Clătirea duze cu mâinile lor 2110

Acasă »Sistem de combustibil» duze de clătirea cu mâinile lor 2110

Clătirea duze cu mâinile lor 2110
Sistemul de combustibil atunci când motorul vehiculului este supus la diferite efecte nocive și diverse particule contaminate. Clătirea duze cu mâinile lor 2110 - sunt supuse provocare nu numai specialiștilor, ci și automobiliștilor. Numai că este de remarcat faptul că acest lucru nu este la fel de ușor cum ar părea la prima vedere.Ceea ce să se aștepte de la activitatea de injectoare contaminate?

Aceasta scade puterea specifică a motorului.
Se pare că, la momentul de accelerare detonare Claps mașină.
Rularea motorului la mers în gol nu este stabil, iar în cele din urmă se deteriorează porni motorul mașinii, și crește consumul de carburant.
Aceasta crește probabilitatea de evacuare.
Toate aceste probleme sunt identificate în timpul inspecțiilor și diagnosticarea vehiculelor.

Când este timpul pentru a schimba duza?

Mulți automobiliști cred că aveți nevoie pentru a curăța injectoare numai la momentul specificat în manual. Dar producătorul, care indică o rulare, nu ia în considerare toate detaliile. De regulă, noi nu adăugăm tot combustibilul care îndeplinește cerințele standardului european, prin urmare, suferă de sistemul de injecție într-o mașină, pentru a fi exact - în duza injectorului. Ajuta la salvarea duzele de înlocuire.


Important! Când demontarea injectorului este necesară înlocuirea garniturilor cu o rampă. Dar această procedură este lungă și dificilă.

Metode de duze de curățare

Puteți cere ajutor în cel mai apropiat centru de service, în cazul în care prețul de duze de spălare de la 1000 la 1500 de ruble. Purjarea duzele pot în multe feluri.
Cele mai frecvente - adaugarea de detergent din rezervor. De obicei, un flacon (0,5 L), suficient pentru 50-70 de litri de combustibil. In acest mod, toate piesele sunt curățate în sistemul de combustibil (rezervorul de combustibil, injectoare, o pompă de combustibil, un mecanism de reglare a presiunii).
Important! Flush duza în acest mod poate fi utilizat numai pentru prevenirea, deoarece murdăria și sedimente spălate de pe conducta de combustibil și rezervorul de combustibil poate deteriora în continuare supapa regulatoare de presiune.

De asemenea, spălarea poate fi realizată prin unități, care furnizează solvent. Procedura are loc atunci când motorul funcționează în solventul de spălare.
Important! Când solventul de spălare fi preparate care pot fi deteriorate bujii, astfel încât procedura este efectuată în legătură cu înlocuirea lumânări.
O altă opțiune - o duză de spălare lichide de înaltă performanță, care trec prin duza. În această metodă, o instalație specială imita funcționarea injectorului, numai că în loc de combustibil solvent special. Puteți folosi, de asemenea, o baie cu ultrasunete.

duze de spălare auto-

Spălarea motorului cu duze mâinile lor este, de asemenea, destul de afacere viabil. Unii au recurs la ajutorul injectorului cu aditivii, iar celălalt format în rezervorul de kerosen. Prevenirea eficientă - utilizarea aditivilor de combustibil. Frecvența de utilizare - aproximativ 3000 km.
Clătirea duze cu mâinile lor 2110 este aceeași ca și în celelalte mașini interne.
Avtosotka