cercetaș Pregătirea imitarea vocile de păsări și animale

cercetaș Pregătirea imitarea vocile de păsări și animale

La început a asculta vocile naturii, într-un mediu natural. Dacă acest lucru nu este posibil, apoi utilizați casetele. Mai mult, amintindu să audă sunetul, cercetașii încep să încerce să-i înfățișeze gura lor cu mâinile, ca și în cazul în care nu există nici un talent în imaginea de voturi într-un mod natural, apoi utilizați o momeală specială.Sunete ar trebui să fie de a instrui pe cei care publică animalele și păsările, care duce în zonă. Pentru banda de mijloc este foarte util pentru a învăța să ciripit cotofana, bufniță muget, orăcăitul broasca, scârțâit iepure rănit, chițăit de șoarece, fluier ieruncă.

Este ușor de a imita orăcăit de broaște. Zamolknet, de exemplu, înainte de a rula Scout corul broasca în mlaștină, bălții pază pentru inamic, care a rămas în așteptare. Dar dacă de informații de mai multe ori proimitiruet cu succes broaște orăcăind, apoi imediat începe din nou concert broasca iar inamicul va fi mângâiați.Mouse-ul este format chițăit dintr-un număr mare de sunete șuierătoare scurte consecutive de volum diferit și arată ca un ciripit de apel subțire. Mouse-ul chițăit poate fi imitat prin mijloace naturale sau prin grișul. Pentru a transmite aceste sunete, prin aer natural împinge fonduri fiind trase prin buze alungite și puternic rotunjite poate, de asemenea, apăsând pe suprafața udată cu buzele sau mâinile la mușchi Mount, degetul mare trage aer prin el. Se recomandă în special această ultimă metodă. Ciripit myshei poate simula frecarea dop umidificat pe un flacon de sticlă.

Ați putea da, de asemenea, semnale plâng pasăre speriat. Creek speriat pasăre face cel mai bine atunci când se apasă ușor buzele pentru a uda saliva unghiilor de degetul mare, ca și cum ar saruta-l și trăgând în același timp, împinge aerul în sine. Acest sunet poate simula, de asemenea, desen în aer pe partea interioară a mâinii.

bufniță Hoot este, de asemenea, ușor de învățat, dar ar trebui să fie capabil să încrucișeze mâinile și degetele.

In ceea ce atrage, este necesar să furnizeze fire de combustibil servesc un termen de motoare diesel pentru producerea unui fluier de succes.

Programul pe marginea drumului. Există un întreg semnale de cod alfabet că cercetașii rămase pe traseu sau la zona de bază. Caracteristicile lor pe teren, în zăpadă, pe trunchiuri de copaci, răspândirea pietre și bastoane, realizate din crengi nadlomannyh.