Configurarea clientului de e-mail

Mail.ru - aceasta este o platformă uriașă, care are o masă de mijloace de comunicare, propriul său joc de serviciu. motor de căutare, și, recent, de asemenea, o monedă unică. Nu este surprinzător faptul că în fiecare zi milioane de email-uri sunt revizuite aici.Pentru a începe cu e-mail-ul trebuie să fie înregistrate. Du-te la orice browser de pe site-ul Mail.ru și lăsat într-o cutie albastră, selectați fraza „Înregistrarea în e-mail.“

Configurarea clientului de e-mail

Va începe descărcarea noua fereastră, care va forma, gata de a fi umplut. Pe o linie goală, introduceți datele personale.

Configurarea clientului de e-mail

Dacă totul este corect, de a crea un nume de utilizator unic și o parolă puternică. apăsați pe butonul „Înregistrare“. Nu ignora elementul „întrebarea secretă“. Răspunsul la aceasta este necesar pentru recuperarea parolei, acționează ca o măsură suplimentară de protecție.2. configurați protocolul POP3
- Server - pop.mail.ru;
- Port - 995;
- Protocolul SSL / TLS.

3. stabilirea protocolului SMTP de ieșire
- Server - smt.mail.ru;
- portul 465;
- Protocolul SSL / TLS.


Deci, aici am arătat setările de bază ale clientului e-mail de pe serverul Mail.ru. Sperăm că acum utiliza cutia poștală va fi chiar mai ușor.

atât ca o descărcare.

fals Datejust perpetuu stridie a scris
Articolul Instagrame Înregistrare

Alexander, încercați să accesați procedura de recuperare, trebuie să existe măsuri care să permită recuperarea de autentificare.

Nu mă pot conecta în pochtu.Parol amintesc nu-mi amintesc datele de autentificare.

Utilitarul nu funcționează. În fila wps la rețeaua selectată inițial a scris codul PIN WPS: 30546707
Apoi, presat de pornire Iniciar JumpStart.JumpStart, în partea de jos dispare și există doar un număr de scanare 30546707. 4 minute și în cele din urmă a dat semn rutier 3.1 „cărămidă“.
Cred că ai uitat să pună în fișierul JumpStart cu selectarea codurilor PIN. Un model de router poate fi o mulțime de coduri PIN, și tu-l faci singur.
pentru a finaliza programul

Înțeleg cum curburii.
Programul este conceput pentru ceea ce știi PIN-ul wps. Pe partea din spate a router găsi PIN: 00000000
De la stânga butonului „Inicial JumpStart“ în câmpul WpsPin: îndepărtați vechi și inserați că pe un router 00000000

Conectați-vă de ce.