Cheat comentarii Yandex piață, s

De atunci, timp de 14 de ani, site-ul a achiziționat servicii suplimentare, inclusiv revizuirea magazine. Acum, eu nu-l va picta, cât de importante sunt recenzii, că este un nu-brainer, și un semn pentru tehnologia de clienți pentru magazinul dvs.. Faptul că mulți dintre cei care au încercat să lase comentarii la magazinul său, întâlnit „problema“ de moderație și de incapacitatea de a părăsi sale comentarii magazin.Deci, există mai multe tehnologii-cheie:
1. cumpărători Incurajarea: lăsați un comentariu și a obține un telefon mobil 200-300 de ruble.
2. Tulpina prieteni, cunoștințe și rude.
3. Închiriez un freelancer (există unele tipi care sunt ceilalți băieți și obținerea de bani de la tine pentru feedback-ul, da acei tipi o sumă podea).
4. Desenați propriile comentarii.

Cheat comentarii Yandex piață, s


Cheat comentarii Yandex piață, s

Descărcați (Găsiți-vă în cazul în care pompa), pune-l pe un computer, executați:

Cheat comentarii Yandex piață, s

Și fructele de mașini virtuale ....

Dacă există suficientă memorie RAM, o unitate SSD de mare, precum și, utilizarea diferitelor sisteme de operare, aveți posibilitatea să ruleze un cuplu de mașini virtuale duzină, și de la fiecare dintre ele se lasă timp de 2-3 comentarii. biți Popotev, puteți obține cu ușurință cantitatea potrivită de feedback-ul, având la îndemână doar un singur laptop.
Da, am făcut-o. Timp de o săptămână am fost folosind un modem 3G, a lăsat zeci de comentarii. Ele sunt deja mai mult de 2 ani, iar acestea sunt toate în locurile lor)).

Am aplica această tehnologie acum?
Nu.
Este simplu: există un astfel de lucru ca valoarea timpului meu necesar privind dezvoltarea infrastructurii, și în ciuda faptului că lucrez cu VM Ware pentru mai mult de 10 de ani, iar de o parte, am ambalat pe crearea de mașini virtuale, cu toate acestea, mi se pare mai ușor să vă dezabona scrisoare Alexei cu referire la site-ul și numărul de clienți necesare și până la sfârșitul lunii să plătească pentru comentarii plasate de fapt și, fără dureri de cap.