Ceea ce nu știa mama mea (18)

Cum te simți în legătură cu tinerii? Ei te atinge cu naivitatea si puritatea sau irita grosolănia lui, cinismul și temperamentul său? Sau poate că nu trebuie să aibă nimic de-a face? De fapt, adolescenții trăiesc în propria lor dimensiune, cu propriile sale reguli și probleme, iar adulții intrarea acolo este strict interzisă. Dar reporterii Vox Populi a reușit să se strecoare incursiune în lumea lor misterioasă prin gaura cheii. Ceea ce este, de fapt implicat în copiii de ieri?Ceea ce nu știa mama mea (18)

În această caracteristică, nu vorbim despre adolescenti greu de gestionat dificile care doresc comportamentul lor de a atrage atenția adulților. tinerii eroi noastre de astăzi nu au nevoie de îngrijire părintească, dimpotrivă, ei se ascund cu grijă de mamele lor si tati face poznele nu pentru copii. În aparență copii serviabili și ascultători, care merg dincolo de pragul casei sale, a schimbat dincolo de recunoaștere. Astăzi vă prezentăm în partea cealaltă, mai întunecată a vieții.

adolescent pentru a câștiga încrederea este foarte dificil. Mi-e teamă să-și imagineze ce circumstanțe le-a făcut atât de suspect, dar personajele am fost în căutarea pentru o lungă perioadă de timp. Iar cei care au fost de acord în cele din urmă a cerut de zor pentru că ei plătesc. „Nimic personal, doar de data aceasta“, - mi-a scris unul din noua generație.

De asemenea, am fost promis, nu pentru a arăta oamenilor nu pentru a apela aceste nume. În același timp, lista noastră de „false“ este finalizată. În continuare, vă așteaptă poveștile reale și Dezvăluiri șocante.

Pentru a realiza o mai realist, nu l-am edita eroii noștri, astfel încât să fie avertizat că raportul nostru conține expresii vulgar și de argou.

Ceea ce nu știa mama mea (18)

Primul nostru erou numit Amir. Două săptămâni mai târziu, el a fost de 16, el merge la școală în clasa a 9-a. interese speciale la tipul, așa cum el însuși a admis, nr. Tot timpul liber să-și petreacă cu prietenii.

Prima dată când am încercat o țigară în 13 ani. apoi am studiat în clasa a 7-a. Nu nu am sugerează, m-am dorit. M-am dus la magazin, a cumparat piesa o țigară și a încercat. Apoi am început împreună cu prietenii de a fuma.

VOX: Ai performanța școlară?

- studiu privind trei, și au existat două.

Ceea ce nu știa mama mea (18)

VOX: Ai sărit vreodată la școală?

- Da, de multe ori chiulangiu. Nu cauzeaza special, doar agățat cu prietenii, școală plictisit. Am mers pe jos în MEGA Almaty, în Maxima. Părinții inițial nu au știut nimic, dar profesorii snitched. Dar eu încă mai continua să joace chiulangiu. Încerc mai rar, dar atunci când suna prietenii, cum putem refuza?

VOX: Cum de a răspunde la absenteism la școală și acasă?

- Părinții jur, profesor strigând. Dar mine nu mai este valabil, eu încă dor pe urechi surde.

Ceea ce nu știa mama mea (18)

VOX: Ați încercat să fumezi?

- Da, de fapt, eu fumez. Prima dată când am încercat o țigară în 13 ani. apoi am studiat în clasa a 7-a. Nu nu am sugerează, m-am dorit. M-am dus la magazin, a cumparat piesa o țigară și a încercat. Apoi am început împreună cu prietenii de a fuma.

VOX: O mulțime de tipi din mediul dumneavoastră de fum?

- Sunt în clasă, cum ar fi jumătate. Atât băieți și fete.

VOX: Și părinții tăi știu despre asta?

- Nu, nu știu, dar deja am suspectat.

Ceea ce nu știa mama mea (18)

VOX: Vindeți tigari in magazine?

- Da, ei vând. Cu această problemă se produce cu greu documente nu am întrebat.

VOX: Un alcool încercat?

- Prima dată când am încercat anul trecut. Era brandy.

Ceea ce nu știa mama mea (18)

În urma numele eroului nostru Shokan. El are 14 ani și studiază în clasa a 8-a.

„Vodnik“ făcut din sticle de cinci litri și litri. Una dintre ele este umplut cu apă, acoperit cu folie de pe partea de sus, a făcut găuri, puse în planul în sine. Apoi, tot ceea ce este necesar pentru a aprinde și ridicați încet sticla. Când nu produc fum, aceasta trebuie să fie în remiză în sine. Ei bine, atunci te prind un buzz.

VOX: Ați încercat vreodată o țigară?

- Da, prima oară când am încercat, când aveam șapte ani. Interesant este că a fost ușor. Ieșitul cu prietenii și a găsit un pachet de țigări, ne-am decis să experimenteze. Mi-a plăcut, apoi într-un fel supt.

Ceea ce nu știa mama mea (18)

VOX: Și alcool sau droguri?

- Ei bine, o dată cu prietenii gonflează șampanie. Chiar și planul afumat. Planul - este o planta astfel de iarba este mai scurt. Am fost aruncat „Vodnik“. „Vodnik“ făcut din sticle de cinci litri și litri. Una dintre ele este umplut cu apă, acoperit cu folie de pe partea de sus, a făcut găuri, puse în planul în sine. Apoi, tot ceea ce este necesar pentru a aprinde și ridicați încet sticla. Când nu produc fum, aceasta trebuie să fie în remiză în sine. Ei bine, atunci te prind un buzz.

Ceea ce nu știa mama mea (18)

VOX: Și de unde obțineți iarba?

- La școală, tipi mai vechi sunt de vânzare. Avem o sală de gimnastică pentru un loc special, în cazul în care sunt acestea Starshikov. Ei și să cumpere.

VOX: Cât costă?

- Plan vândute în cutii de chibrituri. O astfel de cutie costă circa 6-7000 de tenge.

Ceea ce nu știa mama mea (18)

al treilea adolescent nostru - Lena. Avea 16 de ani. Ea studiază în clasa a 9-a într-o școală secundară.

Tsiklomed funcționează la toate diferite. Am luat de câteva ori la început, dar acum nu există nici o noutate.

VOX: Ați încercat vreodată ceva interzis?

- Am încercat Tsiklomed, dar el nu a interzis oficial.

Ceea ce nu știa mama mea (18)

- Tsiklomed - este picături pentru ochi, dar dacă picurare în nas, acționează ca un drog. Acesta costă 800 tenge - este acum crescut, înainte de cost 600 tenge. Lui, cu toate acestea, nu este disponibil în toate farmaciile. Tsiklomed funcționează la toate diferite. Am luat de câteva ori la început, dar acum nu există nici o noutate.VOX: Cum ai știut despre acest efect al acestor picături?

- De la prieteni.

Ceea ce nu știa mama mea (18)

Acest romi. El este de 16 ani, el studiază în clasa a 10-a.

Elevii de liceu au fost încărcate, și chiar și cei care au absolvit deja liceul. Ele sunt deja destul de adulți, locul de muncă, mașini de antrenare. Acestea Starshikov numit șef în fiecare clasă, iar șeful trebuie să colecteze o anumită sumă; dacă nu se adună, ei l-au bătut.

VOX: Ai face vreodata ceva ce mama ta nu știe?

- Da, mama mea nu știe că am fost implicat în lupte. Cu toate acestea, pe o lupta mare, atunci când o școală pe școală, nu am fost eu. Există, în general, o mizerie.

Ceea ce nu știa mama mea (18)

VOX: Ai estorcat vreodată bani?

- Da, elevii de liceu încărcate, și chiar și cei care au absolvit deja liceul. Ele sunt deja destul de adulți, locul de muncă, mașini de antrenare. Acestea Starshikov numit șef în fiecare clasă, iar șeful trebuie să colecteze o anumită sumă; dacă nu se adună, ei l-au bătut. Și el vine la răul la clasa lui și el începe deja la cineva bate mai slab, și verse mânia pe el. Și banii mai mult decât trebuie să adune.

Ceea ce nu știa mama mea (18)

- In ziua de aproximativ 2 000 de tenge la clasa solicitată. Dar există mai mult. Aici sunt doar recent prietenul meu pentru 15,000 tenge încordate. Am dat două zile.

Ceea ce nu știa mama mea (18)

VOX: Unde ai luat banii?

VOX: Și cine este aruncat afara? Numai băieți sau fete, de asemenea?

- Avem doar băieți. Dar am auzit că în unele școli, și fetele prea strecurat.

VOX: Ați încercat să se plângă la adulți?

- Toate ssykuyut. Pentru că atunci va trebui să plătească.

Ceea ce nu știa mama mea (18)

Ultima eroina noastră numit Xenia. Avea 15 de ani, studiind în clasa a 9-a.

Nu mai cred în prinț pe un cal alb. Dragoste și romantism - este un pic prea mucos. Acum, tinerii dorm unii cu alții de dragul plăcerii, într-o glumă, și nu pentru dragoste.

VOX: Ai un secret de la mama ta?

- Da, există. Mama nu știe că eu sunt zi și noapte.

- zi și noapte - este o astfel de petrecere, acestea sunt ținute la sfârșit de săptămână. Acolo va dofiga de tineret, toate aruncat 3-5000 tenge. Organizatorii vpisok inchiria un apartament sau o casă, în funcție de cantitatea de bani. Acolo toate nabuhivayutsya și nakurivayutsya, închis în camere. vârsta aproximativă - de la 11 ani și mai în vârstă; adulții se întâmplă destul de vin, de exemplu, băieți 25-26 ani.

Ceea ce nu știa mama mea (18)

- Noapte si zi au loc aproape în fiecare săptămână. Vara de multe ori: există, în săptămâna de trei ori. Ele pot dura câteva zile.

VOX: De cât timp te duci la astfel de „petrecere“?

- Ei bine, undeva în 11 ani. Părinții, spun du-te pentru o plimbare sau pentru a vizita un prieten, în cazul în care o ședere peste noapte - minciuna pe care am un văr.

Ceea ce nu știa mama mea (18)

- Dar există „swagazhops“. Acesta este un partid care se potrivesc majors locale. Pentru fiecare din al doilea nu ia decât dacă aveți conexiuni. Am fost o dată acolo. În cazul în care noapte și zi poate lovi pe oricine care va arunca bani, „swagazhops“ - numai pentru elite.

Ceea ce nu știa mama mea (18)

VOX: Care este diferența dintre noapte și zi și „swagazhops“?

- La noapte și zi nu este de obicei mult materie, ca „swagazhops“. Ei bine, noapte și zatusit de tineret zi, apoi maxim - un cuplu va fi închis în cameră și de a face afacerea dvs. de adult. Și pe „swagazhops“ pot merge toți goi, majoritatea cazurilor, fete și băieți acolo laba lor peste tot. Ei bine, dracu 'toate pentru a vedea, de a organiza orgii, pe scurt. Și nu există întotdeauna are loc consensuală. Pentru că tot cu pietre și beat, nu înțeleg ceea ce fac și ceea ce fac cu ei.

Ceea ce nu știa mama mea (18)

VOX: Și la ce varsta este acum, în medie, își pierd virginitatea?

- Pentru băieți este normal să-și piardă virginitatea înainte de 13 ani. Ei se întâmplă de obicei, pe timp de noapte și zi. Prostituate ei trage dispreț. Ei bine, în principiu, de ce ar vrea cineva să plătească, în cazul în care acest lucru va exista?

Fetele își pierd virginitatea la o varsta medie de 14-15. Ei bine, acest lucru este considerat normal. Și partenerii lor sunt de obicei mult mai vechi de 20-25 de ani. Am avut școală în cazul în care: o fata de 14 ani, a mers să stea, acolo s-au umflat, și sa culcat cu băiatul, care era în vârstă de 23 de ani. Apoi, ea a zburat, iar tipul a dat banii pentru un avort. Părinții ei nu au știut despre ea.

Ceea ce nu știa mama mea (18)

- Până acum, da. Pentru a fi sincer, eu încă nu mă îmbăt la punctul în care cu cineva să facă sex. Ei bine, dacă te întâlnești cu un tip care îmi place, eu pot face apoi până mintea mea pe asta.

Ceea ce nu știa mama mea (18)

VOX: Și tu nu vrei să faci asta în noaptea nunții lor?

- Ei bine, aceasta este într-un fel de modă veche, la toate. Acum, ca nimeni altcineva nu o face.

VOX: Bine, bine, cel puțin pentru dragoste la?

- Nu mai cred în prinț pe un cal alb. Dragoste și romantism - este un pic prea mucos. Acum, tinerii dorm unii cu alții de dragul plăcerii, într-o glumă, și nu pentru dragoste.

Ceea ce nu știa mama mea (18)

Ceea ce nu știa mama mea (18)

Pentru a înțelege acest comportament ambiguu al adolescenților, am cerut avizul experților în centrul tehnologiilor psihologice moderne și OM TIME psihoterapie la un psiholog copil Zhanar Ukeevoy.

VOX: Zhanar ce se întâmplă în mintea copilului în această perioadă de tranziție?

- Adolescența - acesta este punctul de cotitură, atunci când există transformare foarte puternice în personalitatea copilului. Modificările sunt ambii termeni fizice și mentale. Bucuria și fericirea sunt în contrast dramatic cu starea de spirit toamna, iritabilitate si irascibilitate. În această perioadă, o schimbare foarte importantă în ceea ce privește acceptarea de sine, stima de sine și de auto-valoare. du-te imediat distorsiuni de la sine prea mică pentru o foarte overpriced.

Părinții și profesorii ar trebui să acorde o atenție deosebită comportamentului adolescenților, dar nu este necesar să se umfle din această mare problemă. Pentru ca adolescenta - este o fază de tranziție naturală, pur și simplu merge foarte rapid și emoțional. Adolescentul începe să se încerce ca și în cazul în care el încearcă pe una sau alta masca copiind comportamentul cuiva, și este firesc și logic.

Ceea ce nu știa mama mea (18)

VOX: Ce părinții ar trebui să le păstreze?

- Părinții trebuie să înțeleagă că nu pot restricționa complet copilul din mediul său. Faptul că copiii sunt tăcut și ascunde de la părinți, într-o anumită măsură, de asemenea, norma, deoarece lumea adolescent trebuie să aibă propriile sale frontiere, numai într-un astfel de mediu și se dezvoltă personalitatea sa. Dar nu trebuie să se observe linia: nu exagerati limitarea destul de cadru rigid lor, și, în același timp, nu îndoiți cu complicitatea. Copilul ar trebui să fie înțeles în mod clar că există unele legi și reguli de bază în familie și în societate în care trăiește, dar trebuie să se simtă o anumită libertate. Secretele - acest lucru este normal, este o altă întrebare - ce anume se ascund.

Ceea ce nu știa mama mea (18)

VOX: Cât de mult de un impact asupra copilului are anturajul său?

Ceea ce nu știa mama mea (18)

- În cazul în care o familie are un adolescent dificil, este necesar să se acorde o atenție deosebită părinților înșiși. Poate copilul în familie se simte lipsit, singur sau limitat, și poate fi, se simte, ceea ce ar trebui să facă să plătească lucrurile materiale, dar nu dau căldură. De fapt, există mai multe motive pentru care un copil a început să se manifeste printr-un comportament negativ în rândul prietenilor și mediul său. Dar, în orice caz, baza - o familie.

Ceea ce nu știa mama mea (18)

Noi nu vrem să eșueze în această linie chestiune dificilă, trage concluzii și etichete lipici. Îndrăzniți să dea doar un sfat: dacă sunteți un părinte, ar trebui să te uiți atent la copilul dumneavoastră - poate că, de asemenea, de la te ascunzi ceva? Există o zicală foarte bun: „Copii - este o oglindă a greșelilor noastre“

Ceea ce nu știe mama