Chineză rasa Li Hua de pisici - Totul despre pisici și pisici cu dragoste

Chinez Li Hua (chinez Li Hua) pisica

Ca și altă zi, uita la fotografii de pisici, pisica rasa pura a fugit pe, era prea amintește de nostru Yard corcitură Murka. Interesat de acest tip de piatră, era chinez Li Hua.Originea acestei rase nu este stabilită exact, sugereaza ca aceasta rasa pisica a aparut in procesul de domesticire a pisicilor. Ei bine, la fel ca CABG nostru. Cu toate acestea, spre deosebire de pisicile noastre CABG chinez Li Hua este menționat în textele antice chinezești. Aceste pisici au de secole a trăit pe teritoriul Chinei. În patria istorică a Chinei Li Hua este foarte popular.

Chinez Li Hua (aspect)

Chineză rasa Li Hua de pisici - Totul despre pisici și pisici cu dragoste
o pisica de dimensiuni medii, cu un scurt păr moale, neted, matasos.

Construiți musculare, cu un corp subțire și puternic, cu un piept larg.

Membrele -,,, dimensiuni medii drepte puternice musculare, proportionale cu corpul. Paws - lat, de formă ovală, de mari dimensiuni.Urechile - larg la baza, de formă medie, ușor rotunjite la capăt.

Față - ușor alungit cu fruntea rotunjită.

Coada - gros la bază lung (puțin mai scurt decât întreaga lungime a corpului), se îngustează treptat spre vârf.

Ochii - ușor oblic set, culoarea ochilor: galben sau verde, forma ochilor: migdale.

Culoare - tabinet macrou negru (rupt maro tabby macrou).

Chinez Li Hua (Caracter)

Aceasta pisica sociabil, calm și afectuos. Foarte loial proprietarului, dar este diferit caracter independent. Aceste pisici, evident, nu va sta toată ziua în mâinile tale. Dar chiar și fără proprietarul plictisit.

Chinez Li Hua este pisica foarte curios. Asigurați-vă că pentru a vă întâlni la ușă, să adulmece și verifica toate saci și bagajele. Ce se întâmplă dacă ai ceva interesant încercând să introducă ilegal în casă. Ei trebuie să fie conștienți de ceea ce se întâmplă.

La fel ca jocurile mobile, este foarte activ si jucaus, dacă aveți un spațiu de locuit mic, aceste pisici nu sunt pentru tine. Ei au nevoie de o gamă largă de funcționare și jocuri.

I a lua împreună cu toate animalele de companie, dar sunt tolerante față de copii. Copilul nu este rănit, dar pentru o lungă perioadă de timp să îndure farse copilărești ei nu le place. Doar să fie evitate întâlnire. Este recomandabil să le păstrați în familii fără copii.

Chinez Li Hua este de inteligență ridicat. Ușor docil. Docili și liniștită.

Chinez Li Hua (îngrijire)

Este nevoie de îngrijire specială. timp suficient pentru timp să pieptene blana lor. Singurul lucru care speriat pisica - schimbări bruște de temperatură și rece. Viitorul proprietar trebuie să aibă grijă de climatul camerei, în cazul în care pisica va trăi.

Chinez Li Hua (Sănătate)

În general, este o pisica sanatoasa, probleme speciale de sănătate în acest moment nu este dezvăluit.

Caracteristici Rasă: (5/5)