Cel mai bun software-ul gratuit

Cel mai bun free software - obiectivul principal al proiectului BestFREE.ru.

Am ales cele mai bune programe gratuite pe diferite teme și compila un simplu și la prețuri accesibile instrucțiuni ilustrate pentru utilizarea lor.Dacă nu găsiți programul de pe site-ul nostru, vă rugăm să ne contactați și vom încerca să găsim ceea ce este potrivit pentru tine.

proaspete moale

Download Manager: Descarcă Maestrul 6.13.1.1563

Convenabil și rapid manager de download pentru Windows, care permite descărcarea accelereze în mod semnificativ „grele“ pentru low-viteză link-uri fișiere.

BitTorrent: uTorrent 3.5.0.43804

client confortabil și drăguț BitTorrent pentru partajarea de rețea BitTorrent cu toate funcțiile necesare pentru descărcarea fișierelor și posibilitatea de a crea propriile lor Torrents fișier.

SSH-client: WinSCP 5.9.6


Gratuit SSH client pentru acces securizat la FTP-servere printr-un protocol securizat SFTP.

Sondaj: efectuarea de sondaje online gratis

Creați un sondaj și marcați-l pe site-ul de astăzi poate fi complet gratuit. Principalul lucru să știe ce servicii există pentru acest lucru.

Cel mai bun software-ul gratuit
FTP-client: FileZilla 3.27.0.1

Free FTP-client cu open source, proiectat pentru încărcarea și descărcarea fișierelor de FTP-servere.

mail client: Mozilla Thunderbird 52.2.1

client de e-mail gratuit care suporta toate caracteristicile avansate pentru lucrul cu e-mail și să-l cât mai confortabil.

ICQ client (Aska): Miranda 0.10.71

client ICQ personalizate, care pot înlocui standard ICQ, Jabber-client, AOL și multe alte mesageri, datorită structurii modulare a unei cereri, cu sprijinul a numeroase completări.

De asemenea, vă recomandăm să accesați secțiunea din lista de mai jos sau utilizați funcția de căutare în colțul din dreapta sus al paginii.