Cele mai vândute produse pe clasament pe internet

Să analizăm în detaliu fiecare element și cred că de ce el este în acest loc.

Locul 13: Produse alimentare.

Desigur, produsele alimentare vândute prin intermediul internetului, dar nu le cumpara foarte des. Pur și simplu du-te la magazin în jurul valorii de colț, te duci la un magazin online și să caute ceea ce vreau să mănânc azi. Dar există, de asemenea, de succes comercianții cu amănuntul online pe acest subiect. De exemplu, un bine-cunoscut ornitorincul - utkonos.ru El vinde cu succes alimente și concurența este mic.Locul 12: mobilier.

Acest produs în penultimul loc, pentru că oamenii nu le place mult pentru a cumpăra mobilă de pe Internet. În primul rând, este greu de imaginat dimensiunile sale reale, și în al doilea rând, vreau să-l atingă înainte de a cumpăra. Dar vânzările de mobilier este încă prezent pe Internet, ca de multe ori oamenii aleg un anumit model în cabină și apoi cumpara-l mai ieftin magazin online.

Locul 11: Medicamente.

Aici o situație similară cu alimente. Farmaciile sunt acum la fiecare pas. În plus, un element foarte important atunci când cumpără aceste produse - o încredere. Nimeni nu va cumpăra medicamente într-un magazin online ciudat făcut „pe genunchi.“

Locul 10: Software.

Doar software-ul va cumpăra, în general, prin intermediul internetului, singura problema este că rareori cumpăra, în principiu. Deja există o mulțime de „torenți“, în cazul în care există practic fiecare program de populare. Prin urmare, dacă aveți de gând să comerțului, uită-te în primul rând pentru a vedea dacă programul pe care sunt pe cale de a vinde, în domeniul public.

locul 9: jucării.

Potrivit statisticilor, aproximativ 5% dintre cumpărătorii de Internet cumpere jucării de pluș, jucării pentru copii și de colectare inițială a fost în magazine. Explicați de ce cumpărătorii online, mai degrabă decât off-line de cumpărături, în cazul în care puteți atinge, explora în sus și în jos lucrurile pe care gama de Internet este mult mai mare. De asemenea, există producători care produc jucării „manual“ și nu doriți să le afișați pe piețele publice.

locul 8: Produse cosmetice și parfumerie.

Cosmetice și parfumuri cumpăra 7% din utilizatorii de Internet. Pe Internet, bine-cunoscute branduri, prețurile sunt mai mici decât în ​​magazinele obișnuite. Dacă cineva îi place un anumit parfum sau cosmetice, iar el îl folosește doar și ea nu se schimbă niciodată, de ce timp de deșeuri în excursii la magazin, în cazul în care vă puteți în două clicuri plasați comanda on-line.locul 7: Electrocasnice mari.

Aparate de uz casnic preferă să cumpere 7,5% din cumparatori. Vand aparate electrocasnice mari pe Internet este cel mai bun, pentru că puteți sta liniștit în fața calculatorului și să comparați cu ușurință și ia în considerare tehnica, citiți comentarii cu privire la aceasta și să facă alegeri în cunoștință de cauză.

Locul 6: Altele.

Locul 5: Biletele la teatru, cinema, concerte.

În primul rând, ele sunt foarte convenabil să-l carte pe Internet. Știi deja sigur că ajungi la eveniment. În plus, totul a devenit foarte ușor după apariția de bilete electronice. În termen de 5 minute, doar stând la calculator, puteți cumpăra și bilete de imprimare, fără a cheltui timp sau energie.

Pentru această abordare viitor. Singura problemă este că nu toată lumea poate vinde bilete, ci doar organizatorii. Deși odată cu apariția de programe afiliate, această restricție frunze.

Locul 4: Calculatoare si accesorii.

Un motiv foarte simplu de ce acest produs nu este urcat mai sus este faptul că este imposibil să se facă de cumpărare on-line, fără un computer. Dar, de îndată ce computerul, aproape toate proprietarii cumpara aceste componente numai prin intermediul internetului, pentru că este ieftin, rapid și are toate informațiile necesare.

Acesta este grupul de mărfuri, care este doar mai convenabil să-l cumpere de pe Internet, deoarece acestea nu trebuie să memoreze cele necesare. caracteristici. Toate informațiile la îndemână.

Și astfel, cei trei lideri! Ce să cumpere în magazine cel mai mult?

Locul 3: haine, pantofi.

Destul de ciudat, dar cumpără haine și pantofi de pe Internet 12% din utilizatori. Pe de o parte, acest lucru poate parea un nonsens complet, deoarece pentru a cumpăra haine, este necesar să se încerce mai departe și se simt. Acest lucru este cu siguranță adevărat, ci doar prin intermediul internetului nu cumpara toate hainele, și numai cele mai renumite branduri de îmbrăcăminte.

Să presupunem că omul a cumpărat niște pantofi de brand, și a rupt. El poate rezerva cu ușurință la fel prin intermediul magazinului on-line și nu trebuie să meargă și să le caute la magazin.

Locul 2: cărți, articole de papetărie.

Nu este ciudat, pentru că o astfel de alegere de cărți și rechizite de birou, nu veți găsi în orice magazin. În plus, puteți comanda de livrare, și va fi adus tot direct sub intrare și nu trebuie să lug toate „pe ei înșiși.“

Locul 1: Tehnica casnica și dispozitive mobile.

Ce fel de produse care sunt cele mai cumpărate de pe Internet? Acest ...

Problema este că, în vânzarea lor concurență atât de mult, și pentru a intra în piață fără un USP vizibil - nu mai este posibilă.

Rezumând, observăm două caracteristici ale produselor care contribuie la popularitatea lor de vânzare on-line.

Prima caracteristică - este, desigur, pret. Membrii sunt de cumpărare în mod activ bunuri pe Internet, costul care nu depășește o medie de $ 600 - $ 1.000.

A doua caracteristică - versatilitatea produsului. Electrocasnice, electronice, calculatoare și dispozitive mobile vor fi mult mai probabil să cumpere, pentru că publicul țintă a unor astfel de produse nu se limitează doar la sex, vârstă, compozitia corpului, complexele psihologice și de alți factori, care nu fac o persoană potențial interesate într-un anumit produs.

Vrei să rulați propria afacere online?

Cele mai vândute produse pe clasament pe internet