concedierea vacanță combină în mod corespunzător, revista „registrul», № 14 pentru 2018

concedierea vacanță combină în mod corespunzător, revista „registrul», № 14 pentru 2012
6 Impozitul pe venitul personal: impozit furnizat exemple de completare în cazuri individuale

FTS a amintit cum să completați calculul pe formularul impozitului pe venit 6-personale, la un plasture care trece, cu plata premiu în bani, asistență materială la naștere și, în caz de greșeli în calculul anterior.concedierea vacanță combină în mod corespunzător, revista „registrul», № 14 pentru 2012
Ofițerii fiscale și anchetatorii sunt de acord, care pot fi considerate „intruși fiscale“

Investigații Comitetul și Internal Revenue Service au elaborat linii directoare pentru stabilirea faptelor deliberată neplata taxelor și construirea bazei de dovezi.

concedierea vacanță combină în mod corespunzător, revista „registrul», № 14 pentru 2012
Vești proaste pentru turiști: taxa de statiune si eliminarea bagajelor libere

Din luna mai a anului viitor, cetățenii care au decis să se relaxeze pe stațiunile românești pe drum, cazare și masă, în plus față de cheltuielile obișnuite, va trebui să se stabilească într-un buget de vacanță și încă să plătească taxa de statiune.

concedierea vacanță combină în mod corespunzător, revista „registrul», № 14 pentru 2012
The Pbu „Politici contabile“ modificate

concedierea vacanță combină în mod corespunzător, revista „registrul», № 14 pentru 2012
Au existat liste de angajatori care trudinspektory vor vizita mai des decât altele

concedierea vacanță combină în mod corespunzător, revista „registrul», № 14 pentru 2012
Muncitorul a făcut apel pentru sotsvychetom la mijlocul anului dacă să recalculeze este necesară impozitul pe venitul personal

concedierea vacanță combină în mod corespunzător, revista „registrul», № 14 pentru 2012
vmenenschikam Responsabil privind PCC-întrebări

Întrebările a răspuns de EA Shapoval, un avocat, un. U. n.

Unii angajați doresc să pună înainte de ardere a fost făcut pe ei să plece. Aici sunt posibile două situații:

  • <или> angajat, în timp ce în vacanță, a decis să demisioneze;
  • <или> angajatul se va pensiona, el are concediu neotgulyanny, și a cerut concediul cu concedierea ulterioară.

Efectuarea de concedieri și așezări cu angajații din aceste situații sunt produse în diferite moduri.

Angajat în concediu poate fi demis la cerere

TR Pavlova, Kursk: Nu poți demite un angajat, care este în vacanță, doar la inițiativa angajatorului (de exemplu, reducerea) art. 81 LC RF. angajat este concediat la cerere.

spune MUNCITOR

Perioada angajatorului de notificare de demisie din proprie cerere, în cazul în care cererea este trimisă prin poștă, numărate după primirea de către angajator. Prin urmare, cele două săptămâni trebuie să adăugați mai multe zile pe poștale scrisoarea.

Și că angajatul nu este recuperat din salariul mediu al organizației pentru eliberarea cu întârziere a cărții de muncă, vă rugăm să-l trimiteți prin scrisoare recomandată o notificare să apară pentru un card de muncă (sau de acord cu administrarea cărții de lucru în e-mail) și a obține Calculele Tg. 84.1 din Codul muncii.

Sarbatori cu concedierea - emite o carte de lucru în ultima zi a

MA Sizov, Orenburg

în ziua concedierii poate fi de ieșire

TA Kraskovskaya, Yaroslavl

Poate fi înlocuit cu o testare de două săptămâni de la lansare, urmată de ardere

OI Titov, Smolensk

Angajatul a scris o declarație cu privire la demisiile. Poate fi respinsă fără elaborarea, ținând cont de faptul că, la momentul depunerii cererii, el nu a fost făcut pe două săptămâni libere?

: Depinde de acordul între angajat și angajator. În cazul în care cel puțin unul dintre aceste obiecte, salariatul poate fi demis doar după două săptămâni de prelucrare și de artă. 80 LC RF. La urma urmei, de regulă, angajatorul nevoie de timp pentru a ridica un scaun de un alt angajat, pe care doriți să concedieze lucrătorii ceva creat, el a predat de afaceri și se așteaptă ca angajatul ceva mai mult timp pentru a lucra și de a fi plătit. Și apoi a lua altul și compensare pentru concediul nefolosit.

Dacă nici șeful organizației sau angajatul nu se opune la concedierea fără lucru de 2 săptămâni, atunci aveți posibilitatea să:

Odată cu reducerea se poate acorda concediu cu concedierea ulterioară

VT Markina, Ulyanovsk

concedierea vacanță combină în mod corespunzător, revista „registrul», № 14 pentru 2012

Kovyazin Nina Zaurbekovna

Director adjunct al Departamentului de Educație și Resurse Umane România Ministerul Sănătății

„TK nu limitează posibilitatea de a acorda concediu urmată de concediere în cazul concedierii pentru a reduce numărul sau de stat lucrătorilor în Sec. 2 h. 1 lingura. 81 LC RF.

nu este definit în mod legal, o lungime de o vacanță într-o astfel de situație, trebuie să furnizeze lucrătorului: un plin sau numai pentru timpul lucrat. În opinia noastră, angajatul poate solicita numărul de zile de concediu pe care el zarabota l“.

Dacă vă oferi o vacanță plină, atunci va plăti un angajat al casei neterminate. Dar ține plătit în mod inutil de vacanta nu va fi în măsură să e n. 2 h. 1 lingura. 81. Art. 137 TC RF. dar poate fi atribuită valoarea costului de plata concediilor pentru o parte din concediu, acorda avansuri, m p. 7, art. 255 NKRumyniya; Art. 137 TC RF.

Experiența pentru o vacanță cu respingerea ulterioară ia în considerare înainte de sărbători

SY Krasikov, Omsk

: Deși ziua concedierii în timpul unui concediu, urmată de concedierea este ultima zi de concediu, angajat pe locuri de muncă vacante la sohranyaets I art. 127 TC RF. Prin urmare, perioada de vacanță nu este inclusă în experiența de vânzare, care este arta. 121 TKRumyniyav acest caz, nu se aplică.

„Sărbătorile cu concedierea ulterioară - este un caz special. Angajatul primește calcul și cartea de lucru în mâinile sale înainte de vacanță. Angajator el nu trebuie să facă nimic. Prin urmare, perioada în care salariatul în concediu, urmat de concediere în durata concediului plătit nu este pornit pe mine. "

Kovyazin Nina Zaurbekovna
Ministerul Sănătății din România

Nu poți acorda concediu pentru o parte a zilei

AN Zherdev, Tula

Angajatul a introdus o cerere de concediere ulterioară. Liderii nu deranjează oferindu-i un astfel de concediu. La începutul experienței sale vacanță vacanță a fost de 7 luni 22 zile. Câte zile de concediu el trebuie să furnizeze și să plătească?

: În întrebarea dumneavoastră la Ministerul Sănătății, le-am explicat următoarele.

„În cazul în care un angajat se acordă concediu urmată de concedierea și numărul de zile de concediu, determinat în funcție de lungimea nu este un număr întreg și un număr fracționar, concediul se acordă pe un număr întreg de zile pentru care au plătit de vacanță. Și pentru restul - trebuie să plătească despăgubiri ".

Kovyazin Nina Zaurbekovna
Ministerul Sănătății din România

vacante regulate nu pot reînnoi concedierea de închiriere

EK Selezneva, Ryazan

concedierea vacanță combină în mod corespunzător, revista „registrul», № 14 pentru 2012

În cazul în care un angajat, fiind în vacanță în vacanță, a trimis prin poștă o scrisoare de demisie pe cont propriu, acesta poate fi demis

Furnizarea de vacanță urmată de concediere - un drept, nu o obligație a angajatorului I art. 127 TC RF. Prin urmare, totul depinde de decizia conducerii dumneavoastră.

Atunci când a respins o vacanță de această sărbătoare este inclusă în experiența de vacanță

MI Bulkin, Rostov

În ceea ce privește vânzarea de mai mult de 1 lună nu a lucrat, adică 2,33 zile (... 28 zile / 12 luni x 1 lună), apoi, în cazul în care toate plățile către angajat au fost finalizate, puteți:

Alte articole din revista „Top Books“ la „Sărbători“: