clinica veterinara faunei Voronezh

Bine ați venit la echipa clinica veterinara faunei!
Clinica ofera Fauna:
  • Medicii veterinari cu înalte calificări și experiență de mai mult de 10 ani. Fiecare specialist este un as în dele.Vse cele mai recente evoluții și progrese în domeniul medicinii veterinare sale sunt în mod constant introduse în practica noastră.
  • Politica de prețuri Loyal. Ne străduim să facem serviciile și produsele noastre accesibile tuturor, și pentru a menține prețurile la un nivel optim. Prin alegerea clinica noastra puteti fi siguri de o valoare excelentă pentru bani.
  • O gamă largă de magazine, în care există o gamă foarte mare de furaje utile, precum și o varietate de accesorii pentru animalele de companie, realizate din materiale ecologice.
  • Promoții și reduceri. Vom efectua periodic diverse activități de reducere a prețurilor diferitelor servicii și le oferi vizitatorilor sai un bonus frumos. Se tratează animalele de companie cu noi - profitabile!


Și amintiți-vă lucrul cel mai important: timpul obtinerea sfaturi de la un medic veterinar ajută pentru a evita posibila masa nepriyatnostey.Prihodite la noi cu orice problemă, și suntem încrezători că veți deveni client al nostru!clinica veterinara faunei Voronezh

clinica veterinara faunei Voronezh