Cel mai simplu minispirtzavod - cum să faci un film cu propriile mâini, nalivali

Mulți dintre noi știu ce o minispirtzavod și ce funcție îndeplinește. Adevărat, nu toată lumea își poate permite să cumpere o astfel de unitate și pentru a produce alcool de înaltă puritate la domiciliu. Din fericire, nu poți cheltui sume mari de bani și de a face un design cu propriile lor mâini. Luați în considerare principiul minispirtzavoda acasă și algoritmul de casele sale de auto-build.1 Cum minispirtzavod

Desigur, cele mai multe dintre noi știu cât de mult costă astăzi un alcool de casă de calitate. În plus, compoziția băuturii, pe care le cumpăra în magazine, nu se poate compara scris pe ambalaj. Pentru a nu-l risc și nu plătesc, puteți merge în altă parte și de uz casnic simplu minispirtzavod acasă. Cu acesta, puteți produce nu numai alcool de înaltă puritate și toate tipurile de băuturi. Poate că vă va ajuta să deschidă propria afacere și să câștige la alcool acasă, nu numai pentru ei înșiși și familiile lor.

Pentru a înțelege pe ce minispirtzavod baza de lucrări, trebuie să înțeleagă elementele de bază de gătit ingrediente și alcool la domiciliu.

Cel mai simplu minispirtzavod - cum să faci un film cu propriile mâini, nalivali

Minispirtzavod pentru prepararea de alcool la domiciliu

Vă recomandăm să vizitați

Ingredientul principal pentru a crea propriile lor mâini sunt considerate fibre vegetale alcool. Acestea includ sucul de boabe, porumb, cartofi, sfeclă de zahăr și deșeuri din prelucrarea acestuia.

distilarea unică a materiilor prime conferă casei o separare preliminară a borhotului primar. Compoziția finală include o multitudine de componente între care există nu numai alcool, ci și o multitudine de produse nocive: acetat de etil, acetaldehida, etilmetanoat. Prezența tuturor acestor componente nu este de dorit, ca parte a oricărui produs, a unui produs alimentar.

Pentru a scăpa de aceste impurități trece Braga de curățare reutilizabile numit fracționare. Acest proces garantează un alcool de origine de puritate ridicată, care poate fi folosit nu numai pentru băuturi, ci, de asemenea, să fie folosite în scopuri comerciale.

2 Ce este inclus în proiectarea pentru prepararea alcoolului

 • unitate de reciclare a apei și se încălzește amestecul;
 • Unitate Mixer cu culturi pure;
 • navele de fermentare;
 • unitate pentru distilarea amestecului;
 • Aparate de rectificare;
 • Instalație pentru redistilări mash;
 • aparate pentru absolyutirovaniya - finisare de purificare mash pas.


Cel mai simplu minispirtzavod - cum să faci un film cu propriile mâini, nalivali

Achiziția de minispirtzavoda moderne

Unitatea, într-un set complet care include toate părțile, funcționează după cum urmează. Inițial Braga devine în unitate pentru tratamentul termic. Acolo este cedat la temperaturi ridicate, și măcinarea trece Molotova concasor în condiții speciale. Apoi deja tocat berea produsă este amestecată cu apă și un alfa-amilază - preparat enzimatic specială. Apoi, amestecul rezultat cade sub jet de abur puternic și tratat cu enzime. Deci minispirtzavod produce de înaltă calitate refrigerate și alcool, care pot fi apoi amestecate cu botanicals. Ca rezultat al acestei meșteșugari de vindecare preparate vodca tinctura de propolis sau de alcool si alte medicamente naturale.

Este important să ne amintim că, în scopul de a obține un rezultat bun în procesarea casei de preparare a cafelei acasă, acesta din urmă necesitatea de a se framanta bine. Pentru a face acest lucru, trebuie să respecte cu strictețe tehnologia de preparare. toate componentele amestecului trebuie să fie adăugate în proporții optime și rătăci în anumite condiții.

3 Cum de a construi o instalație pentru prepararea alcoolului

Înțelegerea principiilor de funcționare a unității de la domiciliu, puteți începe fabricarea de propriile mâini. Vom folosi cele mai simple materiale, care pot fi găsite la domiciliu. Ca rezultat, vom putea salva o sumă bună de bani. Pentru fabricarea de propriile lor mâini avea nevoie de:

 • capacitatea cupei galvanizat de 8 litri;
 • 2 metri tub de cupru;
 • și o pereche de șuruburi de strângere;
 • sudare la rece;
 • Aluminiu cutii sau cratiță;
 • 3-4 nuci;
 • garnitură din silicon;
 • cuplaje cu șurub multiple;
 • 2-3 metri de sârmă de oțel;
 • foraj.

Cel mai simplu minispirtzavod - cum să faci un film cu propriile mâini, nalivali

Desen acasă mini-instalație pentru producerea de alcool

În primul rând, aveți nevoie pentru a face o bobina. Pentru a-l face la domiciliu, puteți lua orice cilindru și înfășoare în jurul țevii de cupru. Ambele capete trebuie să rămână deschise, astfel încât cuplurile ar putea, fără obstacole și în afara bobinei. În continuare, vom lua un foraj și forate o mică gaură în peretele cupei. Dimensiunea găurii trebuie calculată în funcție de diametrul tubului de cupru. Ar trebui să cap la cap împinge în gaură și nu stau în ea. Fire prin gaura din partea de jos a bobinei noastre, în timp ce partea superioară este fixată în poziție verticală, cu o clemă și șuruburi. Este important să se acorde o atenție la etanșeitatea capătului inferior al tubului. Cel mai bine este de a unge partea din bobina de sudare la rece.

Următorul pas în fabricarea dispozitivelor cu propriile lor mâini vor fi pregătirea alambic. Pentru a face acest lucru, să ia o cutie sau oala cu un capac etanș, și apoi conectați-l la aparat. În cazul în care capacul este montat liber pe navă, cel mai bine este de a utiliza o garnitură din silicon. Amintiți-vă, în orice caz, nu folosiți anvelopele, deoarece acest material este pur și simplu strica alcoolul lor miros.

Și un pic despre secretele.

V-ați confruntat vreodată dureri insuportabile la nivelul articulațiilor? Și tu nu știi ce prima mana:

 • incapacitatea de a se deplasa ușor și confortabil;
 • disconfort atunci când merge în sus și în jos pe scări;
 • criza neplăcut, nu fixați pe cont propriu;
 • durere în timpul sau după efort;
 • inflamație la nivelul articulațiilor și umflare;
 • ori nerezonabile și la dureri insuportabile la nivelul articulațiilor.