Colorare a părului la domiciliu

Este cunoscut faptul că schimbarea imaginii - cel mai bun mod de a îmbunătăți starea de spirit, începe o viață nouă sau pentru a atrage atenția altora. Deci, în cele din urmă ai reshli vopsi părul. Acum, principala sarcina dvs. - pentru a alege dreptul de vopsea, iar apoi în mod corect aplica-l pe par pentru a obține rezultatul perfect.Sfaturi simple pentru colorarea părului acasă

Pentru prima vopsea instabilă vopsire adecvată, cum ar fi spuma nuanțare pentru parul care se spala dupa mai multe proceduri de spălare a capului. Nu depună eforturi pentru schimbări dramatice, doare foarte mult parul.

Nu încerca să facă ceva supranatural. Lasă o schimbare radicală a profesioniștilor.

După ce a cumpărat magazinul de vopsea, vom începe cu anticipare când a ajuns acasă, ea dezvăluie rapid, purtați mănuși, se amestecă bulele și aplicate pe păr. Acest proces este cele mai multe dintre noi sunt aduse până la automatism. Și în zadar, pentru că în primul rând, trebuie să citiți cu atenție instrucțiunile.

Există două erori flagrante: cu cât păstrăm vopseaua, cu atât mai bine va lua culoarea, iar mai multe culori le provoca, cu atât mai intensă va fi culoarea. Prima definiție este incorect datorită faptului că supraexpusă timp vopseaua se poate usca le sau pur și simplu arde. Al doilea - un vanzatori truc, așa că ați luat mai multe pachete de produse.

1. Cum se aplica vopseaua

1. nu trebuie spălate înainte de primul cap de colorare a părului, astfel încât să nu îndepărtați folia protectoare de pe scalp. Paint și atât de profund absorbit în păr.

2. Aplicați vopseaua să se usuce parul.

3. Înainte de vopsire, se aplică o cremă barieră sau vaselina pe piele de-a lungul liniei parului pe frunte și temple, astfel încât pielea nu se schimba culoarea.

4. Asigurați-vă că purtați mănuși.

5. Împărțiți părul în șuvițe subțiri, și uniform și rapid important - a pus pe machiaj lor cu o perie din partea din spate a direcției de temple, tratându-le în mod uniform de la rădăcini la sfaturi.

6. În cazul în care există dificultăți în distribuția de vopsea pe lungimea firului de par, ușor le umezește cu apă caldă. Vopseaua va fi mai puțin dens și mai ușor de a distribui.

7. După ce toate parul este tratat, din nou, pieptene cu atenție pieptene lor cu câțiva dinți.

8. Imediat după aplicarea reziduurilor de vopsea de spălare din piele, fără a uita gât și urechi.9. Lăsați vopseaua de pe parul tau pentru 25-30 de minute (în conformitate cu manualul), fără acoperirea capului. Dacă părul gri prea mult, crește timpul de 10 minute.

2. Se spală vopseaua

După colorarea cernelii emulsie Clãbuc cu puțină apă, apoi se spală bine cu apă caldă. Spălând vopseaua, asigurați-vă că părul este spălat prin. Puteți spăla părul cu șampon pentru a elimina colorarea elemente sunt apoi clătite, cu aer condiționat. Abordarea și cea care a fost completă, iar cea la care sunteți obișnuiți.

Părului după vopsire sunt în special în nevoie de protecție și de îngrijire. Pentru a păstra culoarea, suculență și luminozitatea acestuia, se recomandă să se aplice un balsam pentru păr colorat.

colorarea

Dacă colorare nu are succes, cel mai bine este să se consulte un specialist. Chiar dacă vă spălați capul de zece ori la rând, vopseaua nu vine în jos. Cel mai dramatic ar fi decizia greșită revopsirea înapoi la culoarea anterioară. Păr a fost rănit, și doar un profesionist nu poate ajuta numai restabili frumusetea parului, dar, de asemenea, a le proteja de daune.

Principalul lucru - nu uitați că o schimbare radicală a culorii parului este un efect foarte puternic asupra starea parului tau: parul nu se poate pur și simplu împărți sau necesită mai multă grijă și chiar să cadă.

Ar fi frumos, în viitor, pentru a înregistra numărul de vopsea pe care o alegeți, și nu uitați să se răspândească un prosop pe perna pentru a evita colorarea. Acest lucru este valabil mai ales dacă sunteți brunetă.

rădăcini nuanțare regrown

Cand nuanțarea radacinile firelor de par, compoziția este mai întâi pus pe rădăcinile începând din spatele.

După 20 de minute, distribuie restul emulsiei prin păr la vârfurile părului și pieptene prin a distribui uniform vopseaua.

Fii parte dintr-un alt timp de 10 minute, apoi se clătește.

Elementele necesare pentru cei care au decis să colorare a părului la domiciliu

Pentru a fi apărut cât mai puțin posibil dificultăți la îndemână trebuie să aibă următoarele elemente necesare:
  • Nu se poate face fără mănuși. Stoc pe pereche dintr-o dată în timpul colorării celor care au fost aplicate la vopsea, lacrima, atunci este posibil să pata nu numai mâinile, ci și haine. Cele mai potrivite mănuși, piele fără pudră non-iritant.
  • Perie se va aplica cu acuratețe și precizie vopsea. Nu regret bani și să cumpere un profesionist, este deosebit de convenabil. Mai ales util este că nu aveți timp.
  • Bol de plastic sau sticlă pentru amestecarea vopselelor și pur și simplu pentru a facilita procesul.
  • Clipuri pentru păr și crabi pentru a separa benzile. Alege clipuri numai din plastic.
  • Ceas pentru a măsura timpul.
  • tricou vechi sau halat. Chiar dacă le murdăriți, nu te va deranja. Precum și prosop util.

    măsuri de precauție

    Când colorarea părului la domiciliu este imposibil: să folosească emulsia achiziționate pentru utilizare greșită, mănuși de neglijență, face permanent înainte sau după vopsire, să efectueze procedura, în cazul în care pielea capului are răni, zgârieturi sau abraziuni, utilizați medicamentul pe păr, vopsite cu coloranți naturali, mai mult decât indicat pe ambalare timp, stoca și reutilizarea emulsia preparată