clinica Cardiologie

Spitalul National Heart din Balatonfured, Balatonfured Resort (Balatonfured), Ungaria

Spitalul National Heart Balatonfüred, cunoscut în Europa, a fost construită în 1810, cunoscut pe plan international ca „Mecca pentru pacientii cardiace“, statiunea a primit, în 1927, după re-tratamentul Rabindranath Tagore. În 1957, în Balatonfüred a găzduit primul Congres de Cardiologie și din 1962 a devenit o tradiție de cardiologi din diferite țări în fiecare an, în luna mai, pentru a aduna la Congresul intr-unul dintre cele mai mari centre de reabilitare din Europa, pentru a discuta problemele legate de tratament de reabilitare in cardiologie.Spitalul de inima au secții speciale pentru pacienții din străinătate. Sala cu aer conditionat, frigider, TV. Poate ca tratament balnear ambulatoriu atunci când stau într-un complex hotelier. Chief Executive Officer, Medic șef: Prof. Gabor VeressLicențe și certificate

Examinare completă complex (de laborator și instrumentale) pentru pacienții cu boli circulatorii.

In cardiologie Balatonfüred au o unitate de terapie intensivă cu 4 paturi, în cazul în care pacienții sunt tratați cu tulburări grave de ritm cardiac cu infarct miocardic recent. Departamentul are un defibrilator, un aparat de respirație. Pe lângă Unitatea de terapie intensiva este de birou diagnostic cu raze X, conform mărturiilor efectuate studii de radioizotopi, studii ecocardiografice.

Programele integrate de tratament balnear și reabilitare în cardiologie Balatonfüred se aplică:

Metode de hidroterapie în băi diferite, dușuri, jeturi.

Terapia fizica, inclusiv terapia magnetică și cu laser, fototerapie.

In tratamentul de masaj utilizate în mod obișnuit, exerciții terapeutice în piscina sală de gimnastică și terapie.

Sarcina este calculată în mod individual, pe baza rezultatelor examinării complexe. Toate procedurile de prescriere și sub supraveghere medicală.