conserve cartofi - Conserve - rețete cu fotografii

S-ar părea că cartofii nu necesită conservare, deoarece are un gust bun si este disponibil pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, deoarece este posibil să se prepare produsele necesare în gospodărie.Multe gospodine astăzi sperie numeroși aditivi chimici, care sunt adesea folosite în producția industrială. Va oferim pentru a găti un amidon de casă ecologic.

Pentru fabricarea amidonului poate fi utilizat în cartofi și amenzi deteriorate. Acesta trebuie să fie curate și se taie rase sau într-un storcător, și apoi se adaugă apă (1: 1). Perfuzați cartofi în apă de filtrare periodic prin cheesecloth. Va apărea precipitat alb, aceasta este amidon de cartof.
Este nevoie să se răspândească pe foi de carton și se usucă în cuptor la temperatura minimă.
Amidonul uscat este necesar să se rostogolească afară, pentru a realiza scurtarea.

Cartofii se spală bine, sortare, gatiti separat în uniformă.
cartofi gătiți tăiate și uscate într-un cuptor la temperatură joasă. Acesta este un pansament finit excelent pentru supe si garnituri. Depozitați uscat cartofi trebuie sa se usuce.Știri asociate:

conserve cartofi - Conserve - rețete cu fotografii
plăcintă de cartofi este un pic ca cartofi pai, dar se taie fasii subtiri. pentru a gusta acest fel de mâncare parte este un pic ca chips-uri uscate sau cartofi pai. adaugă amidon de cartofi nu este Slip într-o singură bucată. cel mai important lucru în gătit.
continuare »

conserve cartofi - Conserve - rețete cu fotografii


Gatiti cartofi crocante în sine nu este atât de dificil, oferă propria sa versiune de gătit cartofi prăjiți acasă. continuare »

conserve cartofi - Conserve - rețete cu fotografii


Zrazy de cartofi cu umplutură - fel de mancare delicios si satisfacatoare, care pot fi preparate foarte repede. continuare »