colorare a părului blând și peroxid fără amoniac

colorare a părului blând și peroxid fără amoniac

Chiar și acum trei mii de ani, femeile au încercat să schimbe aspectul său și colora capul de scorțișoară chinez și prazul. Ce să spun despre fashionistas de azi, care este disponibil bezammiachnoy colorat vopsea de păr. În antichitate, culoarea parului a fost un semn de statut special și poziția în societate, iar acum este mijloacele de exprimare. In zilele noastre, fetele pot schimba umbra capului de păr, fără a deteriora părul prin utilizarea de culori blânde.Istoria invenție

În Grecia antică, cenușă și nuanțe aurii de păr a dat nici o bibelouri pentru utilizator, ca și în Roma antică păr blond evaluate. Clarificarea compoziției în antichitate a fost un amestec de gutuie, ierburi și cenușă. Procedura în sine a fost destul de mult timp, ar trebui, după aplicarea amestecului pentru a efectua sub soarele arzător o bună jumătate a zilei. Și, odată cu apariția de la Roma a cucerit sclavi germani cu părul blond, care a făcut obiectul invidiei galopantă a femeilor romane, a început un adevărat boom ușura păr.

Numai în 1867 un chimist E. H. Thiellay coafor și Leon Hugot inventat utilizarea de peroxid de hidrogen ca modul cel mai perfect de clarificare. Până în prezent, diferite compoziții pe bază de peroxid de hidrogen sunt utilizate pentru a face diferite nuanțe de păr. Cu toate acestea, în cererea sa, există o mulțime de contraindicații: piele sensibilă, alergii, capete slabe și despicate și multe altele.

colorare a părului blând și peroxid fără amoniac

Cel mai bun amoniac-free de colorare a părului, în opinia stilisti, într-adevăr nu dăunează părului. Componentele active ale compoziției rămân pe suprafața părului, și nu se încadrează în interior, nu modifică structura sa. Aceste culori pot fi utilizate în mod frecvent. Culoarea parului va deveni mai sofisticate și luminoase, ele devin, datorită mătăsoase și ușor de administrat la un complex de vitamine pe care mulți producători includ colorant amoniac-free.

În ciuda acestor avantaje semnificative, o astfel de vopsea are dezavantaje, principalele dintre care - costul. Magazinele, desigur, puteți găsi opțiuni low cost, dar alege culoarea finală va fi dificil, deoarece Cel mai adesea nu se potrivește rezultatul după colorare. În plus, această cerneală este foarte repede spălate off. Prin urmare, va fi necesară repetarea acestei proceduri mai frecvent de îngrijire salon. colorant-Amoniacul liber nu știe cum să se ocupe cu părul gri și nu este capabil de a schimba radical culoarea parului, în prima colorare.

vopsea profesionala

Printre multitudinea de culori reprezentate în mass-piață pot fi găsite demn de calitate opțiuni coloranți fără amoniac. Noi am pregătit o selecție a celor mai bune culori, a primit o mare popularitate în rândul clienților, și recomandări bune de stilisti profesionale și saloane de coafură.

Cel mai faimos și popular vopsea care este ușor de utilizat la domiciliu, are o consistență groasă și aromă plăcută. Este demn de remarcat paleta bogata de peste 30 de culori. Persoana cea mai extravaganta va fi capabil să găsească în paleta de culori neobișnuite de producători care includ pigmenți roșii și albastre. Loreal conține complexe de vitamine vegetale care îmbogățesc componentele de tratare a părului și a le face chiar mai atractive și sănătoase. Costul de magazine de vopsea variind de la 200 la 300 de ruble, care vor fi de acord, nu atât de scump.

colorare a părului blând și peroxid fără amoniac

de colorare a părului, fără amoniac Schwarzkopf Professional sa stabilit ca unul dintre cele mai bune de selecție și a lovit tonul de culoare pe ton. Paleta ei este aproape complet coincide cu rezultatul final pe care doriți să obțineți de la pictura. Vopseaua contine substante nutritive ingrediente, cum ar fi ingrijirea culori si ulei de extract de Gardenia polinezian, care hranesc nu numai parul, ci și pentru a se alinia structura lor, astfel încât părul să devină ascultător și să dobândească o strălucire naturală. Vopseaua poate fi găsită nu în toate magazinele de cartier, deși este larg reprezentată în piața profesională și un salon de înfrumusețare.

colorare a părului blând și peroxid fără amoniac

Cel mai bun amoniac fără colorare a părului profesional, în cazul în care locul de muncă nu este doar pentru a vopsi parul, dar, de asemenea, le expune la geamuri. Cea mai recentă tehnologie, datorită compoziției sale, straturile de păr o anumită componentă atunci când scalelor sunt sigilate, structura devine catifelata, iar culoarea durează o lungă perioadă de timp, fără a-și pierde caracteristicile lor originale. Foarte des, matricea este utilizat în colorarea, subliniind, gradul de acoperire gri și disimula. În orice caz, indiferent de nuanta de culoare tehnica si aplicarea pe care o alegeți, această vopsea satisface așteptările dumneavoastră.colorare a părului blând și peroxid fără amoniac

Chi - cel mai scump dintre toate culorile de mai sus, dar în același timp, este - care economisesc vopsea fără păr profesional de amoniac. Principala caracteristică a acestuia - crearea efectului unui raport aproximativ la Biolaminirovanie. Tehnologia revoluționară vopsea de calitate nu numai că restabilește păr, dar, de asemenea, trata toată lungimea lor. Chi-ul este format din paleta nouă solzi, din care puteți alege cele mai aproximative la opțiunea de rezultatul dorit. Aceasta vopsea inovatoare este capabil să picteze chiar și părul deteriorat dur, pentru că nu este luată de către alți producători.

colorare a părului blând și peroxid fără amoniac

Costul ridicat al acestei bezammiachnoy vopsea justificată. Dezamagirea nu va experimenta. Cu toate acestea, pentru a găsi că vopseaua ar fi foarte dificil, chiar și în saloanele profesionale. Prin urmare, este necesar să fie pacient în căutarea pentru el, în cazul în care obiectivul dvs. - colorat profesionale Chi.

Un foarte popular instrument de salon. Profesioniști ca Estelle, deoarece rezultatul colorării garantate întotdeauna și previzibile. Paleta ei de peste 75 de culori, de la cele mai populare la într-adevăr neașteptată. de colorare a părului Gentle Estel Professional este cea mai buna alegere pentru persoanele care au grija de frumusetea si sanatatea lor. Stilistii spun capacitatea sa perfectă pentru a netezi vopsea de par de-a lungul întreaga lungime, ușor de amestecare, a ușura efectele componentelor majore.

colorare a părului blând și peroxid fără amoniac

vopsea Estelle este nu numai în măsură să dea culoarea specială, dar, de asemenea, pentru a îmbogăți complexe de vitamine utile de păr și mai sănătos. Compoziția include astfel de Estelle ingrediente de îngrijire ca pantenol, ceramide, uleiuri nutritive și extracte. Pictura este destul de comună în industria de frumusețe și consideră că este pentru tine să nu fie prea greu.

Shot - crema de amoniac liber. Ea are în mod activ de ingrijire a structurii parului si a scalpului. rezistență specifică și luminozitatea culorilor sunt garantate. În plus, Shot este capabil de gri complet de culoare. Ca parte a componentelor sale: extract de perle ocean, ulei de măsline și aloe vera, care dau în plus parul o stralucire sanatoasa. trăsătură distinctivă Shot este faptul că vopseaua poate fi aplicat chiar si pe pielea sensibila predispuse la reacții alergice. Gama de prețuri variază de la 400 la 600 de ruble.

colorare a părului blând și peroxid fără amoniac

Tonifiere și Brightening

Bezammiachnoy vopsea nuanțare parul nu mai este o noutate în industria de coafură. Cu ajutorul tonifiere șuvițe de păr devin ușor saturate umbra profundă, aproape de natural. Dacă doriți să reînvie culoarea parului, atunci aceasta este, probabil, cea mai bună soluție. Cu toate acestea, intonația nu se va schimba culoarea in mod dramatic, și să evidențieze doar umbra naturală. Acest lucru ar trebui să fie amintit.

Avantajele incontestabile ale tonifiere sunt lipsa efectelor nocive pentru sănătate, aceste cerneluri nu se usucă părul, și numai hrănite și îngrijite. Vopsea de par nuanțare bezammiachnoy permite naturale umbra profundă, aproape de culoarea parului, care va sublinia naturalețea lor. Și în cazul unei alegeri nefericite de culori, aceste vopsele sunt ușor de spălat, fără a deteriora părul. Dar, gri, vopsea nuanțare parul nu este posibil, prin urmare, profesioniștii recomandă utilizarea în acest caz un intaritor special.

colorare a părului blând și peroxid fără amoniac

Gentle păr iluminat în condiții de siguranță poate bezammiachnymi și vopsele. Utilizarea prelungită a oricărui colorant pigment postepenoo se acumulează în țesuturi și în mod repetat, culoarea devine mai saturate. Vopsea de par nuanțare bezammiachnoy va da nu numai parul o culoare naturala, dar, de asemenea, să aibă grijă de ei, ceea ce este important în structura fină a parul blond.

Alegerea o opțiune potrivită

Atunci când alegeți un colorant bun și rezistent la păr fără amoniac și peroxid sunt respinse de culoarea naturala a parului. Nu ar trebui să se grăbească în extreme, și vopsi capul în toate nuanțele curcubeului. Orice modificări ar trebui să fie abordată în etape. În cazul în care alegerea este oprit la o vopsea de par foarte sigur și inofensiv să luați cu adevărat grijă de tine și de a avea grijă de propria sănătate.

stilisti cu experiență și frizeri recomandăm prima colorare realizată în cabină, deoarece Numai un specialist poate recomanda să vă tonul potrivit și nuanța, precum și ridica vopseaua pentru a se potrivi cu caracteristicile individuale. Toate experimentele ulterioare cu capul se poate face la domiciliu.

  • Dacă vreodată cap de colorat cu coloranți naturali, henna sau Basma, rezultatul noii colorare nu va întotdeauna previzibil;
  • nuanțe foarte ușoare ar trebui să fie aplicate doar fire naturale. Artificial parul decolorat fiind deteriorat în continuare.
  • Acordați întotdeauna atenție la termenul de valabilitate al vopselei. Trecut data de expirare va fi vorba despre faptul că în compoziția vopselei poate fi deja schimbări ireversibile, care pot afecta parul si sanatatea ta.
  • acoperire Gray la cea mai bună alegere poate fi o nuante naturale. Ce este culoarea parului mai natural, cu atât mai naturale imaginea.

concluzie

Nu contează cât de mulți ani s-ar putea fi, indiferent de modul în care gusturile și preferințele pe care le pot avea, veți dori întotdeauna să aibă un păr îngrijit, sănătos. Ei sunt cei care vor reflecta lumea ta interioara, dorintele, prosperitate și bine îngrijit. Datorită tunsorile ingenios alese uu de stabilire pot crea imagini unice, care vor satisface oricare dintre colegii sau pur și simplu alte persoane.

Stilul rafinat, culoarea părului strălucitoare sau un breton distractiv pun în evidență nu numai individualitatea, dar, de asemenea, se va deschide multe uși în calea unor noi realizări și victorii. Experiment transformat și du-te prin viață cu capul sus, de fapt, există atât de multe lucruri interesante.