Centrul pentru tratamentul alcoolismului si dependenta de droguri la Moscova

„Chance“ - centrul medical specializat in tratamentul de alcool si a dependentei de droguri. Clinica este situată pe teritoriul parcului național „Elk Island“ în sanatoriu „Svetlana“ clădire. În centrul tuturor condițiilor necesare pentru tratament eficient și reabilitare a pacienților care suferă de alcoolism si dependenta de droguri, boli somatice cronice, etc.

Centrul oferă asistență medicală profesională. Clinica este personal de către specialiști calificați: psihiatri, specialiști de tratament de droguri, terapeuti, etc. Va oferim diagnostic, tratament și o gamă largă de programe de wellness. Angajații noștri sunt o abordare individuală a fiecărui pacient care combină medicamente, psihoterapie si o serie de alte metode. Aceasta oferă o luptă eficientă cu dependența de alcool: ne ajuta suferința oamenilor ei de băut greu și opri complet consumul de alcool.

În centrul tratamentul alcoolismului și a dependenței de droguri „Șansa“ de recuperare, reabilitare și tratament nu sunt numai eficiente, dar, de asemenea, confortabil. Clinica este situată în orașul Moscova - aproape de mijloacele de transport public, stația de metrou și stația de cale ferată. Aici pacienții sunt în așteptare Cameră confortabilă, atitudine atent și prietenos, asistență medicală calificată!

 • filiala este situată la etajul 7 și este proiectat pentru spitale paturi 10 și paturi de spital 5 zile;
 • pacienții sunt cazați în case confortabile și confortabile, în funcție de starea fizică și caracteristicile de personalitate ale pacienților;
 • Disponibilitatea TV și Wi-Fi gratuit în toate secțiile;
 • 3 mese pe zi, cu sfatul unui nutriționist și preferințele personale;
 • uglosutochnoe de monitorizare psihiatru sau narcolog;
 • inspecția periodică a medic generalist, consiliere de specialitate;
 • punerea în aplicare strictă a cesiunile și recomandările medicului curant;
 • dacă se dorește, pacientul toate operațiile de manipulare pot fi efectuate la domiciliu.


 • servicii de droguri și de tratament al dependenței de alcool în clinica „Chance“

  I-am scris o recenzie pentru cei care doresc să renunțe la fumat, dar nu se poate face acest lucru. Experiența mea de fumător - aproape 15 de ani. În ultimii ani, am încercat patch-uri și pastile, a încercat să renunțe la utilizarea voință, reduce numărul de țigări. Unele metode a lucrat bine, dar mai mult de o lună, fără o țigară nu a putut rezista. La un moment dat am observat că tingled inima, dar să se arunce încă nu a putut.  Referindu-se la clinica „Chance“, nu chiar de numărare pe succes, am convins soția mea. Ei au lucrat cu mine sub hipnoza. Ca urmare, nu numai renunțe la fumat și ieși cu ușurință și fără consecințe. Fumatul pur și simplu nu trage, nu simt că lipsește ceva. Pur și simplu nu fumez. mirosul de tutun a încetat să vă rog. Un alt dintre avantajele - nu pentru a câștiga în greutate după renunțarea la țigări, cu toate că încercările anterioare de la acest rezultat din faptul că am fost „gem“ pofta de fumat. Și eu chiar simt ca sanatatea se schimba pentru o mai bună - mai ușor de a respira, nici o durere în inima lui, un loc mai bun pentru a lucra, se pare că chiar și viziunea sa îmbunătățit într-un fel. Foarte recunoscător pentru medicii clinicii!

  I - soția pacientului, am început un tratament mai mult de un an în urmă. În timp ce durează, soțul participă la lecții de grup, dar acum nu pot găsi cuvinte pentru a exprima recunoștința față de familia noastră la specialiști dumneavoastră!

  Soțul recunoscut de mult timp că alcoolul a devenit o problemă pentru el. Primul apel a fost privarea gravă a drepturilor - a fost prins în dimineața cu mirosul. Împreună cu drepturile pierdut locul de muncă și a început un adevărat coșmar. Înainte ca el a avut loc cu alcool se cel puțin într-o anumită parte a, dar acum nu restrânge necesitatea de a conduce la locul de muncă, uite decent. Toate acestea este bine cunoscut celor care se confruntă cu astfel de probleme - o persoană de băuturi în jurul ceasului, oprindu-se doar pentru a dormi. El încetează să mai fie om. Am încercat să-l scoată din chef în sine, pentru a convinge, pentru a ascunde bani. Nimic nu a ajutat. Apoi am început să caute ajutor de la medici, dar tratează forța ei nu pot. Ca rezultat, am invitat un medic de la centrul de casa ta - pentru a scuti o mahmureala și conversație. El a fost capabil să convingă soțul ei să fie codificate. La început a fost foarte dificil, atunci lucrurile trebuie să se îmbunătățească. Apoi, spre sfârșitul termenului de codificare soț a avut el însuși a decis să fie codificat pentru a doua oară. Și acum el continuă tratamentul. Creditul pentru acest lucru - medicii dumneavoastră. Chiar și eu ca soție nu l-ar putea afecta, nu a ajutat nici persuasiune, amenințări, nimic. Și ai putea! Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor de neprețuit!

  Dorim să mulțumim centrul medical „Șansa“ și personal, Dr. Boldyreva Konstantinei Ivanovicha pentru a salva fiica noastră de dependenta de droguri. Acum vom continua să luptăm pentru ea, și cred că putem gestiona pentru că am fost norocoși timp să te văd.

  Problema noastră a venit în urmă cu aproximativ patru ani. Fiica a venit la București și a fost primul complet independent. Am avut probleme la școală - mai târziu a revenit, mirosul de alcool, dar noi credem că toți adolescenții trec prin asta. Pe posibilitatea ca avem de a face cu dependenta de droguri, noi nici măcar nu cred. Primul curs a avut loc cu succes, fiica de multe ori a venit acasă în vacanță de sărbători. În timpul al doilea curs nu am fost acasă nici măcar o dată referire la un studiu complex și lipsa de timp. În vara după sesiunea ne-am dus la ei, și apoi toate deschise. akadem Eliberat, fiica dus înapoi la Moscova. Nu a devenit mai bine - a găsit modalități de a dispărea de la domiciliu. La un moment dat am dat seama că ei înșiși nu pot face față, și a început să caute un medic. clinica aleasa pentru mai multe motive. Printre ei - și atitudinea personalului, și reputația medicilor, și prezența unui spital. Cele mai grave au fost primele șase luni de tratament, iar mai târziu fiica ea a vrut să continue tratamentul. Cred că a ajutat să comunice cu un psiholog. Acum, ea continuă să participe la psihoterapie, a revenit la școală, ea a decis să transfere la Moscova. Suntem cu toții tot mai bine - datorită ție!