coajă hairstyle cu mâinile lor - instrucțiuni pas cu pas pe părul lung și mediu

Alegerea de a plasa parului depinde de mai multe caracteristici, cum ar fi de personalitate, forma fetei, ocazie. Chiar și timpul anului poate influența preferințele anumitor coafuri.Hairstyle „Shell“ - un clasic elegant

Hairstyle „Shell“, sau, așa cum acesta este un apel, „o grămadă de franceză“ binemeritat ocupă un loc special printre hair styling clasic, care poate fi numit universal.

Inițial, atunci când „Shell“ tocmai a apărut, a fost folosit doar ca o coafura de seara. Dar astăzi punerea în aplicare a „fasciculului francez“ este folosit pentru vacanță, sărbători și activități distractive și evenimente atunci când aveți nevoie pentru a arata destul de elegant și modest, precum și pentru întâlniri de afaceri și pentru ocazii speciale, cum ar fi o nunta sau petrecere.

„Shell“ deschide gat si umeri, ceea ce face silueta mai subtire si mai sexy.

Pentru a crea coafuri nu necesită fire lungi, și suficient de mediu - aproximativ 15 centimetri.

 • Efectuat „fascicul de franceză“, ca în frumusete mâini-salon profesionist coafor, precum și în propria lor casă.
 • În cazul în care coafura „Shell“ se face cu propriile sale mâini, pentru prima dată, nu se poate întâmpla imediat. Deși procesul în sine este performanta si simplu, dar este de dorit să se lucreze în avans, dar nu înainte de a părăsi casa.

Pentru astfel de sărbători de ambalare pot fi decorate cu flori, pietre sau margele tocuri, tiară, agrafa destul sau pur și simplu repara vopseaua cu sclipici. Principalul lucru - să respecte moderație în ornamente pentru păr la excesele nu a făcut părul fără gust, iar imaginea nu și-a pierdut farmecul său.

 • Există mai multe variante ale „fasciculului francez“, care va fi întotdeauna foarte atractive și mai relevante pentru orice ocazie.

shell clasic: metode și caracteristici de proiectare

Asigurați-o-cinci zece minute de aceasta coafura ca „coajă clasic“, cel mai dificil. Principalul lucru - să stăpânească punerea în aplicare a tehnicii „spirala“ (un alt nume pentru shell-ul clasic). Instruit în opțiunile de proiectare clasice, efectuează și alte variante ale acestei coafura le va fi mult mai ușor.

Pentru a profita la maximum de coajă, fără nici un ajutor, veți avea nevoie de aceste instrumente și produse pentru păr:

 • spuma sau mousse toroane
 • unghii de fixare (pentru festivități se poate folosi lac cu paiete)
 • pieptene, pe care le utilizați în mod constant,
 • știfturi și invizibile.

Versiunea clasica se face în două moduri, folosind uneltele de mai sus.

Prima metodă

 1. Un pic șuvițe înmuiere, aplicate pe ele o spumă sau păr de spumă adecvată și un uscător de păr ușor uscate. Nu este în valoare de fire mult mai umed: se va face o lungă așteptare până la uscat. Proprietarii de creț, ondulat sau creț „avere“ după alinierea parul umed nu este suficient pentru a pune în valoare de spumă sau spumă.
 2. În domeniul Bang separa componenta largă de care trebuie să fie sacrificate invizibil.
 3. Întreaga masă de fire din nou, trebuie să pieptene și așezați-o parte. Adesea Strand ales este retras spre stânga și să stabilească invizibil, creând monta gât.
 4. Tors mănunchiului de păr dreapta de cotitură fire, și fixați șuruburile sale. Sfaturile din această ascund cu grijă în mijloc.
 5. Păr trebuie să fie făcute pentru a pulveriza vopsea pentru o fixare sigură.


A doua modalitate

 1. Ca și în prima metodă de a face modelul clasic, trebuie să aplicați mai întâi spumă sau spumă și părul uscat.
 2. toroane uscate și pieptănate sunt colectate în coada în gât. Dacă părul lung, puteți utiliza o banda de cauciuc pentru a fixa coada.
 3. Coada este răsucit într-un plait. În cazul în care cablajul nu este strâns, „coaja“ va fi mai bogat.
 4. Din câlții rezultat facem bucla, care fixează pinii.
 5. Sfaturi ascunse în mijloc și repara tot lac. Precipitată cu coafuri fire de par fixe invizibile.

Dacă se dorește, să pieptene părul în zona coroanei înainte de efectuarea păr, făcându-l mai mult volum și de mare. Lâna ascuns în mijlocul mantalei. Înainte de a bloca complet orice lac trebuie să fie pus breton, dacă este disponibil.

coajă ondulat

Pentru a face coajă ondulat, proprietarii de cret, ondulat sau creț bucle nu trebuie să se alinieze părul. Dar, reprezentanți ai jumătate justă a omenirii cu parul drept este necesară pentru a infasura întreaga masă.

 • Algoritmul de execuție cochilii de linii ondulate algoritm identic performante aspect clasic.
 • O caracteristică a acestei coafuri poate fi numit nepăsare ușor și ușurință care dă imaginea de romantism, ludic și chiar ușurința și libertatea.
 • De multe ori, atunci când cojile ondulatorii a lansat special parul ondulat la tâmple și din spate a capului, sau pur și simplu nu ascunde complet vârfurile părului în mijlocul părului.

„scoici“ pentru sărbători sau evenimente de seară

Fiecare caz particular necesită o abordare specială pentru păr, pentru a face o imagine relevantă nu numai, dar, de asemenea, cea mai atractive.

„Shell“ pentru o activități de vacanță sau de seara sunt efectuate prin metodele de mai sus, dar pentru a face o coafura unic, care pune accentul pe toate elementele câștigătoare, utilizează componente suplimentare.

dublu coajă

shell dublu este unul dintre soiurile de versiunea clasica.

 • O caracteristică a acestei coafuri este faptul că aceasta se realizează nu o „coajă“, se răsuci într-o anumită direcție, ci două.
 • Rețineți că cele două cochilii pot fi răsucite în mijloc, și în direcții diferite, cum ar fi o imagine în oglindă a celuilalt.

Pentru a efectua cochilii duble au nevoie de același set de instrumente și instrumente pentru păr: Comb mousse sau spuma, agrafe de păr, invizibil și unghiilor styling.

 • Principiul de realizare cochilii duble la fel. Chiar înainte de executarea părului ar trebui să fie împărțită în două despărțire orizontale.
 • despărțire lină nu ar trebui să fie, ar ascunde în continuare în mijlocul părului.
 • În primul rând, învârti parul intr-o frânghie, făcând o buclă pe de o parte și a ascunde capetele de păr, și apoi se repetă de manipulare cu a doua parte a firelor.
 • Ambele jumatati ale coafurile vă puteți conecta unul la altul de pini.

Shell „a doua“

Shell „a doua“ este diferit de obicei nu din cauza unor caracteristici externe sau caracteristici specifice. Numele foarte vorbește deja de la sine.

Adesea, o astfel de păr sunt folosite pentru uzura de zi cu zi pe durata medie a firelor. Se execută în trei faze, cu utilizarea de fire elastice și bastoane pentru păr:

 1. În primele toroane pieptene etapă și să le fixeze vârfurile benzii de cauciuc.
 2. Într-o a doua etapă vârful este inserat în bețișoare de gumă pentru păr sau coada celor două arcuri.
 3. Iar etapa finală a strângere hamul și încuietorile de pe partea de jos a bazei este introdus cu un ham gratuit vârful bastoane de păr, trăgând-o.

Punctul culminant al stivuire este că vă permite să creați o imagine, care combină sobrietate, simplitate, eleganță și frumusețe.