Cele mai populare și neobișnuite poreclele pentru câini și pisici

De ce iubim pisicile? Asta-i drept! Pentru natura lor independentă și se confruntă cu puțin dulce. Când vă aduce acasă o minge mică pufos, viața ta se schimbă. Ea pur și simplu nu poate sta la fel. La urma urmei, tu și animalele de companie va trebui să învețe să trăiască împreună, să ia în considerare interesele și nevoile reciproc. Poreclele pentru pisici sunt foarte diferite. Este important să înțelegem ce e bine pentru copilul tau.Cele mai populare și neobișnuite poreclele pentru câini și pisici

De ce proprietarii doresc să ridice un nume frumos?

Poreclele pentru pisici - este o recunoaștere a individualității lor. Fiecare torc dragut are natura sa independentă și, desigur, doresc să fie respectate. Alegerea unui nume adecvat pune accentul foarte mult atitudinea și atent respectuoasă față de animale de companie, intenția proprietarului de a construi o relație de ofertă de încredere cu el.

Cum pentru a numi pisica

Masculii din regnul animal, de obicei, este mai liniștită decât femelele. Poate pentru că nu trebuie să-și apere puii, abnegație se sacrifica. Pisicile sunt mai atașați de proprietar, mai degrabă decât pisicile. În plus, mulți spun că acestea sunt mult mai buni și mai prietenos, nu gheare inutil.

Cele mai populare și neobișnuite poreclele pentru câini și pisici

Cum pentru a numi pisica

Mulți oameni, contrar credintei populare ca o femeie cu mai multe probleme, preferă să planteze numit animale de companie de sex feminin. Pseudonimele pentru fete, pisici, uneori alese cu deosebită sensibilitate și căldură. Prin Murka drăguț tratat ca o femeie timidă. Acesta poate fi, de asemenea, un prieten licitație: capricioasă și jucăușă, în același timp.

Cele mai populare și neobișnuite poreclele pentru câini și pisici

Porecle-pisică fetele au un anumit soi. Aici alegerile tale sunt limitate doar de imaginatia ta. Alegeți să gust și să asculte inima - este sigur să spun! Iată câteva opțiuni: Elsa, Elisa, Marquise, Lorient, Marisa, Pati, Sylvia, Angie, Kesey. Uneori este suficient să se uite la printesa ta delicată, numele apărut de la sine. Spune-o cu voce tare, încercați să determine modul în care sună, dacă există o reacție din partea animalului.

porecle din Romania pentru pisici

Pentru locuitorii din cea mai mare și cea mai puternică țară de pe planetă, de asemenea, să aibă posibilitatea de a alege nume potrivite. Aici, probabil, porecle mod nu va tăia urechea locuitorului de obicei, dar poate fi, de asemenea, destul de original și memorabil. Principalul lucru este că este necesar să se înțeleagă: nu absolut interzis să dea un nume pufos tors umane. Pentru a adăuga un efect de originalitate puțin le poate modifica, că acestea nu mai sunt conforme cu animalul de companie dragă. băiat pisica poate fi numit: Yasha, Keșa, Tisha, Tim. Pentru fete se potrivesc nume afectuos delicate, cum ar fi Sima, Margot, Manyunya, Bella, Masya, Cyrus. Uită-te în ochii animalele de companie și pentru a vedea cât de aproape ești de realitate. Dacă porecla nu este potrivit, sau pur și simplu nu le place, el nu va răspunde la ea.

Cum de a apela britanic

Cele mai populare și neobișnuite poreclele pentru câini și pisici

pisicutele Cute uite aristocrat autentic: blana lor blană de lux seamănă cu modul în care încearcă în orice mod de a te înconjura cu doamnele din înalta societate. Poreclele de pisici - femei britanice, fetele - se pot repeta numele de actrițe celebre care gazdă cele mai simpatici. Nimeni nu interzice să suni dragă pufos Gracie sau Bianca. Ai grijă doar ei! Poate că o astfel de femeie adevărată vrea să se stabilească la domiciliu. Iată câteva opțiuni fantastice: Phoebe, Macy, Nancy, Elizabeth, Diana, Amanda, Alice.Porecle-pisică fete - femeile britanice - ar trebui să fie neobișnuit, luminos, elegant și sunet unic. Înainte de a lua o decizie finală în alegerea numelui, nu prea leneș pentru a verifica modul în care este pronunțată în cadrul ședinței. Poreclă pronunță literele, încet, în mod clar. Consultați draga ta după nume și a vedea reacția. Dacă porecla corespunde unei pisici, ea va răspunde la ea.

Poreclele pentru pisici eared-lop

Scottish Fold sunt favoritele de milioane de oameni. Aceste frumuseti dau naștere la mai multă plăcere estetică decât orice - orice scop practic. În mod surprinzător, proprietarii britanic Fold siguri că le înțeleg perfect. Cu torsul ei minunat vorbesc din inimă.

În ceea ce privește ori scoțian, este creaturi inteligente și loiali. Pseudonimele ar trebui să sublinieze caracteristicile structurale ale urechii, sau natura netulburat și calm. Puteți consulta, de asemenea, la rădăcinile britanice și să dea puii acestei rase nume frumoase în engleză. Iată câteva exemple.

Cele mai populare și neobișnuite poreclele pentru câini și pisici

Cum se poate apela pitomitsy? Vianta, Biola, Lucky, Luna, Almeyra Wendy Agnes, Jasmine, Jacqueline Lykke, Laura. Pentru un nume costum de pisica: Stephen, Alex, George, Jacob. Este, de asemenea, destul de un nume frumos este ori.

frumos Scoțiană

Cine a vizitat cel puțin o dată casa acestor pisici minunate, nu va fi capabil să-l uit niciodată. Rasa este numit în mod oficial drept scoțian. Ea are strămoși comuni cu Shorthair împături și britanic. Numele pot selecta orice care va apela la proprietari. Singurul lucru pe care aș vrea să rețineți: încercați să alegeți aceste porecle pentru animale, care ar fi păstrat sunete moi și suieratoare. Pisicile sunt foarte plăcute. Mulți elevi încep să se toarce ușor, de îndată ce acestea să acorde o atenție și să spună numele.

Cele mai populare și neobișnuite poreclele pentru câini și pisici

Culoarea Coat este important

Pisicile albe - cel mai capricioase dintre toate. Aici porecla potrivit: Belyanochka, zăpadă, Fluffy, Fuzzy. Pentru a sublinia independența pisicilor ghimbir, ar trebui să alegeți nume frumoase: Garfield, Sandy, Barsik, Yasha, Peach. pisica Gray cel mai independent. Dacă apelați Mike Farley Prince sau Doamne, cu siguranță că nu se va supăra. animale de companie negru, contrar credintei populare, nu aduce ghinion, dimpotrivă. Prin urmare, acesta poate fi torcând noroc Chisten sau succes.

porecle originale care nu se potrivesc cu toată lumea

La fel de mult cât de patetic ar suna, alegerea numelui animalului tau depinde de soarta sa. Realitatea acestei expresii este ușor pentru a confirma, dacă luați responsabilitatea pentru viața micul său prieten. Cum pot să te sun Mike Farley? Ackerley, Apulia, Kusa, Diane, Dean, Dan Sheriti, Saner. Este cunoscut faptul că gusturile oamenilor sunt diferite, dar dacă vă place un anumit nume, apoi a asculta inima ta. Du-te pentru a satisface cererea individului. Nu contează ce alți oameni nu înțeleg. În cele din urmă, pentru animale de companie va avea grijă de tine, și, prin urmare, responsabilitatea revine în întregime pe umerii tăi.

Cele mai populare și neobișnuite poreclele pentru câini și pisici

porecle neobișnuite pentru pisici încântare ascultarea subiect de mândrie pentru gazde. Uneori, oamenii în mod deliberat în fața unor străini încep să cheme cu voce tare lui Mike Farley pentru a arăta cât de frumos numele său. Orice persoană are dreptul de a fi mândri de animalul lor de companie.

Ea nu are nevoie să spunem lucrurilor?

Nu suna pisica un nume al unei persoane dragi, care nu este. Nu încercați să înlocuiți animalul plecat relativă. Încă va apărea, uneori, în acest sens, sentimente negative. Amărăciunea pierderii nu poate fi compensată prin orice altceva, trebuie doar să trăiască cu mine. Acesta este un test important, care are loc în viața fiecărei persoane. Acesta este modul în care am devenit mai în vârstă și mai înțelept. În caz contrar, veți vedea o pisica cu milă. Și dacă nu se ridică la nivelul așteptărilor, acesta va subconstient furios și iubit-o. nu trebuie confundat cu celălalt o relație.

în loc de o concluzie

Alegerea unui nume pentru o pisica - indiferent de ușor. S-ar părea că nu este nimic mai ușor decât pentru a da un nume de companie. Dar, de fapt, uneori trebuie să treacă printr-o serie de diferite porecle, doar capul meu se învârte. Lucrul interesant este ca la fel ca o mulțime, și alegeți din toate nevoile existente doar un singur lucru - faptul că cel mai bine sigilii dvs., va sublinia individualitatea.

Cele mai populare și neobișnuite poreclele pentru câini și pisici

Cele mai populare și neobișnuite poreclele pentru câini și pisici