conducta de gaz în bucătărie cum să se ascundă fotografii, idei

Problema care se pune de fiecare dată când gazdele în ochi prinde o conductă de gaz în bucătărie: „Cum se ascunde?“ Fotografii din idei puse în aplicare și de a găsi descrierea de mai jos. Dupa ce a citit această problemă nu pare a fi unul global. Principalul lucru - pentru a arăta imaginația, face mâinile pricepute și să respecte toate regulile de siguranță.Cum de a ascunde o conductă de gaz în bucătărie? Probleme Foto. Principalele idei

Din păcate, majoritatea companiilor de construcții și servicii de gaze nu a acordat o atenție din cauza problemei estetică a acordului de țeavă în apartament. Ce pot spune despre clădirile secolului trecut. Majoritatea proprietarilor de „norocos“ de case prefabricate construite în 70-90 de ani. Conductele sunt amplasate în locul cel mai proeminent. În același timp, ei au atât pe direcție orizontală și verticală. Uneori se apleacă și lacune mari la pereți.

Îndepărtarea și reinstalarea de conducte va costa proprietarii de apartamente într-o sumă rotundă. Da, și este puțin probabil că va fi obținut o autorizație de la serviciile competente.

Astfel, există o conductă de gaz în bucătărie. Cum se ascunde? Fotografii ajuta să-și imagineze cum se poate face. Există mai multe metode și tehnici. Iată câteva:

  1. ecrane metalice (același model ca și pentru radiator).
  2. Lăzi din plastic, gips carton, lemn, metal, placaj sau MDF.
  3. tehnica decoupage, și alte tehnici decorative.
  4. șine metalice, situate lângă conducte.
  5. Vopsea pentru a se potrivi șorț, sau invers, pentru a evidenția și accent.
  6. dulap mici, speciale, făcute la comandă într-o companie de mobilier.

conducta de gaz în bucătărie cum să se ascundă fotografii, idei

Dulapurile și o conductă de gaz în bucătărie: cum să se ascundă? Fotografii din soluția finit

Această opțiune este pentru cei care au folosit să aibă încredere profesioniști la problema și să nu reinventeze roata. Comandați o bucătărie la o companie de mobilier si asculta pur si simplu din opțiunile de designer sau manager ascunde părțile interioare neplăcute. Pipes în care maeștrii se pot ascunde prin dulapuri. În acest caz, mobilierul nu va fi peretele din spate. bun acces vor fi furnizate la conductele și supapele. Principalul lucru - nu de mult dezordine acest set cu cască compartiment.

Atenție: nu folosiți conducte de gaz ca de montare pentru dulapuri, precum și necesitatea de a se asigura că mobilierul nu este apăsat pe comunicațiile de gaz.

conducta de gaz în bucătărie cum să se ascundă fotografii, idei

dulap speciale

Un astfel de element poate fi fabricat în mod independent, în cazul în care gazda cel familiarizat cu balamale mobilier, manere si materiale. Trebuie amintit că desenul sau modelul trebuie să fie prezent la orificiile de aer. Acest dulap va fi adecvat sub un cazan de gaz sau o coloană, în cazul în care există o pluralitate de furtunuri flexibile pentru apa si gaz. Cu toate acestea, accesul la conductele și echipamentul va fi liber - pentru a deschide ușa suficient.

Mascarea de o balustradă

Dar dacă ideile nu se potrivesc cele de mai sus? De exemplu, în cazul în care comunicările se află în mijlocul unui șorț și să aibă o orientare orizontală. Și rămâne nerezolvată problema ce să facă dacă arată țeavă de gaze urât în ​​bucătărie. Cum se ascunde? Fotografiile din această secțiune oferă un indiciu și indică șine.conducta de gaz în bucătărie cum să se ascundă fotografii, idei

Acestea sunt elemente ale setului cu cască, care sunt montate ustensile și prosoape.

Ideea este că, dacă plasați bara de lângă o conductă de gaz, apoi toate ustensilele, îmbrăcăminte și alte elemente vor ascunde problema. Trebuie amintit aici că nu poate fi fixat parapet pe teava. În timpul acestui serviciu de gaz poate emite o amendă.

Conducta în sine nu este de prisos să se pregătească. Mai întâi trebuie să-i eliminați vopseaua veche. Folosit în această mașină de rectificat este interzisă. Din supraîncălzit metal poate provoca incendii.

panou GCR

Cum de a ascunde o conductă de gaz în bucătărie pentru repararea? Foto prezintă un perete de finisare cu contorul de gaz și comunicații.

conducta de gaz în bucătărie cum să se ascundă fotografii, idei

Structuri metalice sunt necesare pentru montarea foi de carton-gips. Astfel, după etalarea tuturor conductelor vor tencuiala de perete, în timp ce pentru contorul ar trebui să fie lăsat fereastra.

Gips-este convenabil, în care se poate face orice formă. puteți crea un raft pentru ustensile de bucătărie realizate din cutii decorative.

Design pentru a face mai ușor. Drywall în timp ce folosind doar rezistent la apă.

Mai întâi trebuie să se stabilească un cadru de șine metalice. Din GCR tăiat partea necesară pe măsurătorile. Elementele fixe ale șuruburilor speciale. După ce trebuie să chit la suprafață, o atenție deosebită trebuie acordată cusături. Principalul lucru - nu uitați să facă găuri pentru tejghea și ușa sau capacul macarale.

Cea mai creativă soluție - decora o țeavă de foraj cu tehnica decoupage. Aici pot da frau liber imaginatiei, dar în aceeași soluție ar trebui să fie în armonie cu decorul din jur.

Pentru a pune în aplicare ideile concepute au nevoie de:

  • clei PVA;
  • servetele sau imagini speciale;
  • lac transparent;
  • vopsele acrilice (nu este necesar).

Cu o perie dens frotiu adeziv tub. De la servetele pentru a tăia elementele dorite. Ei bine, în cazul în care umbra de imagine se va potrivi culoarea fațadei unităților de bucătărie. Lipit de șervețele de tub. Așteptați până când totul este uscat, și reglați imaginea cu vopsele acrilice, dacă este necesar. După ce țeava de lac.

După exemplele de mai sus nu este atât de teribil, și întrebarea despre cum se ascunde o conductă de gaz în bucătărie. idei Foto vin peste masterat de bambus pentru noi soluții.

conducta de gaz în bucătărie cum să se ascundă fotografii, idei

Disponibil și cel mai simplu mod de a camuflaj - pictat țeavă pentru a se potrivi șorț de bucătărie. Angajații serviciului de gaze vor fi satisfăcute și nu va găsi vina cu o astfel de decizie.

Desigur, problema nu va dispărea complet din vedere. Dar țeavă respingator pur și simplu nu va design. Acum puteți realiza orice nuanta de vopsea. Nu vă fie teamă să experimentați. La urma urmei, puteți întotdeauna vopsea noul strat.

Sau poți, dimpotrivă, cu ajutorul vopselei pentru a sublinia designul pe tuburi. De exemplu, dacă rândul său, ramuri de mesteacan de comunicare de gaz. Acest lucru este ușor de făcut. Strokes pe o suprafață albă desemnează accidente vasculare cerebrale negru. În cazul în care nu ar trebui să deschidă focul, conducta de vânt viță de vie cu frunze artificiale. Această opțiune nu este potrivit pentru bucătării într-un stil modern, dar va arata foarte bine într-o bucătărie din lemn natural.

cutie de plastic

Cum de a ascunde o conductă de gaz în bucătărie, cu ajutorul plastic? Există mai multe moduri. Cel mai simplu - cumpăra o conductă gata pentru rețeaua electrică, diametrul dreapta sub elementele conductei. Fixați-l cu șuruburile de sub conductele și aproape. Plastic în sine poate fi umplut cu o cerneală specială sau lipiți pe ea toate elementele de decor, tapet.

cutie de plastic poate face panouri din PVC în sine.

Aici există atât de multe idei despre cum se ascunde o conductă de gaz în bucătărie. Fotografii va ajuta să alegeți opțiunea dorită este pentru o bucătărie specifică. Nu vă fie teamă să experimentați. În cazul în care nu reușește, puteți folosi întotdeauna alte mijloace de deghizare. Din fericire, ei au fost mulți.

conducta de gaz în bucătărie cum să se ascundă fotografii, idei

conducta de gaz în bucătărie cum să se ascundă fotografii, idei