Cimptomy bronhospasm la copii și tratament decât să se retragă, medicamente și de prim ajutor

Bronhospasmul este o stare patologică. Spasmul se produce din cauza unei puternice și bruște contracții musculare, conducând la o secreție alterată a ventilației bronhiilor și ieșiri. La copii, boala este agravată de faptul că, pe fondul fricii crește severitatea simptomelor.Toate semnele de patologie pronunțat și confundat cu o alta manifestare a bolii este dificilă, patologie dezvoltă indiferent de vârstă.

Cimptomy bronhospasm la copii și tratament decât să se retragă, medicamente și de prim ajutor
E.Malysheva: Elibereaza organismul de paraziți pun în pericol viața, este prea târziu! Pentru a curăța organismul de paraziți nevoie doar de 30 de minute înainte de masă. Site-ul Site-ul oficial Eleny Malyshevoy malisheva.ru

Cimptomy bronhospasm la copii și tratament decât să se retragă, medicamente și de prim ajutor
Șef parasitologist RF: raceli frecvente, gripa, infectii respiratorii acute, muci verde - toate acestea indică prezența paraziților în organism pentru a scăpa de paraziți în doar 7 zile este necesar. Metode de prevenire și tratament la domiciliu medinfo.ru

Cimptomy bronhospasm la copii și tratament decât să se retragă, medicamente și de prim ajutor
Ministerul Sănătății: 93% cauza reală boli mortale - paraziți care trăiesc oamenii din interiorul. Pentru a obține complet scăpa de paraziți au nevoie în fiecare zi înainte de a merge la culcare. Un interviu cu medicul site-ul oficial minzdrav.ru

Cauze și tipuri de bronhospasm

Atacul este mult mai ușor să previi decât să se oprească. Acesta este motivul pentru care părinții sunt foarte important să se cunoască cauzele care provoacă bronhospasm într-un copil mic. Printre acestea se numără:

 1. Alergenii. Atacul începe atunci când penetrarea anumitor alergeni în căile respiratorii ale copilului. O reacție alergică este cea mai frecventa cauza de patologie.
 2. Fum.
 3. Cimptomy bronhospasm la copii și tratament decât să se retragă, medicamente și de prim ajutor
  situatii stresante.
 4. Produse chimice, cu un miros ascuțit și neplăcut.
 5. iritarea căilor respiratorii obiect străin. Atacul poate începe chiar și în timpul procedurilor medicale pentru tratamentul sau prevenirea.
 6. Astm sau alte boli cronice.
 7. Intoxicație cu cauza gelmintinov vieții.
 8. Administrarea de medicamente, care afectează grupul receptor specific.
 9. progresia bolii infecțioase sau de origine bacteriană.

Factorii de risc pentru dezvoltarea bronhospasm includ:

 1. predispoziție genetică.
 2. Activități în condiții periculoase.
 3. Condiții de viață în zonele cu mediu sărac.
 4. Fumatul pasiv.
 5. hiperreactivitate bronșică.

În consecință, bronhospasm la copii pot să apară chiar și din cauza faptului că părinții fumează în cameră. Riscul de dezvoltare a bolii crește în mod semnificativ în cazul în care părinții sau bunicii, boala a fost găsit.

Mulți dintre cititorii noștri pentru tratamentul tusei și a îmbunătăți bronșită, pneumonie, astm, tuberculoză aplică în mod activ de colectare a tatălui Monastic George. Se compune din 16 plante care au o eficiență extrem de mare în tratamentul tusei cronice, bronșită, tuse și declanșată de fumat.

La stabilirea patologia unui copil este necesar pentru a elimina din unități și substanțe cu miros puternic care provoacă reacții alergice.

În funcție de cauzele și manifestările clinice sunt două tipuri de patologie:

bronhospasm Ascuns. Simptomele pot să nu apară pentru o lungă perioadă de timp. Atacul începe numai după ce a cailor aeriene devine stimul.

Cimptomy bronhospasm la copii și tratament decât să se retragă, medicamente și de prim ajutor
După aceea, simptomele se dezvolta destul de rapid deteriorarea stării generale a copilului. Această formă a bolii se produce pe fondul bronșită, cardita, rinită, vegetații adenoide, febra fânului.
 • bronhospasm paradoxale. Cel mai adesea se dezvoltă pe fundalul unei reacții alergice. Simptomele apar brusc atac. În acest caz, este important să se asigure primul ajutor și contactați un medic. Pentru a elimina tensiunea din muschi trebuie utilizate grupa de medicamente bronhodilatatoare.
 • la cuprins ↑

  tablou clinic

  Principalele simptome ale bronhospasm la copii - tuse și scurtarea respirației. De multe ori părinții nu atașați apar simptome de importanță, expunând astfel copilul lor la teste serioase. Cheia pentru rezultatul tratamentului de succes este tocmai detectarea în timp util a simptomelor.

  Cimptomy bronhospasm la copii și tratament decât să se retragă, medicamente și de prim ajutor
  Patologie este cel mai adesea caracterizat printr-o tuse uscată puternică. În unele cazuri, pot exista expectorarea de mucus vâscos. Copiii cu tuse apar cercuri sub ochi, și apare pielea palidă.

  Bronhospasmului la copii pot fi identificate prin prezența scurtarea respirației și insuficiență respiratorie. Simptomele apar brusc și, în anumite circumstanțe duce la sufocare. Un copil în acest moment și începe să se înece o experienta puternica lipsa de oxigen. Astfel, triunghi nazolabiale devine albăstrui nave nuanței crește în gât.

  Revedeți cititorii noștri - Natalia Anisimova

  Am citit recent un articol care descrie Intoxic mijloace pentru evacuarea paraziți din corpul uman. Cu acest produs, puteți scăpa de răceli, probleme cu sistemul respirator, oboseala cronica, migrene, stres, iritabilitate constantă, patologie gastro-intestinale și multe alte probleme.

  Inspirați profund copilul nu se poate, ceea ce declanseaza extinderea piept. Boala poate complica mucus care tuburile bronșice încep să se izoleze.

  În plus față de aceste semne cu bronhospasm la copii observate:

  • respirație zgomotoasă;
  • sentimentul de frică;
  • fluier în timpul respirati profund;
  • insomnie;
  • o senzație de greutate în piept;
  • frică;
  • piele palidă
  • tahicardie;
  • transpirație excesivă;
  • șuierătoare în plămâni.

  Cimptomy bronhospasm la copii și tratament decât să se retragă, medicamente și de prim ajutor
  De multe ori copilul este obligat să ia o poziție în care devine mult mai ușor de a respira, dar statul este remarcabil îmbunătățită. La copii, patologia este mai severă decât la adulți. Bronhospasmului la copii manifestă simptome accentuate. În acest moment, este important să avem un prim copil de ajutor care ar opri un atac.

  Sa constatat că boala în anumite circumstanțe, pot să apară complet asimptomatici. Cel mai adesea, această condiție poate fi văzută printr-o reacție alergică. Atacul începe numai la contactul direct cu alergenul și spasmul este destul de dificil de identificat.

  Bronhospasmului la atacuri severe de boli însoțite de lipsă de aer. Ea apare ca urmare a unor dificultăți severe de respirație.

  Caracterizat prin Învinețirea buzelor, umflarea venelor de la nivelul gâtului și un sentiment de lipsa de oxigen. În unele cazuri, în curs de dezvoltare obstrucție bronșică.

  tratamentul bronhospasmului la un copil presupune eliminarea cauzelor bolii. În acest caz, în cazul în care motivul apariției crizelor este bronșită, terapia vizează în primul rând eliminarea acesteia.

  In forma severa a bolii este atribuit preparatelor complexe și tratament de perfuzie. Bebelusii administrate intravenos ser fiziologic suplimentat cu medicamente glucocorticoizi. În caz de atacuri severe, copilul este internat în spital.

  Pentru tratamentul cel mai des folosit:

  tratamente hormonale. Acestea includ glucocorticoizi - Bekodin, Flixotide, Benakord, Ingakort. Acțiunea lor este îndreptată la reducerea riscului de penetrare în țesutul muscular al componentelor biologic active și pentru a reduce inflamația. Medicamentul este utilizat pentru a reduce riscul de sufocare.

  Cimptomy bronhospasm la copii și tratament decât să se retragă, medicamente și de prim ajutor
  Pentru îndepărtarea de urgență a înecare atac care nu sunt adecvate, deoarece nu sunt destul de lent.
 • M-holinoblokatory - medicamente care sunt utilizate pentru a extinde bronhii. Sunt prescrise în funcție de componentele individuale, și portabilitate. Pentru atac de ajutor de urgență de multe ori atribuite Atrovent.
 • Agoniștii - medicamente care au un impact direct asupra țesutului muscular al bronhiilor, și este utilizat pentru a elimina atacul cât mai curând posibil. agoniști ai adrenoceptorului sunt disponibile sub formă de spray, care vă permite să le purtați întotdeauna cu tine în caz de sufocare.


 • Orice boala care provoaca durerea copilului. Bronhospasmul nu este o excepție și este timpul, prin urmare, important să avem primul ajutor pentru copii și eliminarea manifestărilor de boală. Terapia nu ar trebui să fie numai în primirea medicamentelor.

  Trebuie să creeze un mediu favorabil pentru pacient, iar după ambutisare copilul are nevoie de odihnă și repaus la pat. Acest lucru îl va ajuta să se calmeze, recupera și întineri pentru noapte.

  Cimptomy bronhospasm la copii și tratament decât să se retragă, medicamente și de prim ajutor
  Spasmul duce la lipsa de oxigen in plamani. Nu contează cât de mult se îngustează lumenul plămânilor, vine hipoxia de țesuturi și organe. gradul ei este proporțională cu nivelul de bronhoconstricție. Ca urmare, lipsa de plumb in aer la insuficienta respiratorie si este o violare a sănătății tuturor organelor. În acest caz, în cazul în care eșecul continuă pentru o lungă perioadă de timp, se poate produce moartea.

  atac Recidiva conduce la schimbări obstructive în plămâni și bronhiile. Ca urmare a acestui decalaj rămâne mică, insuficiență respiratorie merge în forma cronică.

  Primul ajutor

  Părinții ai căror copii suferă de această boală trebuie să știe cum să eliminați un bronhospasm. În primul rând, atunci când primele semne ale apariției sufocare, este necesar să cheme o ambulanță. Înainte de sosirea ei, pacientul ar trebui să fie ajutat-te la ceea ce ar face mai ușor pentru atac.

  Cimptomy bronhospasm la copii și tratament decât să se retragă, medicamente și de prim ajutor
  Pentru a face acest lucru:

  1. Scoateți hainele care restricționează mișcarea.
  2. Pentru a retrage din cameră, în cazul în care orice substanțe odorante.
  3. Asigurați-vă că alimentarea cu aer proaspăt. Scoateți atacul va ajuta cu apă minerală încălzită.
  4. Postează un medicament prescris de un medic pentru atac de ajutor de urgență.
  5. În acest caz, în cazul în care un copil a început sufocare sau atac durează o lungă perioadă de timp, este necesar să se ia în baie și porni apa caldă. Acest lucru va contribui la creșterea umidității în cameră și a îmbunătăți starea copilului.

  Opri un atac copilul poate folosi numai medicamente bronhodilatatoare, care au fost atribuite unui specialist.

  1. Cimptomy bronhospasm la copii și tratament decât să se retragă, medicamente și de prim ajutor
   Efectuarea de frecare cu mijloace puternic mirositoare dau miere și muștar pus. Acesta poate fi de mai multe ori agrava în timpul atacului.
  2. Oferirea unui medicament copil pentru tratamentul tusei. De asemenea, este interzisa utilizarea Tavigil, Suprastin și difenhidramina.
  3. Utilizați inhalatoare, cum ar fi Intal sau Tayled. Acestea sunt utilizate numai în scopul prevenirii.

  Bronhospasm are o destul de simptome specifice, care sunt dificil să se amestece cu manifestarea unei alte boli. Părinții cu experiență știu cum să prevină sau să elimine atacul copilului, dar, în orice caz, este necesar să se vadă un specialist. Acest lucru va ajuta la păstrarea viața și sănătatea copilului.

  Cimptomy bronhospasm la copii și tratament decât să se retragă, medicamente și de prim ajutor