Conectarea și alocarea cauzelor penale, selectarea materialelor cauzei penale în proceduri distincte

compus din Baza de cazuri penale sunt enumerate în ore. 1, art. 153 Codul de procedură penală. Cazurile penale pot fi conectate la:

1) Numărul de persoane care au comis una sau mai multe infracțiuni de complicitate;2) o persoană care a comis mai multe infracțiuni;

3) o persoană acuzată Evident, nu ascunderea promis de infracțiuni în curs de investigare, în aceste cazuri penale.

Conectați cauzele penale este permisă și în cazurile în care nu a fost stabilită persoana care urmează să fie un acuzat, dar există motive suficiente pentru a considera că o serie de infracțiuni comise de către o persoană sau un grup de persoane. Destul de des de tip menționat de conexiune are loc în cazurile de contrafacere.

Conectați cauzele penale aflate pe rolul investigatorului, prin ordin al conducătorului organului de urmărire. Conectați cauzele penale aflate pe rolul investigatorului, se face pe baza deciziei procurorului. Decizia privind conectarea cauzelor penale privind infracțiuni de suspecți diverse organisme ale anchetei preliminare, efectuate de către conducătorul organului de anchetă, pe baza deciziei procurorului privind stabilirea competenței. În cazul în care o investigație preliminară este efectuată sub formă de anchetă, decizia este luată de către procuror.

Atunci când este conectat cazuri penale perioadă de producție determinată de el într-un caz penal, având cea mai lungă perioadă de anchetă preliminară. În această perioadă, producția de cazuri penale rămase absorbit cea mai lungă durată și nu sunt luate în considerare în continuare.

Motivele pentru alocarea cauzelor penale sunt enumerate în ore. 1, art. 154 Codul de procedură penală. Investigator poate extrage din cazul penal într-o procedură separată un alt dosar penal împotriva:

1) suspecți individuale sau acuzate în cauzele penale care implică infracțiuni comise în complicitate, în cazul suspendării procedurii penale;2) Suspectul minor sau inculpatului de a urmări învinuitului, împreună cu adulții;

3) alte persoane suspectate sau acuzate de comiterea unei infracțiuni nu are legătură cu actele imputate cauzei penale în curs de investigare atunci când constată în cursul anchetei preliminare;

4) bănuitul sau învinuitul, pe care procurorul a încheiat un acord de pre-proces de cooperare. În cazul unei amenințări de securitate suspectului sau inculpatului materialele cauzei penale, identificarea personalității sale, scoase din dosarul penal și atașat la dosarul penal împotriva persoanei suspectate sau acuzate, izolat într-o procedură separată;

5) persoană suspectată, căreia o investigație preliminară se face sub forma de anchetă Acronim, în cazul în care în ceea ce privește alte investigații preliminare suspectate sau învinuite se face în procedura generală.

Izolarea cauzei penale într-o procedură separată pentru finalizarea anchetei preliminare este permisă, în cazul în care nu afectează exhaustivitatea și obiectivitatea anchetei preliminare și soluționarea unui dosar penal, atunci când aceasta este cauzată de un volum mare a cauzei penale sau multitudinea de episoade sale.

Izolarea unui dosar penal se face pe baza deciziei investigatorului sau a investigatorului. În cazul în care dosarul penal separat pentru o investigație preliminară a unei noi infracțiuni sau în ceea ce privește o nouă entitate, decizia ar trebui să conțină o decizie de a iniția proceduri penale în ordine.

Într-un caz penal, a subliniat într-o procedură separată trebuie să conțină originalele sau copiile certificate ale investigatorului sau documentele procedurale Inquirer relevante pentru caz penal.

Termenul investigației preliminare a cauzei penale, izolat într-o procedură separată se calculează:

- data deciziei în cauză, atunci când a alocat un caz penal în conformitate cu noua infracțiune sau în ceea ce privește noii entități;

- de la începerea procesului penal, din care este alocată într-o procedură separată.

Izolarea unui caz penal ar trebui să se facă distincția între alocarea în cadrul unei proceduri separate de materialele cauzei penale, care, potrivit h. 1 lingura. 155 UPKRumyniyavoznikaet, în cazul în care devine conștient de comiterea infracțiunilor de către alte persoane, care nu au legătură cu infracțiunea care face obiectul anchetei în cursul anchetei preliminare.

Materialele care conțin informații despre noua infracțiune și separat de dosarul penal într-o procedură separată, admisibile ca probe în cauza penală.