Compania de asigurari ZHASO - Comentarii valoare

Compania „ZHASO“ este astazi una dintre cele mai populare furnizorii de servicii de asigurare. Este universală, funcționează cu persoanele juridice și cele private. „ZHASO“ sa dovedit a fi excelent pe piața asigurărilor.Informații despre companie

Numele complet al societății de asigurare în cauză - Joint Stock Company „Compania de asigurări ZHASO“. De asemenea, în documentele permis să menționeze denumirea prescurtată a considerat SC - SA „ZHASO“.

Aceasta companie are un număr mare de avantaje:

 • mulți ani de experiență o varietate de riscuri de asigurare - care este motivul pentru care probabilitatea diferențelor clienților și „ZHASO“ este extrem de mic;
 • lista de servicii este foarte mare;
 • numai specialiști cei mai calificați și bine pregătiți lucra în cadrul companiei;
 • o rețea extinsă de sucursale în întreaga țară.

Dar cel mai important avantaj al „ZHASO“ este prezența unor mecanisme de afaceri stabilite-fine. Toate procesele din organizație, cât mai mult posibil automatizate.

Deoarece plata despăgubirii de asigurare este întotdeauna efectuată la momentul respectiv, iar procesul de soluționare a revendicărilor durează de obicei câteva zile.

Evaluări și premii

Cel mai important indicator al stabilității financiare, precum și o probabilitate mare de performanță a tuturor obligațiilor este un top, expus compania „ZHASO“ agențiile de rating interne și externe.

"Expert RA" (cel mai faimos grup de agenții de rating) atribuit SC "ZHASO" rating de fiabilitate "A ++" nivel.

Această evaluare este posibilă și indică un nivel extrem de ridicat de fiabilitate. În acest caz, perspectiva de rating de atât de mulți ani la rând rămâne „stabil“.

Indicând faptul că succesul financiar al companiei, precum și faptul că evaluarea atribuită anterior vor rămâne relevante pe termen lung.Pe parcursul tuturor anilor anteriori de existență considerată SC a primit numeroase alte distincții și premii.

Produsele companiei pentru cetățeni

companie de asigurări Considerat oferă o listă destul de largă de produse de asigurare pentru persoane fizice:

 • de asigurare auto;
 • asigurare de bunuri, răspundere civilă;
 • ipoteca de asigurare;
 • de boli și accidente;
 • de asigurare pentru pasageri;
 • asigurare de călătorie (global);
 • LCA.

Cele mai populare astăzi se bucură de servicii, cum ar fi de asigurare auto.

„ZHASO“ companie foarte fiabil și stabil, oferă un inventar mare de o varietate de servicii de asigurare. Puteți, fără nici o teamă de a încredința ei riscurile cele mai scumpe.

Compania de asigurari ZHASO - Comentarii valoare
Opinii ale companiei de asigurări a fost de acord, puteți vedea în articol: acordul companiei de asigurare.

recenziile

 • Compania de asigurari ZHASO - Comentarii valoare
 • Compania de asigurari ZHASO - Comentarii valoare

  Politica de asigurare a bunurilor achiziționate în cadrul programului „plat Express +“ pentru 2124 de ruble. Din moment ce vecinii de mai sus fiabile și sanitare lor ocazional eșuează. În doar câteva luni înainte de încheierea contractului cu „ZHASO“ reparații costisitoare a fost făcută de mine. În timpul iernii, apa curgea cei care se trezesc, rezultând un finisaj în baie și baie a fost grav avariat - plafonul suspendat sagged, spulberat țiglă scumpe. Deteriorarea a fost estimată de mine la 17 500 de ruble (cu munca). Societatea de asigurare estimat de 15 000 - am fost de acord să ramburseze această sumă. „ZHASO“ funcționează rapid și eficient, dar subestimează pierderile.

  Am cumpărat o mașină nouă pe credit. Băncile sunt obligate să cumpere căști de protecție. Alegerea mea a căzut pe „ZHASO“ - Aceasta companie a oferit pentru a asigura masina mea, în doar 38 500 de ruble. În lotul de parcare în absența mea a fost împărțit bara fata - sunat la poliție și apoi a predat la departamentul de soluționare a revendicărilor toate documentele necesare. Compania a oferit reparații de la un dealer autorizat - vehiculul a fost în garanție. Reparațiile au fost efectuate cu minim de întârziere, pe deplin mulțumiți de cooperare.