Ciuperci Amanita muscaria fotografie, descrierea și proprietățile medicinale ale acestuia tincturi

Ciuperci Amanita muscaria fotografie, descrierea și proprietățile medicinale ale acestuia tincturi
Red Amanita - ciuperci otrăvitoare este un clasic, care avertizează asupra pericolelor din jurul aspectul lor izbitoare.

El este larg răspândită pe întreg teritoriul România, și este adesea folosit în scopuri terapeutice în medicina alternativă populară.Vreau doar să vă avertizeze cu privire la inadmisibilitatea utilizării oricăror tincturi bazate pe o ciupercă roșie. Faptul că acesta include un otrăvuri puternice care sunt capabile să penetreze pielea. Acest lucru provoacă intoxicație severă cu leziuni ale sistemului nervos parasimpatic cea mai mare parte.

În pulpa de Amanita muscaria sunt determinate de concentrații mari ale următoarelor substanțe:

  • otrăvuri muscarinici;
  • colinele;
  • bufotenin și betaină - posedă efect halucinogen puternic;
  • acidul ibotenic, fără excepție irita membranele mucoase;
  • putresceină.

Doza letală pentru om este doar 5-10 grame de pulpă în formă pură. Atunci când sunt combinate cu alcool pe baza otravă efect crește de 10-15 ori.

In unele cazuri, proprietățile curative ale muscaria Amanita scopuri casnice folosite în detrimentul intrării în acidul său structura ibotenic, această ciupercă are capacitatea de a exercita o acțiune insecticidă puternică.

Aceasta ucide toate formele de insecte, inclusiv gândaci, ploșnițe, păduchi, muște. Dar utilizarea sa în zone rezidențiale poartă, de asemenea, un pericol pentru sănătatea umană, animalele domestice. Când uscarea unei cantități de substanțe halucinogene eliberate în aer, care pot provoca sindroame de apnee.

Descriere ciuperci roșu și fotografii

Descriere ciuperci roșu cunoscut fiecărui om modern. Mulți dintre voi l-au văzut cu ochii mei, și au identificat cu succes de ciuperci comestibile. Se amesteca cu Aspen si Boletus aproape imposibil.

Aceasta ciuperca masiv legat cu banda, care are un capac luminos colorat roșu. Pe suprafața exterioară există pete albe, care sunt formate prin laminarea cheshek. Culoarea capacului variază de la portocaliu deschis la sânge roșu.Ca rotula este transformată treptat într-un vas plat. Dacă umiditatea ridicată suprafață nivel ambiant pot fi acoperite cu mucină, care este foarte vâscos și lipicios. ciuperci diametru capac adult poate ajunge la dimensiuni gigant - 30 cm.

Partea interioară este formată din plachete albe strâns distanțate, care devin umbra ciuperci cremoase cu creșterea vârstei. Pe plăcile laterale exterioare au o caracteristică de extindere și marginea inegală dințate. În pălărie vina are o pastă plăcută tăiat gălbuie.

Ciuperci Amanita muscaria fotografie, descrierea și proprietățile medicinale ale acestuia tincturi
Leg dens și ajunge la o înălțime de 20 cm. Diametrul poate fi de până la 4 cm. Inelul pe tijă este definită cu suficientă precizie numai la indivizii tineri. Cu o creștere, se îmbină veștejiri și aproape cu pastă fibroasă.

Red acoperi ciuperci sarpelui - o rară excepție printre speciile toxice. Are o aromă plăcută și un gust destul de atractiv. Deci, de multe ori copiii mici-l mănâncă, în timp ce în pădure, fără supravegherea adulților. avertizează cu amabilitate de copii de la aceste acțiuni, pentru a le explica pericolul pe care le-ar putea amenința.

Tinctura este Toadstool roșu periculos?

Red Fly agaric otrăvirea în forma sa pură sunt rare. Practic suferă copiii mici, care sunt nesupravegheați de către adulți în păduri și pe margini.

Mult mai des cazuri de intoxicații sunt conectate la diferite ritualuri și folosind metodele medicinei traditionale. Tinctura de retete de ciuperci roșii găsite în medicina alternativă, ca mijloc de daune comune. Astfel, se prepară pe baza de alcool și aplicate pe piele.

Există o absorbție rapidă. Acesta a ajuns la o stare de spirit euforic. Din cauza distrugerii sistemului nervos parasimpatic al pacientului poate simți chiar și o ușurare temporară a durerii. Nu există proprietăți medicinale reale de ciuperci roșii acolo. Prin urmare, cel mai mare pericol constă în faptul că persoana bolnavă pierde timp prețios, care poate fi cheltuită pentru tratarea cu succes a bolii, prin metode de medicina conventionala.

Ciuperci Amanita muscaria fotografie, descrierea și proprietățile medicinale ale acestuia tincturi

De-a lungul timpului, toxine și otrăvuri acumulează și poate fi declanșat de o intoxicație cu caracteristici complete. Se manifestă vărsături repetate, convulsii, dificultăți de respirație, ritm cardiac crescut.

Red Fly agaric pe imagine (click pentru a mari):