Cele mai bune 5 perenosok pentru pisici

Animale de companie și chiar animale de companie, dar ei nu stau la bezvylazno acasă periodic gazdele trebuie să le ia cu tine în excursie. Nevoia de transport este deosebit de dificil pentru pisica: acestea creație imprevizibilă și rapidă nu poate lua stiloul sau pentru a limita lesa. Chiar și o mică ieșire la o clinica de vaccinare din apropiere poate fi catastrofal dacă proprietarii pur și simplu nu au oferit condiții favorabile pentru transportarea animalului de companie.Desigur, puteți pune un porc într-un coș adăpostită, geanta sau rucsac, dar această metodă nu este foarte convenabil:

 • pisica va fi prea speriat într-un spațiu închis, deoarece va da să cunoască strigăte puternice și încercările de a scăpa;
 • genți și rucsaci nu păstrează forma lor - animalul este incomod;
 • acestea se pot scurge în cazul în care animalul merge la toaletă;
 • de foarte ușor perenosok improvizate pentru a obține;
 • nu există nici o ventilație.

Din cele de mai sus că mijloacele disponibile să fie folosite numai în cazuri extreme și pentru o scurtă perioadă de timp. Pentru călătorii mai lungi regulate și necesită o manipulare specială. Cele mai bune modele perenosok pentru pisici - în clasamentul nostru.

Bag-transportă Yami-Yami cu maner reglabil "Classic"

780 (dimensiune medie pentru portabilitate, 43x26x28 cm)

Sac de nailon care transportă „Classic“ este reprezentat de trei modele de diferite mărimi și culori, astfel încât să puteți utiliza orice pisică. Are un fund rigid. Deschis de fulger. Dacă se dorește, este posibil să se anuleze complet și pliabil. Curelele sunt reglabile în lungime pentru comoditate. Pereții de capăt sunt realizate din ochiuri durabile, care asigură o ventilație suficientă.

 • preț atractiv;
 • pliat în mod convenabil și ocupă puțin spațiu;
 • Puteți alege dimensiunea în funcție de mărimea animalului.
 • rezistență relativ scăzută;
 • permeabilitate la umiditate.

Cele mai bune 5 perenosok pentru pisici

Bag la îndemână, curele de umăr cu fermoar pot fi ajustate. Pisica este plasat în ea fără probleme (luând mărime medie). Hard jos, își păstrează forma. Atâta timp cât le place, dar pare un pic nesigur.

Bag-transportă Darell Zoo-M "Classic"

1400 (dimensiune medie pentru portabilitate, 43h32h28 cm)

Robust și durabil sacoșă are un cadru solid și un fund rigid, acesta nu va fi zdrobit și nu-și pierde forma în timp. Complet unbuttoned și pliat. Există 4 modele de diferite dimensiuni si diverse culori, materiale de bază - nailon și jacard. El are o curea suplimentară pentru a fi purtat peste umăr. Contabilã echipate cu buzunare incapatoare confortabile. Plasa de pe peretele de capăt asigură ventilația. Situat la picioarele de cauciuc de jos pentru stabilitate.

 • robustă și fiabilă;
 • există buzunare;
 • o varietate de modele;
 • pliate compact.

Cele mai bune 5 perenosok pentru pisici

Nu am regretat de cumpărare este acest sac! Cusăturile nu crawl, materialul nu se uza, este ușor de curățat. Cadru durabil. Buzunarul cu compartimente în formă și curea, și un pașaport, și tot felul de lucruri, care este foarte convenabil.Cel mai bun suport din plastic pentru pisici

Purtând Trendy „Lumea Wild“, cu o ușă de metal

Robust de transport este realizat din material plastic non-toxic și are un design elegant original. gauri laterale asigura o buna ventilare. Convenabil pliere cauciucat mâner anti-alunecare în mână. Ușă metalică cu un lacăt de încredere nu va permite pisica sa scape. Realizarea Trendy - o casa portabil adevărat pentru animale de companie. Este de dorit să se utilizeze pentru pisicile care cântăresc mai mult de 5 kg.

 • bună ventilație;
 • material durabil.
 • Ea nu se potrivește pisicile de mare.

Cele mai bune 5 perenosok pentru pisici

Cel mai bun transport. Mi-a plăcut găurile laterale, pisica are ceva de a respira într-un mod! În exercitarea nu sunt atât de mult frică de, este ușor să se spele, și nu se scurge.

Carrying brun-crem, 51x38x33 cm pentru animale PETLIFE CURVER

elegant pisică care transportă un coș de plastic, ideal pentru călătorii pe distanțe lungi. Animalul poate sta confortabil într-un container. Un număr mare de deschideri de aer curat. Mânerul convenabil permite atât transferul și fixați coșul pe scaunul mașinii fără dificultate. Clipuri fixeze în siguranță capacul, împiedicând gazdele de la evadarea pentru animale de companie.

Cele mai bune 5 perenosok pentru pisici

Această portabilitate poate fi pisicile pune în mod liber. Noi de multe ori merge cu ei, doar purta centura pe bancheta din spate, foarte convenabil. Durabil, confortabil și frumos - cel mai bun, în opinia mea, pisica de transport.

Cel mai bun pentru transportul de aeronave

de transport pentru transportarea Stefanplast Gulliver 2 Delux (până la 8 kg), cu dverkoj metalic

transporta încăpător (55x36x35 cm) este potrivit chiar si pentru pisici de talie mare. Aceasta este casa perfecta pentru prietenii tailed care le place să călătorească, indispensabil atunci când călătoresc într-o mașină, tren și avion. Design robust asigură siguranța și confortul. Realizat dintr-o cutie de plastic rezistent nu se deformează, și ușor de curățat, dacă se dorește. usa metalica robust, echipat cu un sistem de blocare fiabil și convenabil. Acest kit include un bol de rezervă și încuietori, care pot fi atașate la ușă. gauri laterale asigura o buna ventilare. Cu condiția compartiment de top pentru obiecte mici, de asemenea, închide o fereastră pentru a avea acces la animal. găuri speciale prin care puteți sări peste centura de siguranță poate asigura în mod fiabil portabilitatea scaunului auto. Posibilitatea de pisică în bagajul de mână trebuie să fie verificată cu compania aeriană.

 • relativă ușurință (mai puțin de 2 kg);
 • gauri pentru centura de siguranță;
 • detaliu compartiment;
 • bună ventilație;
 • blocare de siguranță;
 • raportul optim preț-calitate.

Cele mai bune 5 perenosok pentru pisici

Ne-am dus la acest lucru și transporta în mașină și în avion, iar veterinarul este foarte convenabil. de încredere ușă, nu există nici o teamă că castelul va fi deschis și pisica va fugi. Locuri acolo abundă, cu toate că pisica avem o destul de mare chiar si atunci cand anestezie au fost colectate de la clinica situată acolo confortabil.

Care operator de transport pentru pisici - cel mai bun?

Alegerea transporta depinde de mărimea și scopul animalului. Fiecare tip are argumente pro și contra.

Geanta de transport amprentă mică, poate fi pliat și pus deoparte, este ușor și atârnat pe umăr, dacă doriți. Acest produs este ideal pentru călătorii scurte. Outs de pungi este lipsa de ventilație adecvată (nu este de dorit să se utilizeze în vreme caldă sau într-o mașină înfundat), posibilitatea de scurgere, și un volum intern mic. Pisica nu va fi capabil să rămână cu ea în confort, în cazul în care ea este nevoită să rămână pe drum pentru o lungă perioadă de timp, iar acest lucru este inacceptabil pentru pacienți și animale după o intervenție chirurgicală.

Cu deplasări regulate sau lungi face fără transport din material plastic. Desigur, caseta nu poate fi pus în jos, dar este capacitatea diferită, este ușă de siguranță, pot fi blocate, este ușor să se spele, și pisica în casa asta se va simți în siguranță.

Din păcate, containerul convențional nu este potrivit pentru transportul aerian. Trebuie să cumpere un transport special de aeronave. Despre limitele de dimensiune și transporta cerințe specifice pentru transportul animalelor sunt rugați să solicite companiilor aeriene, deoarece acestea pot varia.