Cele mai multe rase de pisici afectuoase 1

Listarea rasele de pisici cel mai afectuos, cu siguranță cineva va jigni: „Și de ce nu a adus aminte de Kuriles? Acestea sunt dragă, cea mai oferta! O siamez numită licitație? Da, ei sunt aceeași zero-pisica, ce să caute!“. Dar cum poți judeca națiunea ca întreg, după ce a comunicat cu doar o mică parte din reprezentanții săi? Natura rasei - este un caracter comun set de personalitatea pisicii, dar personalitatea poate diferi unul de altul ca un foc și gheață.Cele mai multe rase de pisici afectuoase 1

Cel mai afectuos pisica - o pisica de orice rasa si rasa pura Murka, care nu are strămoși în animal cu un psihic darapanata crescut într-un mediu frumos, dragostea și atenția proprietarului. Cum se face ca unele rase altele în general sociabile și de încredere? Întregul punct, desigur, într-o consolidare semnificativă a diferitelor calități: unii crescători se concentrează tot mai mult pe tipul de lână și a altor producători selectate, punând în primul rând caracter. Și, desigur, pentru a aduce rasa cea mai bun și afectuos de pisici - nu este toți crescătorii. De exemplu, cel mai drăguț britanici de pluș nu diferă afectuos. Este pisica autosuficientă „cu cererea“, și că acestea au văzut la un moment dat Aboriginal dur Anglia.

Dar vrem un pisoi blând, afectuos, sociabil si jucaus! Pentru a mângâi dimineața, el a frecat obrazul, torc cu bucurie! Ei bine, am să încerc:

  • de a alege rasa drept, luând în considerare în primul rând caracterul și nu datele externe;
  • alege amelioratorului dreapta. pisici de rasa - este întotdeauna o surpriză, chiar și în rândul femeilor din stradă Murok nu mai afectuos frumos decât printre reprezentanții de sânge albastru;
  • dreptul de a menține și educarea copilului, oferindu-i suficientă atenție.

1. Vorbind de afecțiune și, în funcție de persoana, primul lucru pe care vă amintiți grațios siamok cizelate: strat neted, picioare lungi, urechi mari și ochi, și un imens, umplut cu inima iubire. Pisoiul vă va învăța cum să gătească supa, se spală podeaua cu mâna dreaptă și să vă spun de ce să se spele mai distractiv atunci când aveți pe spatele unei pisici ședinței.

Cele mai multe rase de pisici afectuoase 1

Dar, argumentând despre ce rasa de pisici este cel mai blând frumusețile, orientale pe nedrept ocolite. Toată problema este delicată psihic: siamez ușor de a face un agresiv, sperii accidental sau supărătoare. Siamezele potrivite pentru oameni calm, cu experiență și iubitoare de comunicare intima. Și puțini sunt familii potrivite nervos, agitat și, din păcate, familiile cu copii mici neglijent. caracter similar au rude care vin pisici siameze - Cat javaneză, balineze și orientali. psyche Puțin mai puțin labilă a siamok „tip vechi“, care astăzi se numește pisicile thailandeze.

2. Dacă nevăstuică - nu sinonim cu afecțiune și obsesie, să acorde o atenție la birmanezii (a nu se confunda cu Birmania). Birmania - o mătase frumoasă cu părul scurt, cu ochi de chihlimbar, gata pentru a bubuit zi și noapte.

Cele mai multe rase de pisici afectuoase 1

Dar, spre deosebire de siamok, aceste pisici sunt în măsură să rămână pe margine atunci când situația cere. pro birmanez prea rar amintit a spune ceea ce pisica cel mai afectuos, dar cauza celuilalt - aceasta rasa este puțin cunoscută în România, deși există pepinieră excelente și alege câteva. Birmania jucaus, sociabil, dar în direcția păcii, rareori zgomot mulțumit răsfață rar lucruri. Și cel mai bun - un birmanez tipic niciodată agresiv cu răbdare chiar copil neglijent.3. Tender spre ludic și pasiune pentru cercetare - este, desigur, un etiopian. tselovashki și îmbrățișări blânde, gata pentru a merge la apartament de dimineața până seara. om subțire, strălucitor frumos care iubește joaca cu copii, noi aventuri și experiențe, contactul cu pofta orice persoană prietenoasă.

Cele mai multe rase de pisici afectuoase 1

pisici etiopiene si somaleze (variatie longhaired) - animale de companie este pentru persoanele active și pozitive. Dacă este important ca pisica sa transformat într-un decor canapea la cerere, veți fi dezamăgiți. Abi nu este la fel de zgomotos ca Siameza, dar nu la fel de susținut ca birmanez. jocuri distractive ar trebui să fie în fiecare zi, sau Abisiniana aranja un mini-mizerie, găsirea de muncă interesant în prezent proprii.

4. Care este rasa cea mai afectuos, în cazul în care o nevăstuică - este liniște „conversație“ în seara, stând la televizor și tăcerea nu este rupt de hohote miau piercing și care se încadrează vaza? Alegeți din Burma, Nevas și siberieni, albastru Angora română și turcă. Aceste Britanicii știu cum să fie afectuos și blând, dacă nu încercați să supună coc mândru. regina persană, de asemenea, nu diferă agresiune și pasiune pentru singurătate. Dar toate aceste roci necesită atitudine atentă, respectuos, fără a încerca să domine. În caz contrar, răspunsul la întrebarea „Care este cel mai afectuos pisica“ va fi deprimat de fraza: „Nu știu, dar cu siguranță nu este a mea ...“.

Cele mai multe rase de pisici afectuoase 1

Aceste rase pot fi păstrate în familiile cu copii, dar copilul trebuie să înțeleagă starea de spirit favorit, nu încearcă să forțeze conversație. de divertisment pentru copii, cum ar fi împachetări în scutece, și trăgând pe mâinile unui apartament nu este pentru gordyachek blând. Deși unele angora, siberieni și britanicii și obișnuiți cu un astfel de tratament, copilul agățat pe mâinile sale imobilizat „pânză“. Dar merită să se simtă sistemul nervos pentru animale de companie?

5. Poate că doar congela. Poate că sunt plăcute la atingere a pielii goale (simt diferenta, pat-te pe cap și pe brațul). Desigur, vorbim despre Sfinxului, cea mai mare parte din Canada. Despre cel mai blând, pisicile cele mai blânde cărora le place să doarmă pe genunchi sau sub pătură proprietarului. Mii de oameni sunt convinși că răspunsul la întrebarea „Ce rasa de pisici este cel mai afectuos?“ - este, desigur, Sfinxului din Canada.

Cele mai multe rase de pisici afectuoase 1

Dar mangaieri pietricele, există nuanțe. În primul rând, este o nevăstuică obsesie care gustul nu este pentru toată lumea. Uneori doriți să vă relaxați în singurătate, iar pisica pe genunchi. Ai nevoie pentru a lucra, și torc decontate direct de pe tastatură. În plus, sfinxului strica cu ușurință, dând ochii hitryuschie și poznele ating. Mai puțin dependente de Petersburg si Don Sphynx, dar, de asemenea, pe partea de un pic de tandrete ei sunt inferioare canadieni.

6. Una dintre rasele cele mai afectuos pisici - Cornish si Devon Rex. Răutăcios, veselă și clovni, inventatori, acrobați ... și maimuțe! Da, cred că seamănă cu o maimuță jucăușă maimuță pervers. Desigur, nu aspectul și obiceiurile și dorința de a ajunge oriunde, ajunge până la în cazul în care un picior subțire flexibil. Este un ascultător atent, un membru al oricărui risc, prieten și tovarăș al pensionarului copilului. Rex sunt capabili să se adapteze la familie, dar întotdeauna nevoie de atenție.

Cele mai multe rase de pisici afectuoase 1

Noi Scot, să fiu sincer, afecțiunea lui foarte selectiv)) El stabilește imediat prioritățile soțului meu, pisica respectă noastre, sug, dacă este necesar, pentru fiica tratat ca un egal, în cazul în care aveți nevoie pentru a juca, du-te pentru ea, dacă nu jucăușe Cifre nastroeniya- tu! Dar el mă iubește, și doarme cu mine, și sare la genunchi și toarce lui. Un personaj foarte dificil, dar foarte inteligent, și cel mai iubit))

În cazul în care gazda a pitomitsy sale se aplică cu dragoste și afecțiune, și pisica, indiferent de rasa este blând și bun.

Cât de mult am avut pisici, toate luat de pe stradă - murdar, foame, zdrențăros. Casele lor spălate, hrănite, vindecat. Apropo, toate acestea au fost purebred. dar pisica pare să-și amintească bunătatea, astfel încât acestea să nu lase ghearele nu zgâria. și a trăit cu mine atât de natură creaturi afectuos! Le-am iubit și m-au iubit! Îmi amintesc cum o pisica ma recunosc pe treptele de la intrare și întotdeauna de așteptare la ușă. Pisicile, ca si oamenii, au nevoie de atenție, pentru care satisface toate dragostea ei feline!