cheltuieli extraordinare

Pregătite de o echipă de consultanți, metodiști ZAO „BKR-Intercom-Audit“

Ca parte din costurile extraordinare ale organizației pe baza paragrafului 13 PBU 10/99 reflectă costurile generate ca urmare a unor circumstanțe extraordinare ale activității economice.Prin urgență activitatea economică atribuită catastrofelor naturale, incendii, accidente, naționalizarea și alte circumstanțe.

„Situația de urgență - o situație într-un anumit domeniu, care sa dezvoltat ca urmare a unui accident, pericol natural, în caz de dezastre, dezastre naturale sau de altă natură care ar putea rezulta sau au avut ca rezultat pierderi de vieți omenești, daune sănătății umane sau asupra mediului, pierderi materiale considerabile și încălcarea condițiilor mijloacele de trai ale oamenilor. "Articolul 242 de cazuri GKRumyniyak de caracter de urgență, atribuite naturale dezastre, accidente, epidemii, epizootii și alte circumstanțe. nu se referă la circumstanțe excepționale în temeiul articolului 401 din Codul civil, în special, încălcarea taxei pe partea contrapartidelor debitoare, lipsa pieței relevante pentru performanța produselor, lipsa fondurilor necesare debitorului.

Cheltuielile extraordinare sunt înregistrate în evidențele contabile, deoarece acestea sunt identificate în cantitățile reale.

Mai multe informații detaliate cu privire la aspectele legate de cheltuieli extraordinare pot fi găsite în cartea ZAO „BKR-Intercom-Audit“ „Taxe ale organizației.“

Recomanda acest articol unui coleg: