Chineză comentarii cosmetice TianDe de medici

Care sunt parafarmaceutice

Reprezentanții companiei au atras o atenție deosebită faptului că „Tiandi“ - un tip special de produse de îngrijire pentru piele și păr - parafarmaceutice, care este, aceasta combină doar două sectoare: produse farmaceutice și cosmetologie. Acest lucru înseamnă că nu ar trebui să parafarmaceutice numai de îngrijire, dar, de asemenea, pentru a trata pielea noastra. În ceea ce-l face produse cosmetice „Tiandi“? Medicii despre ambiguu ei, de fapt, la fel ca orice altceva. Unii sunt sceptici, și dermatologi, între timp, se recomandă ca una dintre modalitățile de a scăpa de astfel de probleme cosmetice, cum ar fi acneea, celulita și căderea părului.







cosmetice rusă-chineză „Tiandi“. director

- cosmetică decorativă „Tiandi“;

- produse pentru îngrijirea părului;

- serie pentru mâini și picioare;

- seria bărbați de produse cosmetice și parfumuri;

- facilități pentru igienă personală;

- igienă orală;

O astfel de gamă largă de produse indică planuri serioase pentru viitor, precum și bazele de producție mari și instalațiile situate în China. În fiecare număr al catalogului există noi produse pentru față și corp de îngrijire, cosmetică decorativă „Tiandi“. Comentarii cumpărătorii acestor actualizări sunt întotdeauna pozitive, deoarece compania se angajează la promovarea produselor ecologice. Dovada este noua serie de produse pentru corp și casa marcat „Eco“.

Cosmetica decorativa „Tiandi“

Multe avantaje incontestabile posedă cosmetice „Tiandi“. profesioniști Recenzii și cumpărători confirmă declarația producătorilor că produsele decorative ale acestui brand nu sunt dăunătoare pentru sănătate, iar în cele mai multe cazuri, chiar și protejează pielea de impactul negativ al factorilor externi.

Cosmetica Seria Ingrijire a pielii

Mai ales popular printre profesioniștii folosesc produse cosmetice de zi cu zi „Tiandi“. Medicii despre unele serii au condus să creadă într-un miracol. Multi dermatologi sunt familiarizați cu compoziția și funcția parafarmaceutice, numește-o pentru a aborda problemele grave cosmetice. De exemplu, o serie de master Herb, datorită conținutului său ridicat de ingrediente naturale, este capabil de a vindeca chiar si pielea cea mai problematică. cosmetice chinezești „Tiandi“ această serie curata pielea in profunzime, indeparteaza cosuri, acnee si puncte negre, netezește suprafața pielii, eliminând petele postugrevye și cicatrici.

Chineză comentarii cosmetice TianDe de medici

Compoziția diferitelor loturi include ingrediente cum ar fi perle, biogold, proteine ​​de mătase, lotus, placenta de oaie, tibetană și extracte de plante medicinale altaic de măsline și aloe vera, algă marină, ginseng și așa mai departe. Cu ingrediente naturale și utilizarea rețetă vechi din Tibet și Altai , considerat unul dintre cele mai bune produse cosmetice din China „Tiandi“. Alții despre eclipsat deja punctele de vedere ale multor altor producători.

Noi ar trebui să evidențieze, de asemenea, produsele care fac parte din seria profesională. Ele se adresează imperfecțiunile pielii specifice, fără metode radicale:

- efect de lifting nano-corectorului înăsprește vizibil pielea;

- nano-Corector cu Botox efect ridurilor;

- Seria Solution cuprinde mijloace capabile să înlăture diverse defecte ale pielii (cuperoza, pete de vârstă, acnee).







produse pentru păr

Mândria companiei „Tiandi“ sunt instrumentele sale pentru îngrijirea părului. Acest lucru este diferit sampoane si balsamuri, masti, tonice si ser. Fiecare dintre ele are scopul său:

- activarea de creștere a părului;

- restaura pigmentarea părului (previne grizonat și returnează culoarea originală a părului).

Ca parte a mijloacelor de produse de îngrijire a părului de la compania „Tiandi“ este dominat de ingrediente naturale :. extracte de plante Shou Wu, ciuperci ganoderma, ginseng, ghimbir, aloe vera, extracte din fructe, etc. Prin urmare, utilizarea acestor fonduri va ajuta la restabilirea ta strălucire naturală a părului, sănătate și frumusețe.

Produse cosmetice pentru mâini și picioare

O atenție deosebită a fost acordată creării specialiștilor companiei mijloace pentru mâini și picioare. Prin urmare, cosmetice chinezești „Tiandi“ (review-uri de pe rețea confirma acest lucru), și este atât de popular. În catalogul companiei poate fi găsit hrănitoare, hidratare, anti-îmbătrânire, creme de protecție mână cu grăsime sarpe, placenta de oaie, perla, aloe vera, lapte și alte ingrediente. Pentru restaurarea profundă poate fi folosită masca de placentă-colagen pentru mâini. Un set special de peeling, tufarisuri de sare și creme vor face pe mâini moale si matasoasa pentru o lungă perioadă de timp.

Chineză comentarii cosmetice TianDe de medici

Remedii de îngrijire a picioarelor cu piele de sarpe si de grăsime va crea nu numai un efect cosmetic, dar, de asemenea, protecția împotriva infecțiilor fungice, în orice moment al anului. În timpul iernii, util crema de încălzire picior. O mulțime de băi de sare va ajuta la restabilirea stării de sănătate și de a ridica spiritele.

igiena intimă

Chineză comentarii cosmetice TianDe de medici
Din păcate, puține femei acorde o problemă de igienă personală suficientă atenție, ca urmare a se confrunta cu o mulțime de probleme. După geluri de duș și săpunuri de obicei nu sunt în măsură să ofere îngrijire completă și de protecție a pielii sensibile, cum ar. „Tiandi“ Specialiștii companiei au dezvoltat o serie de instrumente destinate ingrijirii de zi cu zi a sănătății intime a femeii. Acest gel pentru igienă intimă și tampoane cu extracte de plante. Ele nu sunt doar complet sigure (nu provoacă iritații și mâncărimi, așa cum a făcut din materiale de înaltă calitate), dar, de asemenea, posibilitatea de a elimina multe dintre bolile de sex feminin de reproducere ale sistemului de utilizare complexă.

produse turmalina

O noutate în catalog este seria turmalina pentru întreaga familie la domiciliu. minerale „Sunny“ - turmalina - a fost mult timp folosit cu succes in medicina alternativa pentru a trata o varietate de boli ale aparatului locomotor și a sistemului cardiovascular. Compania „Tiandi“ a creat o gamă de produse bazate pe acest mineral - această centură, și genunchiere, bandaje peste ochi, coate și alte inovații interesante, împrumutat în Est, a devenit zone turmalină pentru spălare, care oferă până la 3000 de spălări fără pulbere și săpun. .

Suplimente

Promovarea unei abordări integrate pentru îngrijirea aspectului lor, compania „Tiandi“ a avut grijă, de asemenea, despre frumusetea interioara, care este pe cale de sănătate. Mai multe tipuri de suplimente alimentare acum vin într-un director separat. Ele conțin o mulțime de vitamine și substanțe active pentru întreținerea și restaurarea sistemelor de sănătate de bază. Suplimentele - nu e droguri, dar unul dintre produsele companiei, precum și, „Tiandi“, precum și produse cosmetice. Opinii ale medicilor cu privire la aceste medicamente sunt amestecate, ca putini medici moderni iau în serios medicina alternativa.

modelarea corpului

Întotdeauna relevante pentru femeile moderne sunt modelarea și seria anti-celulita in „Tiandi“. Cineva vrea un pic tweak forma abdomen sau piept, iar pentru unele problema „coaja de portocala“ de pe șolduri, a devenit o problemă reală. Printre medicamentele „Tiandi“ există fonduri pentru orice scop de a crea cifra visurilor tale. Această serie model cu diferite extracte si vitamine, precum si tehnologia SPA cu ardei iute sau alge marine. Structura seriei nu numai include creme anti-celulita, dar, de asemenea, o mască pentru burtă și bust, săruri de baie, role.

Datorită proprietăților sale unice și compoziția, parafarmaceutice pe compania ruso-chinez „Tiandi“ a câștigat deja popularitate în rândul a milioane de compatrioții noștri. Mai mult de 500 de tipuri de produse la prețuri rezonabile, garantează o bună selecție de produse cosmetice pentru fiecare gust și cerință.

Chineză comentarii cosmetice TianDe de medici

Chineză comentarii cosmetice TianDe de medici