Certificatele sanitar-veterinare pentru transportul de animale, nu mai este necesară - zootver - Tver

Certificatele sanitar-veterinare pentru transportul de animale, nu mai este necesară - zootver - Tver

Postul 16 Adoptarea Ordinului normelor sanitar-veterinare prevede că transferul pe teritoriul România acasă, la birou, animale decorative, realizate fără o schimbare de proprietate, și care nu au legătură cu activitățile comerciale, cu excepția deplasării lor asupra evenimentelor expoziționale, nu necesită înregistrarea documentelor de însoțire veterinare.Atenție! Portal „ZooTver“ a primit o clarificare de la calea ferată când au fost informați cu privire la vetspravok de anulare pentru transportul animalelor în România și modul în care să opereze pasagerul, în cazul călătoriei cu trenul cu animalele de companie încă nevoie de ajutor. Citiți explicația aici.

De asemenea, pe site-ul nostru puteți afla care sunt necesare documente în timpul transportului unui caine sau pisica peste granița România. Pentru a face cunoștință cu aceste informații aici.

Certificatele sanitar-veterinare pentru transportul de animale, nu mai este necesară - zootver - Tver


Am plecat cu trenul din Circumpolar fără o pisica - nu este permis în tren, așa cum am luni și jumătate de bilete achiziționate anterior on-line și nu știu ce este acum animalul poate călători doar în spets.vagone. Și nu a fost plasează în ziua plecării deja. A trebuit să părăsească prietenii mei. Certificatul de aterizare atunci când nu este necesar, se pare, pentru că nu a avut timp să întreb. În general, nu este pentru oameni.

La momentul cumpărării biletului pentru tine, cumperi un bilet pentru animal. Dacă vă cumpărați biletul online, atunci du-te și (de preferință în avans) de a emite bilete la box-office pe animal, pe baza biletului. Dacă nu știți în care auto autorizate să efectueze animale, biletul pentru proprietarul și animalul a făcut în birou! Și nu pot găsi oameni pentru a adăposti animalele de companie ....

Un nou regulamente de transport catelus Aeroflot, cine știe? Se spune ca in acest an cu pui care sunt sub 3 luni și nici o vaccinare împotriva rabiei la bordul aeronavei nu sunt permise, chiar dacă există un certificat că vârsta catelus nu poate fi vaccinate (2 luni).

Această regulă nu există în acest an, și cu trecutul. Da, stăm aici de așteptare pentru vârsta de 3 luni, vaccinate împotriva rabiei de carantină de așteptare de o lună, apoi să ia certificatul și zbura!

Bună ziua, în timp ce atunci când călătoresc cu o pisică, cât de mult să plătească banii pentru hrana ei?

Am vrut să cumpere un catelus, dar nu a putut converti. Căile Ferate nu vinde bilete pentru câini. unele trenuri trebuie să valorificați toate compartimentului! în unele este interzis să efectueze câini. București - Smolensk

Aeroflot care transportă animale în conformitate cu noile norme, fără ajutor. Trebuie să le notifice în termen de 36 de ore.
Restul purtătorilor nevoie de ajutor, deși ei spun că ei știu despre ordinea. Miercuri, vom zbura spre Kalininrad de la Moscova.