cereri Foto privind permisul de conducere

Foto de pe permisul de conducere se află într-un domeniu desemnat al documentului și asigurați-vă că sigiliul. Pentru a satisface toate cerințele fotografiei, aceasta trebuie să fie o culoare anume, textura și dimensiunea.Fotografii de pe legile românești și internaționale să respecte pe deplin cerințele internaționale și diferă doar în dimensiune. O altă diferență constă în faptul că fotografia pe documentele naționale pot fi făcute în poliția rutieră, și fotografii de pe solicitant internațional aduce propria sa, împreună cu toate cele necesare pentru emiterea documentelor de identitate.

cereri Foto privind permisul de conducere
Cerințe generale pentru fotografii ID

Aproape fiecare agenție guvernamentală are propriile sale cerințe pentru fotografia documentelor. Există mai multe cerințe de bază care trebuie îndeplinite de către o imagine în orice organism de stat:

 1. Toate fotografiile trebuie să fie de aceeași mărime.
 2. Scala persoanei trebuie să respecte cerințele stabilite (ca procent în comparație cu întreaga zonă a imaginii).
 3. marjele trebuie să fie conforme cu norma.
 4. Cerințe individuale pentru imaginea de culoare, aceasta trebuie sa fie color sau alb-negru.
 5. În instituțiile publice accepta doar un singur tip de fotografii, fie mata sau lucioasa.
 6. Culoarea de fundal este, de obicei, de culoare albă sau gri deschis.

În acest caz, cele mai multe dintre instituțiile statului nu sunt supuse nici unei cerințe pentru păr, bijuterii sau haine.

Cum de a face fotografia din dreapta pentru documente

În ciuda faptului că agențiile guvernamentale în pregătirea regulamentelor pentru a corecta imaginile nu impun cerințe pentru păr și bijuterii, un număr de cereri la apariția încă există. În cazul în care pregătirea documentelor privind drepturile persoanelor ignora aceste cerințe, aceasta poate provoca să-și modifice imagini.

 1. Pentru fotografii ale feței trebuie să fie localizat strict frontală, centrată pe imagine. Șeful se transformă și pante nu sunt permise.
 2. Vezi fotografia părea să fie direcționat în obiectivul camerei. În acest caz, ar trebui să fie neutru, ca orice expresii faciale (zâmbet), schimbă caracteristicile faciale.
 3. Este imposibil să mijească ochii lui, ca și permisul de conducere trebuie să fie clar vizibile, culoarea irisului.
 4. Bărbatul din imagine nu ar trebui să fie în pahare negre sau articole de acoperit capul.
 5. În cazul în care problemele automobilist cu viziune, și el poartă ochelari în fotografie trebuie să fie, de asemenea, în accesoriul, cu excepția cazurilor în cazul în care ochelarii întunecați.
 6. Prezența unui make-up neutru, care nu schimbă caracteristicile faciale fotografie a apărut.
 7. De iluminat în studio trebuie să fie uniformă, astfel încât imaginea nu a fost umbre dure, contraste și scoate în evidență.
 8. Imaginea de fundal trebuie să fie uniformă, prezența oricăror elemente interzise în imagine.

Cerințele obligatorii pe fotografie pentru permisul de conducere

Pentru a face fotografia din dreapta pe dreapta, trebuie să respecte o serie de cerințe. Desigur, cele mai multe dintre ele depind de fotograf, dar punerea în aplicare a unor îngrijire trebuie să fie luate pentru șoferul.

 1. cereri Foto privind permisul de conducere
  Cerința principală pentru imagine - dimensiunea sa. Ar trebui să fie de 3 * 4 cm.
 2. În momentul de față, nu este necesară prezența de colț pentru imprimare.
 3. Pentru obținerea drepturilor de utilizare mat numai hârtie foto, deoarece elimină complet formarea oricăror divorțuri și alte urme de atingerea imagini finisate cu degetele. Un alt avantaj incontestabil este utilizarea unui astfel de hârtie - imprimare definiție care nu va frotiu și răspândirea.
 4. chipuri umane în fotografie pentru permisul de conducere ar trebui să fie de 80 la sută din dimensiunea totală a fotografiei.
 5. Atunci când fotografierea este necesar ca a fost localizată fața unei persoane din față. Ar trebui să fie posibil să-l deschidă: pentru a elimina parul care a fost urechi în mod clar vizibile și gât.
 6. Nu este permis un zâmbet sau orice alte expresii faciale, care se schimbă expresia.
 7. Cel mai bine este de a face fotografii de pe dreapta, în rochie strictă. Fetele sunt interzise pentru a face fotografii cu decolteul sau umerii goi.
 8. Poliția rutieră nu face fotografii, care descrie un om poartă o pălărie sau ochelari negri.
 9. Dacă o persoană are probleme de vedere și întotdeauna merge cu ochelari pozate în documentele ar trebui să fie, de asemenea, în acest accesoriu. Singurele excepții sunt cazuri când ochelarii întunecați. Dacă fotografia pe document se va face fără acest accesoriu, imaginile vor fi în continuare acceptate, dar permisul de conducere poartă marca suplimentară pe care conducătorul auto are dreptul de a conduce o mașină cu ochelari. rutier de inspecție și alte cerințe stabilite de puncte: Cadrul nu ar trebui să fie masivă, ascunde cea mai mare a feței. În plus, strălucirea de lentile este interzisă pe fotografia terminat.
 10. imagini de calitate slabă, nu vor fi acceptate de către poliția rutieră. Prin urmare, este necesar să se aibă grijă ca fotografia a fost clar terminat, ascuțit și contrastul. Nu este permis efectul de orbire și umbre. În cazul în care acesta a făcut fotografia cu încălcarea acestor cerințe, trebuie sa-l întreb pentru a transfera imagini.
 11. Acum imaginile de pe permisul de conducere sunt efectuate numai pe un fundal roșu, în contrast cu imaginile anterioare, care trebuie să se facă dacă pe un fundal alb. Fotografiile trebuie să fie de culoare și de a transmite în mod clar culoarea părului, ochilor și automobilist pielii.
 12. Ultima cerință a fotografiilor - exactitatea lor. Ele nu ar trebui să fie răsuciri, urme de lovituri, crăpături și pete.


Pentru eliberarea permisului de conducere trebuie să fie depuse la poliție de trafic două fotografii care îndeplinesc toate cerințele de mai sus.

Cerințe foto pentru permisul de conducere internaționale

Pentru imagini pentru permisul de conducere internațional sunt supuse unor cerințe suplimentare.

Imaginea finit ar trebui să fie:

 1. Dimensiune 3.5 * 4.5 cm,
 2. Realizate pe hârtie mată.
 3. Puteți alege între fotografii alb-negru și color.
 4. Bărbatul din imagine trebuie să fie afișate complet în față, fără pălării și accesorii voluminoase.
 5. În același timp, a permis fotografia într-o frizură, care nu ascunde forma feței. Cu toate acestea, acest lucru de relief este doar pentru persoanele ale căror convingeri religioase interzic apariția unor străini cu capetele descoperite.

Încărcați o fotografie pentru un permis de conducere internațional poate fi prin intermediul portalului serviciilor publice. Dacă un om ia o imagine de tine, fără a recurge la un fotograf profesionist, acesta trebuie să îndeplinească anumite cerințe:

 1. Imaginea trebuie să fie realizată pe un fundal gri.
 2. Fotografiile trebuie să fie clar.
 3. Permise numai de culoare fotografie.
 4. Persoana înfățișată în fotografie trebuie să fie în deplină față.
 5. Este necesar să se respectarea strictă a cerințelor de dimensiunea fotografiilor.
 6. Fișierele care sunt descărcate pe site-ul, nu ar trebui să cântărească mai mult de 27 kb.

cereri Foto privind permisul de conducere
la cerința instantanee pentru un certificat medical

Pentru a obține un permis de conducere, trebuie să treacă un examen medical. Ca rezultat al acestei cercetări, viitorul conducătorului auto se emite un certificat medical, care trebuie să îndeplinească anumite cerințe. Unul dintre ei - prezența la o fotografie la următoarele:

 1. Suprafața trebuie să fie fotografii mat pentru a salva în mod clar facilitatea de imprimare în cazul în care Comisia a efectuat.
 2. Dimensiunea fotografiei trebuie sa fie de 3 * 4.
 3. Acum, prezența de colț care urmează să fie imprimat pe fotografie nu este necesară.
 4. Fața ar trebui să fie neutru, zâmbet sau alte expresii faciale, din care pentru că au arătat un om deschis gura sau o expresie alterată nu este permisă.
 5. Foto de referință poate fi color sau alb-negru.
 6. Este de dorit ca persoana înfățișată în fotografie a avut o față prietenoasă. Este suficient să ne gândim la ceva plăcut, provoacă numai emoții pozitive. Apoi, imaginea este naturală și plăcută.

Desigur, orice imagine se poate face la domiciliu, dar în această situație este dificil să verificați dacă acesta respectă toate cerințele legale. Fotograf de lucru în salon știe cum ar trebui să arate ca persoana din imagine pentru un permis de conducere, astfel încât va fi capabil să-i spun că este necesar pentru a corecta imaginea din dreapta.

Imaginile de pe permisul de conducere național sunt efectuate direct în trafic, astfel încât șoferii trebuie să se conformeze numai cu cerințele legii la aspectul lor. În caz contrar, imaginea în departamentul de poliție de trafic - o garanție de obținere imagini de înaltă calitate, în deplină conformitate cu toate cerințele legale.