centre de oncologie din România - tratamentul cancerului in Israel, Cancer Center Israel №1

centre de oncologie din România - tratamentul cancerului in Israel, Cancer Center Israel №1
boli maligne - aceasta este o problemă foarte mare de medicina modernă. În structura morbidității și mortalității de cancer de rang înalt întotdeauna. Practic, toate țările au o mare centre medicale specializate, care sunt implicate în studiul cancerului și tratamentul acesteia. România nu face excepție de la regulă, și are, de asemenea, mai multe spitale mari, în cazul în care medicii sunt tratarea cancerului, precum si de a dezvolta noi metode de influență asupra tumorii. Următoarele vor fi luate în considerare cele mai mari și cele mai renumite centre de cancer din România.centre de oncologie din România

CRCR. Blokhin

CRCR. Blokhin - o instituție publică, care este o structură științifică independentă. Rapoartele direct al Academiei Române de Științe Medicale. Instituția se dezvoltă în mod activ cele mai bune tradiții ale marilor oameni de știință care au lucrat acolo. Dezvoltarea a fost atat de oncologie clinica si experimentale.

Structura centrului include două instituții majore de cercetare (copii si adulti oncologie) și 2 instituții de cercetare, implicat în oncologie experimentală (instituții pentru studiul carcinogeneză și diagnostic experimentale si terapia tumorilor). Pe baza numelui Blokhin Centrul Științific are 8 departamente, care se desfășoară munca educativă și pregătirea pentru noi personal calificat.

Principalele direcții în activitatea Centrului de Cancer:

 • cercetare scop studierea activității celulelor maligne, mecanismele de celule atipice în țesuturi umane, principiile de progresie a tumorii;
 • dezvoltarea și testarea unor noi metode de îndepărtare chirurgicală a bolilor maligne, studiile clinice și experimentale;
 • dezvoltarea și introducerea unor noi metode de diagnostic a tumorilor;
 • Studiul efectelor rezultate din utilizarea medicamentelor chimioterapice. dezvoltarea tehnicilor de radioterapie și introducerea lor în practica clinică;
 • prevenirea, diagnosticarea și tratamentul cancerului la copii;
 • prelucrare a datelor statistice privind bolile maligne, studiind epidemiologia acestora;
 • furnizarea de servicii medicale de specialitate pentru pacientii cu boli precanceroase și a tumorilor maligne;
 • Instruirea pentru activitățile practice și științifice prin rezidențiat, postuniversitare și studii de doctorat.

Avantajul incontestabil al acestui centru este faptul că multe descoperiri în domeniul oncologiei, comise pe baza sa, reflectat imediat în procesul de tratament, mult mai devreme decât în ​​alte clinici.

MNIOI im.Gertsena

le MNIOI. Herzen este primul centru specializat România pentru studiul cancerului. Mai mult decât atât, acesta este considerat unul dintre cele mai vechi centre de cercetare din Europa pentru lupta împotriva cancerului. Școala acestei instituții au fost multe importante centre de cercetare românești și internaționale uchenye.Oblastyu interese sunt economisesc interventii chirurgicale si de malignitate de organe. Pacienții au fost, de asemenea, operațiuni reconstructive după efectuarea tratamentului radical al cancerului. Institutul a făcut multe descoperiri care vor aduce oncologia românească la un nou nivel și în mod semnificativ avans medicina in lupta impotriva cancerului ca un întreg.

Burdenko Institutul de Neurochirurgie

Institutul de Neurochirurgie. Burdenko - țara cea mai mare și unul dintre cele mai mari centre din lume, care se ocupă cu studiul și tratamentul bolilor sistemului nervos central. Aceasta poate ajuta la pacientii cu boala cea mai severă. Metodele actuale de diagnostic oferi un diagnostic precis. Camerele de operare permit până la trei zeci de intervenții în fiecare zi. În acest caz, o operare este întotdeauna gata să accepte pacienții cu patologie de urgență, și două echipate pentru intervenții sub îndrumarea radiologice.
Masa Institutul de activități științifice, care acoperă toate grupurile de boli ale sistemului nervos, inclusiv maligne. Medicii sunt tratarea nu numai adulți, ci și copii. În total timp de un an de personal calificat efectua până la 5.000 de intervenții complexe asupra organelor sistemului nervos.

Numit după Petrov Institutul de Cercetare Oncologic

Institutul Oncologic numit Petrov - aceasta este una dintre cele mai mari centre de cancer din România. Aici, medicii nu numai trata pacientii, dar, de asemenea, implicat în activități științifice. Pereții clinicii are aproximativ 800 de specialiști calificați, dintre care unii sunt academice, o mulțime de doctori și de științe medicale.

Institutul vizitat anual de mai mult de 10.000 de pacienti din diferite regiuni din România. Dintre acestea, aproximativ 5000 au nevoie de a oferi îngrijire medicală de înaltă calitate și să-l. Institutul opereaza clinica, cu o capacitate de 400 de paturi.experiență neprețuită de colegii lor în pereții Institutului de Cercetare. Petrova adopta medicii din toată România. Învățământul postuniversitar le permite să devină mai calificați în anumite zone și pentru a oferi ingrijire de calitate pentru pacienti.

Medical radiologic Centrul de Cercetare al Ministerului român al Sănătății

FGBU MRRC Ministerul român al Sănătății - pentru această abreviere provocator ascunde o instalație modernă de îngrijire a sănătății, este un lider în domeniul diagnosticului de radiatii si terapia tumorilor maligne. A fost aici prima dată în România au început să studieze întrebări efectul unor doze mari de radiații ionizante asupra tumorilor maligne.

Pe baza centrului dezvoltat și testat metode de înaltă tehnologie de diagnostic și tratament al cancerului. Remarcabil, aceste metode, în cele mai multe cazuri, prevăd continuarea organului afectat sau o parte a acestuia, va îmbunătăți eficacitatea altor tratamente și pentru a păstra calitatea vieții pacienților la un nivel ridicat.

Pe baza stabilirii operează mai multe sectoare distincte:

 • sectorul Radiologie clinice - medicii sunt angajate în muncă direct cu pacienții și să aplice cunoștințele lor în avantajul lor prin furnizarea de îngrijiri medicale la cel mai înalt nivel;
 • Sectorul Radiologie experimentale - produce dezvoltarea și testarea unor noi metode eficiente care pot fi administrate în practica clinică și pentru a salva vietile a mii de pacienți în viitor;
 • Registrul National - se ocupă de epidemiologie și colectează o mulțime de informații cu privire la efectele radiațiilor ionizante asupra țesutului corpului, probabilitatea de a dezvolta complicații ale radioterapiei, etc;.
 • Științific Departamentul de Organizare - oferă o lucrare armonioasă a tuturor structurilor de mai sus, și determină direcția în care lucrează angajații științifice.

Toate centrele sunt mai sus de stat și finanțate de la bugetul de stat. Cu toate acestea, în România există clinici private, dintre care majoritatea sunt angajate nu numai în activități științifice, ca furnizarea de ingrijiri medicale pacientilor care se confrunta cu cancer.

clinică europeană

„Centrul Științifico-Practic de Chirurgie avansata si Oncologie“ (clinica european) - o instituție medicală specializată, care este tratamentul pacienților cu boli maligne. Aici puteți găsi personal excelent și cea mai avansată tehnologie care vă permite să ofere asistență la cel mai înalt nivel.

Clinica include următoarele departamente:

 • Consultativ și de diagnosticare (clinica) - aici se duce recepția inițială a pacienților și a efectuat toate testele, deoarece este posibil ca o persoană care face și nu există nici o patologie oncologică;
 • Spitalul de Cancer - aici oferă o cameră de ședere pacienții care au suferit un tratament în spital;
 • Ward chirurgicale - pe aceasta, sunt efectuate intervenții pentru a elimina tumorile maligne;
 • Departamentul de chimioterapie - pacienti a suferit cursuri de chimioterapie medicamente care au un efect negativ asupra țesutului tumoral.

Instituția cooperează în mod activ cu centre majore de cancer din România și din străinătate. O mulțime de atenție este acordată pentru a asigura un sejur confortabil de pacienți în clinică.

Centrul Medical European

Centrul Medical European - este una dintre cele mai multe clinici care sunt legate în rețea și operează în Europa. Această cooperare internațională este unul dintre factorii care asigură calitatea înaltă a serviciilor.

 • Ca parte a instituțiilor de a lucra împreună medici din întreaga lume. Fiecare dintre ele este calificat și are o vastă experiență în clinici de conducere ale lumii.
 • La momentul de diagnostic si tratament, medicii folosesc doar cele mai avansate tehnici.
 • Serviciile medicale furnizate, protocoalele, care sunt recunoscute de comunitatea mondială.
 • Postoperator, pacienții sunt terapeuți care accelerează în mod semnificativ procesul de convalescenta și permite să se întoarcă la un ritm normal de lucru.
 • Personalul diferă de curtoazie și atenție la pacienți.
 • Clinica are certificatul internațional de calitate.

K + 31 "centru medical multidisciplinar"

Acest centru medical multidisciplinar este un loc unde puteți obține asistență medicală la un nivel ridicat. Pacientul aici este figura centrală, și că interesele sale sunt puse mai presus de orice altceva. Medicii încearcă să găsească o abordare individuală a fiecărei persoane. Clinica este dotata cu tehnologie de ultimă oră și este ghidat de următoarele reguli:

 • prietenos și înțelegere referitoare la pacienți;
 • folosind doar cele mai moderne metode de tratament;
 • îndeplinirea tuturor normelor și reglementărilor care guvernează procesul de livrare a asistenței medicale;
 • Implicarea persoanelor numai medici calificați cu experiență suficientă;
 • Toți angajații participă în mod regulat cursuri de formare, care preiau experiența colegilor lor;
 • clinica dispune de toate condițiile pentru a se asigura că pacientul a simțit și eu acolo cât mai confortabil.

Clinica „Medicină“

Clinica „Medicină“ - este o instituție diversificată de sănătate privată, din care o divizie este Cancer Center Sofia. Acesta dispune numai de profesioniști cu experiență și calificați. Printre ei sunt doctori în științe, profesori și profesori asociați. Echipament modern de diagnosticare, camere de operare hibrid, noua clădire - toate oferă un nivel ridicat de servicii și permite pentru a ajuta la pacientii cu diagnostice grave. La clinica are o acreditare internațională, confirmând nivelul ridicat decât se poate lauda, ​​nu toate instituțiile medicale.

Toate ajutor în clinică, se pare, în conformitate cu standardele internaționale, care sunt deja bine stabilite și sunt cele mai eficiente. Toate cele bune pe care astăzi există în medicină, specialiștii centrului încearcă să folosească pe pacient și în beneficiul sănătății.

Spitalul Universitar Elvețiană

SwissClinic (Universitatea Swiss Spitalul) - este una dintre puținele facilități medicale din România, create de profesioniști în tradiția universităților din Europa de Vest. Acesta cooperează în mod activ cu cei mai importanți lame universitare Elveția, Germania și Franța. Aici puteți găsi profesioniști în 15 domenii ale medicinei, fiecare dintre care pot efectua mai mult de o sută de intervenții chirurgicale diferite în domeniul specializării lor.

Unele dintre operațiunile efectuate în interiorul zidurilor acestei instituții, au fost produse pentru prima dată în România aici. Experții sunt implicați activ în îmbunătățirea metodelor existente de tratament și să aducă în mod regulat în medicină ceva nou. In fiecare an, la această clinică efectuat aproape 1.500 de operațiuni de la cel mai înalt nivel. Mai mult de cinci mii de pacienti pe an vizita clinica pentru a obține consiliere profesională.

Spitalul dispune de toate echipamentele necesare pentru un diagnostic complet complet, interventie chirurgicala si reabilitare postoperatorie a pacienților. În acest caz, toate etapele de tratament îndeplinesc cele mai stricte standarde de calitate românești și internaționale.