirmat de cuvintele parcelei:

„Apple putregai călca în picioare, sclav ... Vreau să văd. Mama Maica lui Dumnezeu, adu-mi aminte ... rob, rob al lui Dumnezeu .... "

Nimeni nu ar trebui să afle ce fel de o pictogramă stocată fermecată fructe magice, din cauza curiozitate din afară vor să vadă fructele, luați-o în mână. Și asta deranjat magia.

se întoarce Magic favorit

Conspirația la consecințele de mere și reacția celor care au făcut un ritual

Loturi cu mere ajutor, chiar și atunci când se pare că dragostea a dispărut complet.

mere magic poate aduce nu numai iubire reciprocă, dar, de asemenea, să se întoarcă vechile sentimente.

Există conspiratii vechi pentru a reveni infidelitatea soțului ei, un iubit, care este, de asemenea, utilizat de către fetus.

Fructele au nevoie, de asemenea, un roșu copt, suculent,. Pentru a revigora sentimentele puternice, va trebui să încercați din greu pentru a face toate eforturile. Pentru a efectua conspirație ar trebui să se ridice foarte devreme, du-te la grădină și de a perturba un frumos de mere, roz. ac convențional cu degetul și sânge perforat a venit scris pe o bucată de hârtie numele unei persoane iubite.

Mărul ar trebui să facă o gaură, a pus o notă în ea, să acopere partea de sus cu o bucată tăiat. Următoarea etapă importantă - pentru a străpunge fructele de 99 de ori, se folosește croseta obișnuite. cuvânt conspirație, care se pronunță în îndeplinirea ritului:

„Ca marul lui Adam distrus, sufletul robului lui Dumnezeu ... iubit slujitor al lui Dumnezeu. Nu pleca, nu mă uit la el. "

La sfârșitul unui fruct vraja înfășurat într-o pânză curată, trebuie să fie foarte bine ascunse și nu pentru a spune altora despre ritualul.

ritualuri magice cu un măr pentru sănătate

Merele sunt o parte din mai multe diete, dar pentru a lupta cu excesul de greutate ar trebui să atragă și magie. O conspirație veche la pierderea in greutate la Apple are o mare forță, este sigur și nu va dăuna sănătății. Pentru a efectua magia necesitatea de a lua un fruct roșu frumos desprinse de pe tulpină el. Ar trebui să fie fără defecte, pete. Acesta a efectuat o conspirație în scădere în mod necesar Luna în primele ore ale dimineții.

Cuvântul conspirație, magi sunt stocate timp de mai mulți ani, trebuie să-i șoptească de mere miraculos. La începutul parcelei, iar în cele din urmă pronunțată

„Rotund-ochi tauri, roșii, ajută-mă pierde în greutate.“ Între aceste fraze ar fi spus: „Asmuren-nataren, te rog, adu victima un puternic, da, ia-o.“

Este important să se efectueze acțiuni suplimentare - mânca pe deplin fructul, împreună cu semințe, imediat după pronunțarea complot.

Cum sa scapi de negi folosind fructe de obicei și magie?

În cele mai vechi timpuri, fructele de mere utilizate pentru îndepărtarea negilor. Acest ritual recomanda clienților lor și magicieni moderni. Acest teren de negi la măr un proces simplu, astfel încât să poată fi realizate în mod independent. Aveti nevoie de fructe roșii, ar trebui să fie tăiate în jumătate, și apoi ștergeți acumularea de fiecare jumătate. Apoi, o bucată de fructe sunt conectate din nou comunica cu fire și sunt îngropate în pământ.

Acum, avem nevoie doar așteptați pentru ROT de fructe - și apoi coboară veruci neplăcute ale pielii. În timpul executării cuvintelor speciale ritului sunt pronunțate.

Efectul magic este realizat pe o lună în scădere, în timpul unei ceremonii nu ar trebui să fie acolo.

Cum se efectuează parcela cu un măr și care sunt deținute de zile ritualuri magice?

Conspirația la consecințele de mere și reacția celor care au făcut un ritual

Magic nu tolerează neglijarea ei înșiși, grabă și aroganță. Fiecare rit ar trebui să fie realizată exact în conformitate cu normele și legile vechi. Este important să selectați ziua corectă pentru ritul, pentru aceasta puteți utiliza un calendar de magie. Ce altceva ar trebui să fie luate în considerare atunci când se realizează ceremonia cu un mar?

• Fructele trebuie sa fie coapte, delicios, suculent. Nu puteți utiliza mere pentru a putrezi sau alte defecte. În cazul în care o parte nu este roade bune, este mai bine să amâne efectul magic.
• Ritualul va avea nici un efect în cazul în care se efectuează cu atenție. Uneori, cineva distrage atenția în mod constant în timpul punerii în aplicare intervine conspirației. Este un semn de care aveți nevoie pentru a asculta-l, alege un moment mai convenabil pentru magie.
• Conspirație la uscarea mărului este frecvent utilizat. Dar rareori face o Dries de fructe, este de multe ori putrezeste. Un astfel de rezultat are o valoare simbolică, care indică faptul că aburul nu se apropie unul de altul nu poate fi împreună.

Rituri cu mere - pentru sentimentele puternice

Cea mai importantă regulă pentru magie dragoste - pentru a anticipa ceea ce va fi consecințele unei conspirații pe măr. Ritualul ar trebui să fie efectuate numai atunci când sentimente sincere, puternice și pure unei alte persoane. Ritualul nu ar funcționa, în cazul în care este o intențiile de auto-servire.

Avertizare. Nu este necesar să experimenteze, să încerce metodele lor de cult. cunoștințele magice adunate de-a lungul secolelor, au fost testate și au o mare putere. Orice intervenție poate fi periculoasă. Și nu spune nimănui despre recurgerea la magie, de a organiza ceremonii. Ar trebui să fie, secret personal foarte intim.

Rezultatul din acțiunea magică pe care doriți să vedeți imediat. Dar noi trebuie să fim răbdători, uneori, la o conspirație cu mere poate acționa numai după câteva săptămâni sau luni. Mai repede simpatia manifestă în cazul în care un iubit-o zi sau de lucru din apropiere.

Ghicitul pe dragoste în căutarea unui bărbat în Tarot (on-line)

Dacă ezită să facă complot poate spune averi pe sentimentul pe care omul interesant on-line, este mod liber și destul de fiabile pentru a afla mai multe despre viitorul relatiei voastre. Acesta oferă cele mai populare prezicere a norocului cărțile de tarot: una și trei cărți, soldul „Parteneriate“ și, desigur, celebrul „echilibrul Papess“ și „Ankh“. Încercați una sau mai multe opțiuni și puteri mai mari de divinație cu siguranță vă servi un semn ca la ceea ce vă așteaptă în viitor!

Butonieră de dragoste va ajuta sa scapati de piese inutile. Această ceremonie este popular nu mai puțin de vraja. Dragostea rever face destul de des, atunci când doresc să rupă o legătură emoțională care susține relația dintre două persoane. Situațiile în care acest ritual poate ajuta, precum tehnologia reuniunii, vom discuta în acest articol. Acest rit.

se răcește: o modalitate ușoară de a vindeca ra emoțională. Uneori, iubirea poate ruina serios viața, să taie aripile, dând în fiecare zi pentru a găsi pacea dorită de spirit. Se răcește se poate veni la salvarea de oameni ale căror vieți sunt ruinate de relații de dragoste nesănătoase. Aceasta va ajuta să uite persoana greșită, eliminați istse durere de inimă.