colorant alimentar la domiciliu, modul de a face colorant alimentar la domiciliu pentru

La domiciliu, pentru vopsirea semiinstalatiatelor finisare, aluat zhzhenku (maro, galben), colorant sfeclă roșie (roșu și tonuri de roz), extract de morcov, coaja de portocala (tonuri de portocaliu), suc de spanac (Greens) utilizate, cacao, cafea, ceai (maro).Zahăr și apă (5: 1) a fost plasată într-o tigaie adâncă, care se pune pe foc lent și fierte până la o greutate de culoare maro închis, atunci acesta este îndepărtat de căldură și cu atenție, în porțiuni mici, a fost adăugată apă cu agitare. Raportul dintre zahăr și apă ar trebui să fie de 5: 2. Soluția rezultată a fost filtrată printr-o sită fină.

1 sfecla roșie frecat printr-o răzătoare mare, plasat într-un vas emailat și se acoperă cu apă, astfel încât acesta din urmă se referă la sfecla. Pan bine închise și se fierbe la foc mic timp de 1 oră. Apoi, lichidul este drenat, pasta este drenat, s-a adăugat soluția la pinch acid citric la soluția schimbat culoarea și a fost mai luminoasă, se filtrează și se răcește. Coloranți nuanțe de roșu pot fi obținute la fierbere suc de fructe de padure rosii: coacăze negre, cireșe, zmeură și altele.

Morcovul frecat printr-o răzătoare mare și prăjit în unt (1: 1). Pentru untul nu arde, tigaia unse cu ulei de floarea-soarelui. Când morcov este fraged (3-5 min.), Iar masa portocalie de grăsime este scos din tigaie, se lasă să se răcească ușor și stoarce printr-o pânză sau tifon, împăturit în jumătate.

Coloranți din SHPIHATA

Sucul de spanac se fierbe la foc mic timp de 30-40 de minute, până când colorația nu devine verde intens.

Conectați vopseaua verde cu galben și portocaliu dă colorant albastru.

Cum de a găti colorant alimentar la domiciliu

Vopsea albă se obține din zahăr pudră, fondante, lapte, smântână, smântână, cremă albă.

vopsea galbena obtinut din șofran diluat în apă caldă, vodca sau alcool (înainte de utilizarea acestuia este uscat la o temperatură scăzută, se pulverizează, se toarnă în apă rece și se fierbe după 24 de ore se filtrează prin tifon); de coaja de lamaie. Coaja de lamaie este utilizat în același mod ca și coaja de portocala. Peel este scos din portocaliu cu un cuțit sau cu mistria frecventă, fără blocarea cu crusta amară albă. Pentru a jeleuri de aromă, creme, siropuri sau rujuri promochki de suc de coaja stors prin tifon si se stoarce aluatul utilizat pentru aromatizarea și umpluturi de fructe. Puteți freca o bucată curată, uscată portocalie de zahăr bulgăre, atunci zahărul este dizolvat în apă sau să fie depozitate în borcane sigilate ermetic. Peel păstrează aceeași într-un alcool sau într-un amestec cu zahăr sau zahăr pudră. Amestecul trebuie să fie gros la utilizarea este dizolvat în apă caldă.colorant verde a fost preparat prin amestecarea unui colorant galben cu un suc de presare albastru sau verde din spanac, precum spanac trece printr-o mașină de tocat carne, adăugând aceeași cantitate de apă, se aduce la fierbere și aproape spanac frecarea printr-o sită fină.

Colorantul brun se obține din infuzia de cafea tare sau zhzhenki reprezentând un zahăr ars mort. Zhzhenku vă pregăti calea următoare. Turnat în tigaie o lingură de zahăr și, sub agitare, se încălzește la foc mare până când zahărul va deveni maro închis și va da un fum. Amestecând continuu, se adaugă treptat o jumătate de ceașcă de apă fierbinte pentru a dizolva și de a preveni lumping. Soluția rezultată de culoare brun închis gumos a fost filtrat printr-un filtru sau tifon și stocate într-o sticlă. Interferă cu atenție necesitatea de a spatulă lungi sau stick-ul pentru a evita stropirea cu caramel fierbinte. Cu insuficienta ardere prin colorare de zahăr să fie slab, și zahăr ars coaguleze într-un nodul solid și zhzhenki obține suficient.

Vopseaua roșie și roz obținut prin adăugarea de suc de zmeură, căpșuni, afine, dogwood, afine, coacăze, cireșe, siropuri roșii, gemuri, vin, varză krasnokochanoy sau sfecla (care sunt tăiate fin, umplute cu aceeași cantitate de apă acidulată, ajustat la aproape de fierbere și decantat); carmin (care se dizolvă amoniac, și după adăugarea de apă la dispariția alcoolului miros fiert, aromat dizolvat în apă).

cerneală Orange obținut dintr-un amestec de colorant roșu și galben, și suc de mandarine sau coaja de portocala.
colorant alimentar.

Colorant albastru de colorant indigo carmin obținut, care este o pastă albastru-negru care se dizolvă în apă, formează o soluție pură de culoare albastră.

vopsea Pistachio obținut prin amestecarea vopselei galben cu un pic de albastru.

Vopsea de ciocolată obținut prin adăugarea de pudră de cacao sau ciocolată, precum și amestec de caramel cu vopsea roșie.

Brown și culoarea galbenă dă adăugarea de zahăr ars și sirop din acestea, șofran, cacao, cafea instant sau infuzia de cafea.

Culoarea roșie și roz a fost preparată prin adăugarea de o varietate de sucuri de fructe si boabe - cireșe, afine, coacaze, și suc de sfeclă Cotoneaster sau otvaronnoy.

Bună culoare verde dă suc de spanac sau cel putin 1 - 2 picături de verde strălucitor (furaje verzi)

colorant alimentar la domiciliu, modul de a face colorant alimentar la domiciliu pentru