Comportamentul câine și acasă catelus caracteristici psihologia de comportament agresiv și inadecvat,

Comportamentul câine și acasă catelus caracteristici psihologia de comportament agresiv și inadecvat,
Comportamentul câinilor afectează semnificativ calitatea comunicării cu alți oameni și membri ai familiei. Prin urmare, ar trebui să acorde o atenție la comportamentul casei de câine și să încerce să corecteze orice deficiențe cu copilaria timpurie cu patru picioare prieten. Ca o regulă, comportamentul pui în stadii incipiente de dezvoltare depinde în mare măsură de temperamentul și caracteristicile genetice înnăscute. Puteți dezvolta trăsăturile pozitive și părțile negative pentru a încerca să-l repare.Prin natura lor, moștenită de la strămoși, câinii din pachet sunt împărțite în dominante, subdominants, câinii cu comportament la limita și câinii care sunt loiali tuturor membrilor ambalajului. În ceea ce privește familia câine - este un prototip al ambalajului, acesta va încerca prin toate mijloacele-l ia în poziția care corespunde înclinațiilor sale naturale. Sarcina ta - să crească ascultător, loial tuturor membrilor familiei, sociabilitate și încredere în tine câine.

Comportamentul câine dominant: încercarea de a domina

Câinele încearcă să domine atunci când este permis să absolut totul. De regulă, oricine de educație nu mai ales nu se ostenească. Este important să se știe unele nuanțe: cainele dominant ar trebui să meargă întotdeauna prin ușa numai după gazdă, hrănire ei numai după masa întreaga familie. Și, în orice caz, nu-i lasa pe pat: situată pe un deal, un câine, în înțelegerea ei, și devine mai mare în stare, adică, încearcă să ajungă din urmă cu gazdele.

Comportamentul câine dominant - este un semn rău, indicând faptul că nu te ia în serios. Dacă decideți să-l lase în pace, atunci va fi un viitor neinvidiat împreună. Proprietarul trebuie să aibă un anumit grad de perseverență și să nu permită câinelui să se și alți membri ai familiei ignora. Cedând timp, va trebui să dea într-o viață.

Subdominante - este cel care este subordonat dominant. Acest caine recunoaște un singur gazdă umană. Toți ceilalți, inclusiv membrii de familie, nu sunt importante pentru el. Acesta este un animal cu o stima de sine suficient de mare, care, mai devreme sau mai târziu va încerca să devină un lider, să devină dominantă, adică să aibă loc în ierarhia gazdă. Un astfel de câine în familie este echivalentă cu vulcan: nu știi niciodată când a început erupția. Și de multe ori proprietarii se încurajează un astfel de comportament al cainelui tau, nu si dea seama că această situație este extrem de periculos. Dacă subdominants câștiga încă în lupta pentru o poziție dominantă, ar fi mult mai rău decât un câine-dominantele.

Fundamentele și caracteristici ale psihologiei comportamentale câini omului

Există diferite caracteristici în comportamentul câinilor, care necesită o examinare atentă. Cunoscând elementele de bază ale comportamentului de câine în societate, poate în timp pentru a vedea patologia și să încerce să-l repare. Practic psihologia comportamentului de câine se încadrează în instinctele obișnuite și abilitățile dobândite. Câine cu un comportament la limita ca „lucrare de mâini omenești.“ Mai precis - acțiunile gazdă invalide. Ca o regulă, o astfel de atitudine față de omul de câine este format la indivizi, care este rar jucat și am discutat rareori mangaiat un catelus. Ei au fost învățați o execuție tocit de comenzi. Astfel de câini pot ridica alarma, dar nu poate avea o luptă reală din nou în caz de urgență. Ei se simt „în largul“, a pierdut într-un mediu neobișnuit. Acesta este - rezultatul exercițiilor fără sfârșit de către proprietar, care consideră câine doar un instrument pentru executarea voinței sale.Proprietarul câine este angajat

O situație în care proprietarul de câine este angajat, puteți obține doar dacă puteți „negocia“. Poate că nu fără un spectacol de forță. Dar relația armonioasă între proprietar și formularul de câine, mai presus de toate, excursii comune, jocuri și distracțiile, dând emoții pozitive și umane și animale. Este important să nu se, astfel încât doar un singur membru al familiei îndeplinește toate funcțiile de îngrijire, educație, mersul pe jos, hrănire - în acest caz, cainele va recunoaște numai omul stăpânului său. responsabilități separate între toate persoanele din gospodărie, și fiecare câine plătește o anumită perioadă de timp.

Comportamentul agresiv și inadecvat câine

Comportamentul câine și acasă catelus caracteristici psihologia de comportament agresiv și inadecvat,
Comportamentul agresiv de câine - acest subiect este mecanisme ample, motivare, instincte, activitate mai mare nervos.

Norma de comportament a fiecărei rase în parte este considerată a fi cea care este tipic pentru ea și este descrisă în standardul.

proprietar de câine este important să se înțeleagă că o astfel de comportament necorespunzător al câinelui, care sunt abateri de la norma, și să le aducă în atenția lor. Abateri în comportamentul câinilor pot fi cauzate de diverse motive: defecte genetice sau distorsiuni în educație. Și dacă în primul caz, ajustarea este practic imposibilă, a doua mai mult decât este rezonabil.

Arată agresiune față de oameni. Agresiunea poate fi un rezultat al formării necorespunzătoare sau o încercare de a ocupa un loc de frunte în ierarhia familiei. În orice caz, aici vorbim despre dezechilibre în abordarea relației cu câinele.

Fi sacrificați și lașă. De obicei, acest comportament sugereaza. ca un catelus mic a fost socializat suficient, sau ați ales este abordarea prea apăsătoare pentru educația câinelui.

Arată insuficiența care este exprimată în lătratului gratuită, excentricități de comportament (care rulează într-un cerc, coadă vygryzanie - afișare extrem de nervozitate, până la auto-mutilare). Aceste reacții apar nervoase, în cazul în care există modificări nefavorabile în lume câine. Cauza stresului câinelui poate include: lipsa de atenție din partea proprietarului, discordie în familie, o schimbare bruscă de reședință și alte circumstanțe.

Demonstrează activitate crescută (hiperactivitate), de multe ori indicând faptul că câinele îi lipsește plimbări și activități fizice. Cu excepția cazurilor foarte rare, în cazul în care acesta este - anomalii comportamentale origine neurofiziologice.

Chew pe lucruri în casă, pentru a arăta imoralitatea, furtul de masă. Toate acestea sugerează împreună educația câine greșit.

Consumul de fecale. Uneori, un câine-mama atat de „curata“ pentru pui, iar acest comportament este în limite normale pentru ea. Dar dacă un caine adult dintr-o dată fără nici un motiv aparent a început să mănânce excremente, aceasta poate indica o lipsă severă a oricărei substanțe în organism.

Produce zone "marcate", de ex., E. Mark. De obicei, acesti caini sufera. În mediul natural, un astfel de comportament - norma, dar în condițiile menținerii camerei este greu de acceptat. Mai întâi trebuie să înțeleagă este dacă câinii doresc să marcheze teritoriul consecință a bolii. Dacă motivul nu este boala, atunci poate că acest lucru se datorează orice comportament sexual sau un protest psihologic împotriva oricare dintre acțiunile tale. Doar pentru a afla cauza, vă puteți face cu această problemă.