Codurile de culori și rase de pisici

Totul despre pisici. informații complete

Codurile de culori și rase de pisici

Codurile de culori utilizate în FIFe și WCF

Pentru a se referă la rase și culori în organizarea FIFe dezvoltat special de codare, care se aplică în prezent nu numai la FIFe, dar în WCF. Este destul de practic și convenabil, deoarece permite „sintetiza“ pentru aproape orice rasa de pisici de orice strat de culoare. În recenta timp pentru a aplica sistemul de codificare dur (gazde persane, britanice, rase siameze si poate satisface acum definiția culorilor vechi în arborele genealogic al animalelor lor). Dacă verificați cu codul vechi, apoi crema de pisica persana a avut un cod de culoare 5, și siameza cu marcaje albastre-crem cu dungi a apărut ca 32VTR.

Toate mesele vechi au fost foarte dificil să vă amintiți și pentru a determina dacă acest lucru sau de culoare a trebuit să aibă la dispoziție un întreg teanc de cărți de referință. În prezent, vsevyglyadit mult mai ușor - pentru determinarea unei anumite culori, trebuie să aibă la dispoziție doar un singur tabel, care este ușor de reținut. Este prezentată mai jos. Acesta cifre indică soiuri de culori de lână, ochi și lungimea cozii. Cele două cifre care indică culoarea, trebuie să fie întotdeauna prezentă atunci când o culoare alb murdar. În absența acestor cifre avem în vedere culoarea ochiului care corespunde culorii primare pentru rasa sau culoarea de lână.

Clasificarea culorilor FIFe

culoarea ochilor Himalaya și pisici siameze

Codurile Gatere utilizate în FIFe și WCF

În Europa, toate pisicile sunt împărțite în următoarele patru grupuri: cu părul lung (doar reprezentant - pisica persana); cu părul lung; Shorthair și siamorientalnuyu. Pentru comoditatea unei pisici domestice izolate într-o separat - al cincilea grup. Trebuie remarcat faptul că nu toate rasele înscrise în listă sunt considerate a fi acceptate. Cu toate acestea, pentru a finaliza revizuirea acestor coduri sunt listate. Acestea sunt utilizate în literatura de specialitate pentru a se referi la rase de pisici.

Lung-band (LH)