Coase adidași și papuci

Coase adidași și papuci
Papuci, șlapi, papuci, botine. Piele, stofa de lână groasă sau simțit dintr-o pălărie veche. Coase ei înșiși.

Din cartea de vis. Dacă ați avut un papuc.

Pentru a vis papuci - o poveste de dragoste nu a reușit. Puteți deveni obiectul pasiunii om căsătorit, care vă va aduce o mulțime de durere și situații scandaloase. Dacă visezi că papucii provoca plăcere cuiva - Flirtul poate transforma într-o pierdere pentru tine un nume bun.


Dar dacă adidașii vor visa joi, el promite o mulțime de distracție și plăcere în viitorul apropiat, pentru care, este adevărat, atunci va trebui să plătească. Dacă visezi de marți până miercuri, sau de miercuri până joi, ai pus papucul stâng pe piciorul drept și dreptul - la stânga, apoi la următoarea rândul său, flirtul frivole să necinstești, rușine. Vis sâmbătă, în cazul în care te duci într-un singur pantof sport, iar celalalt picior gol, se spune că vei deveni un obiect de gelozie.

Dacă un om bogat visează că el coase papuci, a rupt în curând. Artizanii este acest vis prevestește fericire și bunăstare. Deci, se angajează cu îndrăzneală și cu bucurie papuci de cusut

Papuci - Mocasini
Coase adidași și papuci

Aceste papuci - pantofi de cusut mine și indienii le-au numit mocasini.

Papuci din pâslă sau piele.

După cum pâsla poate fi folosit două pălării de fetru vechi. Pălării, ud peste noapte în apă. Când BATT se înmoaie, îndreptați-o și întinde în mod corespunzător (nu merge peste bord, astfel încât să nu rupă), intinzandu-se pe o suprafață plană. Dupa ce se usuca, se taie modelul din ea pentru dreapta și stânga picioarelor (fig. A) din dimensiunea dorită picioarele tale. benzi de papuci laterale, care în Fig. „A“ este o lățime de 60 mm și 40 mm, va avea un papuc copil.

Modele de a face în primul rând de hârtie, încă o dată verificați împotriva toate dimensiunile și redesenarea-l pe fetru sau piele. Nu uitați să taie limba (fig. B). Punch pumn în ambele limbi și papuci de găuri în Fig. "A" și "b". Obsheyte fâșii subțiri din piele sau pâslă de culoare diferită (Fig. C). Primul toc obsheyte și apoi deget de la picior. Atunci când legarea încrucișată a limbii ciorap Coase. Este posibil de a decora sau model de broderie (Figurile acrilice sau vopsele speciale pe piele - pentru papuci din piele, broderie - pe pâslă) (fig. G).papuceii pentru copii din piele sau cearceaful chirurgical

Coase adidași și papuci
Pantofi, papuceii pentru copii, dar putem face dintr-un țesut moale dens Coy - stofa de lână groasă, fetru sau piele.

Modelul constă dintr-o singură bucată. Partea hașurată a modelului - un loc de lipirea tălpilor din carton sau din piele. Liniile de îmbinare de fundal sunt conectate un capăt la altul.

În locurile marcate TION pe model, fac găuri și trageți-le prin dantela globii oculari. Pe baza unui pâslă sau piele poate face găuri pumn ordinară.

papuceii pentru copii din tesatura

Chinezii (sau poate că a fost japonezii) nu sunt cu mult în urmă, oferind astfel un model de botosei pentru copii:

Coase adidași și papuci

papuci gnom

O altă opțiune papuci „made-in care nu a noastră“

Coase adidași și papuci

Planurile de papuci

Coase adidași și papuci

papuci de casă din stofa

Coase adidași și papuci

Detalii privind modelul pentru a crește (1 celulă = 2x2 cm). Din denim tăiate: talpa - 2 bucati plus 2 piese într-o imagine în oglindă, partea superioară - 4 părți. Densitatea poate fi în partea de sus papuci aduce interlinie, iar partea inferioară a tălpii pentru a duplica piele de căprioară sau piele. Toate piesele sunt tăiate, fără coasere.

superioară și inferioară ale tălpi îndoite în perechi și Stitch secțiuni laterale greșite. Detalii privind partea superioară pliată perechi de papuci de partea greșită și secțiuni Stitch. Un top felie de turn peste tubulatură, lățimea liniei în formă finită de 0,75 cm. Partea superioară a feliei este adunată la locul * la *. Partea superioară a acoperirii pe talpă și aderența pe transversale marca la marca. rândul său, Flip peste inlay exterior bucla prejudecată legare capetele secțiunilor ascunse, suprapusă pe unul pe altul și Stitch.

Coase adidași și papuci

Conform acestui model, puteți face papuci de la cele mai simple, la gourmet. De exemplu, astfel de împâslire (straturi gata colorate de pâslă sunt vândute în magazine pentru creativitate)

Coase adidași și papuci

papuci bilaterale

Coase adidași și papuci

Cu aceste papuci nu vor fi probleme în încercarea de a - înapoi. Ele sunt duble față-verso. Pe care parte a venit la ei, și cu rochia. Chiar și stânga-dreapta nu poate fi notat.

Cum să coase astfel de papuci clar și fără model.

papuci de pîslă