Comutator aprindere Înlocuirea VAZ-2106 cu propriile sale mâini

Comutator aprindere Înlocuirea VAZ-2106 cu propriile sale mâini

Unitate pentru sistemul de aprindere automată

Uneori funcționarea unui VAZ auto intern această situație are loc: stai în mașină, a pus cheia în contact, cranking cheia în poziția I, iar indicatorul luminos de pe panoul de control nu se aprinde. Dacă nu-l observați și încercați să porniți motorul, demarorul nu răsuciți sau chiar snaps. șoferi calificați în astfel de cazuri, verificați imediat serviceability castelului.Există doar o singură eroare, din cauza care ar putea avea nevoie pentru a înlocui clasice de aprindere VAZ de asamblare - defalcare în mecanismul secțiunii clasificate. Funcționarea dispozitivului poate fi înlocuit cu propriile mâini, chiar și în câmp deschis timp de 10 minute.

Scoaterea dispozitivului defect

Pentru a elimina contactul VAZ-2106 necesită următoarele instrumente:

Comutator aprindere Înlocuirea VAZ-2106 cu propriile sale mâini

Înlocuirea aprinderii

Înainte de punerea în aplicare a principalelor proceduri care urmează să fie eliminate din borna negativă a bateriei. În ciuda faptului că tensiunea de curent de 12 volți este aproape inofensiv pentru un adult de sanatate, atunci când scoateți dispozitivul poate închide accidental sârmă, care, la rândul său, poate duce la defectarea echipamentelor electrice importante din mașină. 1. Pentru a începe, introduceți cheia în contact și rotiți-l cu 90 de grade, în poziția „0“. Acest lucru este de a se asigura că PIN-ul care deține arborele de direcție față de rotație a intrat ușor într-o parte secretă și nu interferează cu dezmembrarea.
 2. Apoi, îndepărtați carcasa din plastic a unei coloane de direcție. Pentru aceste șuruburi desurubare succesiv 5 interconectează partea superioară și inferioară a carcasei.
 3. Apoi ridicați ușor partea superioară a capacului coloanei și trageți-l în sus. Ulterior, ambele părți ale carcasei îndepărtate lateral.
 4. Apoi, localizați și slăbiți șuruburile care țin dispozitivul în sine. Două dintre ele, acestea sunt situate sub întrerupătorul, dreapta și la stânga.
 5. Apoi desprindeți firele din contactele comutatorului de aprindere.
 6. În continuare, găsiți un slot plat pe suportul pe partea stângă a dispozitivului, conectați la puterea unui sulă și le împinge la blocare.
 7. După aceea, dispozitivul poate fi scos din suportul eliberand-l cu fante șurubelniță.

În cazul în care, în ciuda tuturor eforturilor, comutatorul „refuză“ să iasă din consola, atunci sistemul de blocare nu ține de presiune până la capăt. Ai nevoie să faceți clic pe de blocare, cu o sulă, și apoi ar putea muta cheia ușor spre stânga și dreapta, fără să se întoarcă ea. Dispozitivul de reținere se va micșora până la sfârșitul anului, și va trebui doar pentru a trage comutatorul.

Înlocuirea grupului de contact și contactul de aprindere

 1. Mai întâi trebuie să introduceți cheia în încuietoare și rotiți-l în poziția „0“.
 2. Faceți clic pe blocare și introduceți comutatorul în consola.
 3. Apoi, conectați corect firele.
 4. Amplasat pe carcasa coloanei de direcție, sigileze carcasa de sus și de jos șurub.

Comutator aprindere Înlocuirea VAZ-2106 cu propriile sale mâini

În cazul în care este necesar să se stabilească firele

Cea mai grea parte a instalării comutatorului - conectarea la circuitul de aprindere. Proprietarii norocos de VAZ-2106, în care firele conectate la comutatorul printr-un conector special. Acest conector poate fi conectat și cu ochii închiși.

În cazul în care mașina nu este un pad special, conectați corect cablurile la comutator se va conecta schema de culori de cabluri.

săgeți de culoare reprezentate în diagrama corespunde cu culoarea firelor. Rețineți că cablajul de mașini vechi pot fi portocaliu în loc de fire roz. Mult noroc în reparații!