coatele aspră și cauze întunecate, tratament

coatele întunecate la femei - un fenomen destul de comun. În acest articol vă va învăța ce să faceți dacă coatele aspre și întunecate, cauzele, tratamentul acestui fenomen. Vă voi spune de ce pielea de pe coate, întunecate și uscate, precum și cum să se albeasca coate la domiciliu rapid folosind un mijloc simplu și la prețuri accesibile.De ce este pielea de pe coate, întunecate și uscate: cauze ale problemei

Nu este întotdeauna o piele de culoare închisă și aspră pe coate nu vorbesc despre o îngrijire a pielii corp plin. coatele negru poate fi un indiciu al prezenței bolilor tiroidiene. De asemenea, poate apărea în timpul menopauzei, în care corpul unei femei este redusa in mod semnificativ nivelurile de un hormon - estrogen.

Pielea la încheieturile mâinilor se poate întuneca în prezența următoarelor boli:

 • psoriazis;
 • diabet;
 • diverse boli infecțioase;
 • beriberi (lipsa vitaminelor E, A și grupa B).

Cauza acestei probleme poate fi utilizarea pe termen lung a antibioticelor. De aceea, înainte de a proceda la combaterea fenomenului și eliminarea prezenței bolilor menționate mai sus, ar trebui să se supună unui examen medical complet.

pielea inchisa la culoare la nivelul articulațiilor mâinilor, care are o rezistență crescută la uscat motive fiziologice, și pot primi de la contactul constant și pe orice suprafață de fricțiune a pielii (de exemplu, o masă) sau îmbrăcăminte. În acest caz, a scăpa de problema este posibilă prin intermediul unor remedii populare simple.

Cum de a albi coate acasă repede?

coatele aspră și cauze întunecate, tratament

Există mai multe retete de medicina tradițională, care vă va oferi posibilitatea de a obține rapid și eficient scăpa de această problemă, folosind mijloace simple și necostisitoare. În prezent, cele mai frecvente sunt:

În acest scop, acesta poate fi folosit ca auto de lamaie si suc de lamaie ca unul dintre ingredientele le pregătite Fonduri ale pielii. Amintiți-vă că procedura va fi mai eficientă în cazul în care, înainte de punerea în aplicare a acestor fonduri pentru abur pielea în duș și se freacă cu atenție faldurile frecarea mâini.Una dintre cele mai simple și mai rapide moduri de a decolora coatele este atașamentul față de piele felii de lamaie brute, fixarea lor cu o folie de plastic. După o jumătate de oră o compresa poate fi îndepărtată și, fără suc de spălare de lamaie pentru a lubrifia pielea cu crema de grăsime.

De asemenea, în lupta împotriva fenomenului de masca bine dovedit și ștergeți zonele întunecate pe piele, pe baza de suc de lamaie:

 • Masca de fulgi de ovăz, suc de lămâie și lapte în proporții egale;
 • Masca de vitamina E, glicerină, suc de lamaie, luat de o oră. Lingura si 4 linguri. lapte; linguri de
 • piele mijloace ștergere, care include 1 oră. lingură de suc de lamaie si 2 linguri. linguri de apa de trandafiri.

Problema întunecare și pielea se pliază pe mâinile zagrubeniya face bine și măști și comprese pe bază de cartofi. Acest lucru poate fi utilizat ca cartofi cruzi și fierte. Nu numai ca nu-l luminează, dar bine înmoaie pielea. Cele mai populare: Rețete

 • fix brut cartof ras pe coate, folosind o folie de polietilenă și se lasă timp de noapte (ca o opțiune, este posibil să ștergeți sucul dur și întunecat de cartofi pielii în timpul zilei de mai multe ori);
 • mash cartof fiert cu ulei de miere și legume sau lapte, se aplică amestecul la cot și fixați un bandaj sau polietilenă.

Alte modalități de a scăpa de problema

Puteți încerca și alte instrumente simple în lupta împotriva piele aspră la articulațiile mâinilor. Acestea sunt:

 • pulpa de pâine neagră înmuiat în lapte cald;
 • decoctul de fulgi de ovăz;
 • zaț de cafea;
 • comprese din ulei de in;
 • ștergând suc de aloe piele, suc de castravete sau peroxid de hidrogen;
 • gadget-uri de oțet de cidru de mere. diluat cu apă.

coatele negru: cum să scape de problema folosind băile?

coatele aspră și cauze întunecate, tratament

O piele excelent efect asupra pliurile posedă mâinile și băile bazate pe simple și familiare tuturor fondurilor de albire. Aici sunt retete pentru unele dintre ele:

 • .. O linguriță de amoniac lichid și 2 lingurițe de săpun lichid poate fi dizolvat într-un litru de apă caldă și imersate într-o soluție de coturi 20 de minute (procedura trebuie făcută zilnic);
 • într-un litru de apă fierbinte, se diluează două Art. bicarbonat de sodiu în soluție și se pliază pe mâini cala aproximativ 15 minute. Apoi, clătiți-vă pe mâini și perie cremă hrănitoare (să ia o baie ar trebui să fie într-o zi);
 • ulei de măsline sau de preincalzire brusture și se scufundă coatele-20 cinci minute.

Amintiți-vă că efectul maxim al utilizării acestor remedii populare simple, va fi realizată numai în cazul în care utilizarea regulată a acestora. Inainte de procedura, pielea este mai bine la abur și curat, folosind un exfoliant, și după procedura de la coate ar trebui să se aplice crema bogata.

coatele aspră și cauze întunecate, tratament