Conducta de încălzire vopsea cel mai bine

În efectuarea reparațiilor de acasă necesare să acorde o atenție la detalii, inclusiv starea conductelor de încălzire și radiatoare. O astfel de schimbare de sistem este foarte rar, dar le-a reveni la o imagine decentă este necesară, cu atât mai mult pentru țevi de oțel, și este o măsură defensivă. Cel mai des folosit pentru pictura radiatoare smalț, dar a lansat astăzi un număr mare de o mare varietate de culori, care va face treaba mai repede și mai bine.Conducta de încălzire vopsea cel mai bine

EXEMPLU otopleniya.krasku pictat țeavă pentru conducte de încălzire trebuie să selecteze rezistent la efectele temperaturii.

În acest articol ne vom uita la nevoia de pictura echipamente de încălzire, tipurile de cerneluri care sunt potrivite pentru acest lucru, și mai ales aplicarea lor la elementele sistemului.

Deci, de ce vopsea țevile de încălzire? Răspunsul este simplu, stratul de vopsea capabil de a proteja împotriva coroziunii, plus sistemul de încălzire a da un aspect decorativ. Mai mult decât atât, culoarea selectată în mod adecvat îmbunătățește transferul de căldură al sistemului de încălzire, determină apariția tuburilor în conformitate cu interiorul general. Astăzi a lansat un număr mare de radiatoare care nu mai are nevoie de pictură sunt, ca un strat protector care le au deja, dar aici conducta, chiar și din material plastic, încă mai trebuie să picteze.

O varietate de culori pentru sistemul de încălzire

Conducta de încălzire vopsea cel mai bine

Caracteristici apos emailate despersionnoy.

Pentru a colora țevile de încălzire, pot fi utilizate o varietate de culori care sunt diferite de fiecare alte caracteristici. Printre această diversitate sunt:

 1. email alchidic. Rezistent la influențe diverse, rezistă la temperatura de încălzire de 100 grade. Dezavantajul unei astfel de acoperire este un miros foarte neplăcut, care apare în timpul aplicării și până la uscarea completă. Prin urmare, pictura sistemul de încălzire de multe ori preferă alte tipuri de vopsea.
 2. Vopsele hidro-dispersie. Se usuca rapid si are o durată lungă de viață, dar, în scopul de a picta țevile de încălzire, este necesar să se aleagă doar tipuri speciale de vopsea.
 3. email acrilic pe baza de solventi organici. Aceasta vopsea are o strălucire lucioasă, nu se schimba culoarea atunci când este utilizat. Este nevoie de suprafață de pre-amorsate.

producătorii de vopsele

Astăzi, producătorii oferă mai multe tipuri de vopsele, cu care se pot picta țevile de încălzire, dar printre ele ies în evidență:

 1. Radiator vopsea. email alb olandeză, astăzi considerată optimă pentru vopsire sisteme de încălzire. Inodoră, poate rezista la temperaturi de până la 90 de grade.
 2. Email alchidic Haytskorperlak. Caracterizat prin capacitatea de acoperire excelentă, numai dacă sistemul de încălzire la rece aplicabil.
 3. Millertemp. vopsea Anticoroziva cu care vopseaua poate fi orice suprafață metalică. Acesta rezistă la temperaturi de până la 600 de grade. Cu utilizarea sa nu are nevoie de un grund, culoare - gri cărbune, aluminiu mat.
 4. Elementfarg Alcides. Vopseaua înseamnă producătorul suedez, care nu are nevoie de un grund. rezistent până la 100 de grade de căldură, se usuca foarte repede. Folosit ca un strat de pregătire pentru aplicarea altor culori, fie ca un strat superior separat.


încălzire tub de vopsea și alte formulări posibile, inclusiv radiatoare alchidice, UNIPOL email grunduire, email VD-AK-1179 și multe altele, concepute special pentru sistemele de încălzire.

procesul de vopsire

Conducta de încălzire vopsea cel mai bine

Etapele de pictura radiatorului.

Sistemele de încălzire Dye este rareori necesar, aproximativ o dată la 5-7 ani. Fa-o cel mai bine atunci când repararea este aproape terminat, este necesar să se protejeze pereții și podeaua împoșcărilor aleatorii de vopsea. De mare importanță este culoarea vopselei. Familiar tuturor email alb nu este cel mai bun, tubul de vopsire a recomandat într-o culoare închisă, deoarece renunță la căldură în mod eficient.

Paint în mai multe moduri:

 • În cazul în care vopseaua veche este plat, nu se sparge, nu se îndepărtează, acesta poate fi un simplu update, puteți picta direct pe partea de sus a stratului vechi;
 • în cazul în care stratul vechi începe să se crape, se umflă, vopseaua ar trebui să fie eliminate sau de mers pe jos pe elementele de încălzire de șmirghel majore la conducta de radiatoare din oțel și netedă, chiar și de suprafață;
 • în cazul în care deșeurile de vopsele, sistemul de încălzire este necesar să se facă un „reparații majore“, adică elimina complet toate straturile de vopsea vechi înainte de vopsire necesită o suprafață de grund.

Înainte de vopsire completă necesită un grund special. Ar trebui să fie aplicat numai radiatoare de suprafață curățate, astfel încât după îndepărtarea stratului de vopsea vechi toate tuburile sunt spălate, șterse cu o cârpă umedă și se usucă.

Grundul se aplică într-un strat subțire, după ce suprafața este complet uscată. După aceea suprafața trebuie să fie uscată, care durează perioade diferite (în funcție de tipul de grund).

Acum sunteți gata să picteze, aplicat în acest caz, vopseaua rezistentă la căldură. O variantă ideală este un email alchidic, care poate rezista la temperaturi ridicate. Spre deosebire de smalț conventionale, aplica vopseaua foarte usor, se usuca destul de repede. După uscarea amorsei, cu un pistol de pulverizare sau cu role pentru a aplica două straturi de smalț, fiecare strat uscat timp de aproximativ șase până la șapte ore. După ce țeava pictată, este necesar să se aștepte o anumită perioadă de timp înainte de a fi exploatate.

recomandări făcute

S-ar părea că ar putea fi mai ușor decât pentru vopsirea sistemului de încălzire. Dar, ca orice altă suprafață a țevii necesită respectarea anumitor reguli. Iată câteva recomandări de la experții noștri, care vă vor ajuta să facă pictura rapid și precis, fără a provoca un pictor profesionist.

 1. Cele mai multe dintre dificultățile este acoperirea radiatorului din fontă. De obicei smalțului aplicat direct pe stratul de vopsea vechi, dar acest lucru nu este recomandată, deoarece calitatea suprafeței obținută este foarte slabă. Cel mai bine este de a elimina complet stratul vechi, iar apoi, folosind un primer pentru a trata suprafața echipamentului de încălzire. În unele cazuri, cel mai bine este să scoateți bateria, și apoi ajunge la locul de muncă. Pentru colorarea țevilor de încălzire și radiatoare de fier se aplică sub formă de rulouri netede de spumă cu un diametru mic, care permite să se impună smalț lin, chiar si locurile prokrashivaya inaccesibile.
 2. Un aspect foarte important este întrebarea dacă este posibil să se picteze sistemul de încălzire la momentul de comutare încălzire centrală. Răspunsul este simplu - doar la rece. Nici un specialist nu ar face acest lucru până când conducta fierbinte, așa că trebuie să aștepte până la sfârșitul sezonului de încălzire, pentru a fi în măsură să picteze întregul sistem. Dacă începe să se aplice de vopsea de pe radiatoare sunt încă fierbinți, smalțul va cădea inegal, apar pete și pete.
 3. Pictura necesită o precizie extremă, care este asociat cu forme complexe de radiatoare și țevi condiții de lucru incomode (elemente de încălzire sunt adesea situate în locuri îndepărtate: aproape de podea, în diferite compartimente). Prin urmare, expertii recomanda ca prima suprafață care urmează să fie curățate, grunduite, iar pictura a fost realizată prin pulverizare sau prin pulverizare. Apoi, fibra este netedă, toate zonele greu accesibile vor fi complet vopsite in cel mai scurt timp posibil.
 4. Sistemele de încălzire Dye recomandate în jos, într-un astfel de caz, suprafața nu va fi corupt de dungi aleatoare. Toate elementele trebuie să fie vopsite pe toate părțile, nu doar partea din față.

Înainte de a începe vopsirea conductelor de încălzire, este necesar de a alege dreptul de vopsea în sine, la care numărul de cerințe. Acesta poate fi aplicat la un email convențional, dar producătorii de astăzi oferă o gamă largă de diferite compoziții. Cerneala trebuie să fie stabil termic (adică să reziste la o temperatură de 100 de grade), rezistent la abraziune, non-toxic.

Este cel mai bine să se utilizeze compuși care conțin în loc de pigmenți de colorare, pulberi metalice speciale. În acest caz, sistemul de încălzire va avea aspect excelent și vopsea fiabil proteja conducta de coroziune.