Cerebelul este responsabil pentru ceea ce funcții, simptome ale cerebelului, cerebelul și tulburări de coordonare

Cerebelul este o regiune a creierului. care este responsabil pentru coordonarea mișcărilor, de asemenea, posibilitatea de a oferi echilibrul organismului si reglarea tonusului muscular.Principalele funcții și tulburări ale cerebelului

Însăși structura cerebelului este similară cu structura emisferelor cerebrale. Cerebelul este cortexul si materia alba sub ea, care constă din fibre cu nuclee cerebeloase.

Cerebelul este responsabil pentru ceea ce funcții, simptome ale cerebelului, cerebelul și tulburări de coordonare

Prin ea însăși, cerebelul este strâns legată de toate părțile creierului și măduvei spinării. În principal, cerebelul este responsabil pentru tonul mușchilor extensori. Atunci când funcția cerebel este afectată, există modificări caracteristice, care sunt numite „sindromul cerebelos“. În acest stadiu de dezvoltare a medicinii a arătat că cerebelul este legată de efectele mai multe funcții importante ale corpului.

Odată cu înfrângerea cerebelului poate dezvolta o varietate de tulburări de mișcare, apar tulburări vegetative, precum și tonusul muscular afectat. Acest lucru se datorează legăturii strânse a cerebelului cu trunchiul cerebral. Deoarece cerebelul este centrul de coordonare a mișcărilor.

Principalele simptome ale leziunilor cerebeloasa

În cazul în care prejudiciul cerebelului există o încălcare a activității mușchilor, pacientul este dificil de a menține corpul în echilibru. Astăzi, există semne majore de ataxie cerebeloasa:

Cerebelul este responsabil pentru ceea ce funcții, simptome ale cerebelului, cerebelul și tulburări de coordonare

  • intenția tremor
  • mișcare arbitrară și vorbire încetinit
  • mișcări line ale mâinilor și picioarelor pierdute
  • schimbarea scrierii de mână
  • ea devine o incantatie, plasarea de accente în cuvinte mai ritmic decât o semantică

Ataxia cerebeloasa exprimate în tulburări ale mersului și amețeală - ataxia. Dificultățile pot apărea atunci când se încearcă să se ridice dintr-o poziție culcat. Amestec Perturbat de mișcări simple și acte motorii complexe ca sistemul cerebeloasa este afectat. Ataxie cerebeloasa provoaca un mers instabil pacient, care se caracterizează prin eșalonarea dintr-o parte în alta. De asemenea, în vederea răpirii în poziția extremă poate fi observată spasme ritmice ale globilor oculari, ca trafic manifestata mușchii oculomotori violare.Ataxie pot fi de diferite tipuri, dar ele sunt similare într-o singură trăsătură de bază, și anume o încălcare a traficului. Pacientul are o tulburare de statistică, chiar dacă aceasta este de a împinge cade, fără să observe care cade.
Ataxie cerebeloasa este observată în multe boli: hemoragiilor de origine diferită, cu tumori, defecte genetice, intoxicații.

boli congenitale și dobândite cerebeloase

Cerebelul este responsabil pentru ceea ce funcții, simptome ale cerebelului, cerebelul și tulburări de coordonare

Bolile legate de cerebel sunt congenitale și dobândite. boală genetică congenitală este tipul dominant ereditar ataxie cerebeloasa Marie. Ea începe manifestarea sa a unei boli cu slaba coordonare a mișcărilor. Acest lucru se datorează hipoplazia cerebelului și a legăturilor sale cu periferie. De multe ori, boala este însoțită de o reducere treptată a exprimare a inteligenței, tulburări de memorie.

În timpul tratamentului, ia în considerare tipul de moștenire al bolii, vârsta la care au apărut primele simptome, modificări, deformari osoase si de picioare. Există, de asemenea, mai multe opțiuni pentru sistemul de atrofie cerebeloasa cronică.

De obicei, medicii pacient diagnosticat cu tratament conservator este prescris. Datorită acestui tratament poate reduce semnificativ severitatea simptomelor. In timpul tratamentului, se poate îmbunătăți în mod semnificativ nutriția celulelor nervoase si de a imbunatati circulatia sangelui.

Pentru achiziționarea de boala cerebeloase poate provoca leziuni ale creierului, apare atunci cand un hematom traumatic. Prin instalarea unui astfel de diagnostic, medicii efectua o intervenție chirurgicală pentru a elimina hematomului. De asemenea, daune cerebeloasa poate provoca tumori maligne, cele mai frecvente dintre acestea este medulloblastoma precum și sarcomul. infarct-accident vascular cerebral cerebeloasa poate provoca, de asemenea, hemoragie, ateroscleroza care apare atunci cand vasele de sange sau crize hipertensive. Într-un astfel de diagnostic este de obicei prescris o intervenție chirurgicală cerebel.

În prezent, transplantul de anumite părți ale creierului nu se poate. Acest lucru se datorează considerente etice, deoarece decesul persoanei se constata la moarte cerebrală pentru că atunci când creierul maestru este încă în viață, el nu poate fi un donator de organe.

accident vascular cerebral cerebeloase: cauze si tratament

accident vascular cerebral cerebeloasă apare atunci când alimentarea cu sânge a acestei zone a creierului este intrerupta. tesutului cerebral, care nu provine din sângele de oxigen si substante nutritive sunt ucise rapid și acest lucru duce la pierderea unor funcții ale corpului. Deoarece accident vascular cerebral este o condiție periculoasă pentru viața umană, și este o urgență medicală.

Cerebelul este responsabil pentru ceea ce funcții, simptome ale cerebelului, cerebelul și tulburări de coordonare

Există două tipuri de cerebeloasa accident vascular cerebral:

Cea mai comuna forma este un accident vascular cerebral ischemic cerebeloasa, care apare din cauza o scădere bruscă a fluxului sanguin la zona creierului. La rândul său, această condiție poate provoca:

  • un cheag care blochează fluxul sanguin într-un vas de sânge
  • cheag (tromb), care a fost format în artera care transporta sangele la creier
  • atunci când există o ruptură a unui vas de sange si vine o hemoragie cerebrală

Consecințele accident vascular cerebral cerebeloasa sunt: ​​de mare transpirație zdrentuite respirație palpitații excesive paloare bătăilor inimii înroșirea feței. Pentru a dizolva cheagul care a cauzat un accident vascular cerebral ischemic, efectuează un tratament de urgență. Ei bine, după cum este nevoie de asistență medicală pentru a opri sangerarea in timpul unui accident vascular cerebral hemoragic.