Comanda fără încetare Psaltirea - comenzi online necesită și harpă pe!

Comanda fără încetare Psaltirea - comenzi online necesită și harpă pe!
Fiecare om are vocația sa. Unii oameni sunt mai aproape de lumea fizică și să lucreze pentru binele societății. Alții, simțind apropierea lor față de Dumnezeu, lăsând să se servească în mănăstire și de a ajuta pe frații lor dincolo de zidurile ei, cu ajutorul rugăciunii.Cu toate acestea, ambele aceste lumi sunt în mod constant se intersectează. Socialite, a simțit nevoia de harul lui Dumnezeu vine la poarta mănăstirii și cere slujitorilor săi oferă rugăciuni pentru sănătate sau pentru cei morți. El însuși, la rândul său, aduce o donație pentru a ajuta biserica să crească și să poarte lumina mântuirii.

Una dintre variantele acestui „schimb“ timp de secole a fost ordinul călugărilor Psaltire din sălile de lectură (fără încetare Psaltire). Pentru o milostenie modeste frați și surori în mănăstirea cu ruga neîncetat comemorarea acestor nume pentru sănătatea sau repausului.

Neîncetat Psaltirea este un tip special de rugăciune, care este redat exclusiv în mănăstiri, deoarece lectura trebuie să fie efectuate fără întrerupere în jurul ceasului, alungând demonii de la un om și făcând apel la harul lui Dumnezeu. Această formă fără încetare Psaltire are putere incredibilă, permițând să liniștească pe Domnul, și pentru a zdrobi forțele întunericului.Care este cauza puterii fără încetare Psalmilor?

  • Doar călugări care trăiesc în rugăciune și a luat imaginea angelic de pe teren, au un drept special să cerșească laicilor. Rugăciunea, chiar și cel mai slab călugăr are o mare putere, și întotdeauna vine la Domnul.
  • Psaltirea în sine are o putere enormă, pentru că, în conformitate cu Sfântul Ambrozie de la Optina, „Rugăciunea este cuvinte psalomskimi întotdeauna mai puternică, mai degrabă decât propria noastră.“
  • citește Neîncetat Psaltire, nu numai în timpul zilei, dar pe timp de noapte, călugării urmați reciproc, la rândul său, maximizând eficiența rugăciunii.
  • Din cele mai vechi timpuri, această rugăciune a fost una dintre cele mai puternice mila pentru sufletele plecate.

Noi înțelegem că puțini astăzi se pot merge la manastire pentru a face o donație și ordine fără încetare Psaltire personal călugări. Dar încercăm să oferim acces la acest har pentru toată lumea.

Pe site-ul nostru puteți comanda on-line fără încetare Psaltire. Tot ce trebuie să faceți - este să completați formularul pentru a indica numele comemorați în cazul genitiv, precum și ora și locul de lectură rugăciune. Ne angajăm să livreze comanda cât mai curând posibil și vă va informa despre performanța prin e-mail.

Regulile de înregistrare a cererii de neîncetat Psalms

Această cerință mănăstiri.