Ceea ce este important într-o fată, secretele femeilor

Ceea ce este important într-o fată, secretele femeilor
Ceea ce este important într-o fată. Asta trebuie să fie în voi, care vă plac oamenii, a găsit un suflet pereche, iubit toți oamenii din întreaga lume să zâmbești? Fără care ea nu poate fi o fata reala, care atrage atentia si aduce un zambet pe fata ta? Ceea ce este important într-o fată?De ce o stare de spirit bună - este foarte important într-o fată? Cu siguranță

Ceea ce este important într-o fată, secretele femeilor
știu acest lucru spunând că „problema nu vine singur.“ Ce este vorba? Faptul că atunci când ești într-o dispoziție proastă, trist și plictisitoare, nu aveți energie, necazurile și problemele continuă să palplanse pe tine unul câte unul. Și tu ești blocat în această stare de deznădejde și disperare.

Psihologii, în general, au dovedit că o persoană este mai comună să se concentreze pe negativ. Pentru că mulți ani în urmă, atunci când oamenii se ascund în tufișuri tigrii cu dinți sabie, cunoștințe despre care boabele sunt gustoase și sănătoase, este mult mai puțin important decât știind că Tigrii pot ucide. Anterior, informații negative a ajutat oamenii să supraviețuiască, dar acum ori s-au schimbat. Și acum, câștigătorul este cel care știe cum să se gândească pozitiv.

 • Acest lucru nu înseamnă că trebuie să se întoarcă la matusa lui pe pozitiv, care este întotdeauna atât de bine, în ciuda faptului că soțul ei a părăsit, banii nu este plătit, probleme de sanatate, prieteni tradat ... Nu este asta.
 • Ceea ce este important într-o fată, secretele femeilor
  Dar trebuie să înțelegeți că este important să fie în măsură să se retragă din depresie, deznădejde.
 • În orice în mediul dumneavoastră, există mulți oameni care sunt întotdeauna într-o stare proasta, in mod constant te plangi de viata. Cu ei neinteresante și neplăcut pentru a vorbi, pentru că ei întârzie și voi în acest vârtej de tristețe. Este interesant și frumos pentru a vorbi cu oamenii care ne dau emoții pozitive! Si apropo, cei care sunt interesați în Vedele, religiile, spiritualitatea, știu că există o formă subtilă a materiei - Mana. Deci, se crede că femeile au Mana mult mai importantă decât bărbații. Lucrul interesant este că, atunci când avem o mulțime de cele mai mana, suntem într-o stare de resurse care poate gestiona situația în curs de desfășurare. Putem atrage o viață urlet aspecte pozitive pentru a-și îndeplini visele lor.
 • De asemenea, este important să fie fericit și să construiască o relație bună cu soțul tău
  Ceea ce este important într-o fată, secretele femeilor
  cauza. Faptul că scopul principal al unui om într-o relație - pentru a face o femeie fericita. Dar nu pentru că el este un fel și pufos, ci pentru că astfel de oameni natura intrinsecă a programului - pentru ei înșiși și pentru toată lumea în jurul valorii de a dovedi că e un dur și dostigator. Și dacă femeia lui fericită, așa că a fost capabil să, este bine făcut. Și dacă ești nefericit, acesta este un eșec pentru el. Dar cine vrea să meargă la riscuri inutile și să încerce să aducă fericire pentru o fată care are totul în viață este rău, care este întotdeauna în lacrimi și tristețe, care are un milion de probleme? Astfel de oameni în cazul în care acestea există, doar pentru a confirma regulile de exemplu sale excepționale. Pentru că un om poate încerca să aducă fericire pentru o fată tristă, dar este imposibil, pur și simplu nu va fi suficient, toată lumea va fi în continuare greșit, și el va renunța la încercarea. Bărbați acceptat cu bucurie să binecuvânteze femeia care este fericit în sine. Pentru că dacă
  Ceea ce este important într-o fată, secretele femeilor
  un om vede că fata a fost atât de fericit și apoi face chiar mai fericiți nu au fost de lucru. Pentru a afla cum să fie fericit fără un bărbat. Am scris un articol separat.
 • Oamenii iubesc, în general, să sufere. Este o scuză pentru a justifica eșecul lor, lene și inactivitate. După ce am suferit, atunci, bine am avut să ia într-o astfel de stare?


Asta e doar nici o magie în tristețe și depresie se va produce. Este clar că situația poate fi diferită, și uneori noi toți simt trist, e în regulă, și nu este necesar să se scape de ea și să-și îngroape emoțiile lor. Dar să asa ca atunci cand esti trist, stai acasă și tristețe singur. Nu am pe nimeni să-l expedieze. Părinții tăi, persoana preferată și cel mai bun prieten, desigur, puteți asculta și de sprijin, dar, de asemenea, ele nu vor fi în stare să facă aceasta zi și noapte, ei obosesc de ea, și răbdarea lor va fixa. De aceea, vă burghiu o oră și suferință la maxim! Cry, se simt rău pentru tine cu toată puterea ta, te gândești la asta, ce ești nefericit, lumea este crudă și viața nu este corect, porniți melodrama trist sau a asculta cântece de dragoste trist. O oră a trecut, ska

Ceea ce este important într-o fată, secretele femeilor
Doamna le „Ei bine, asta doare? Te simți mai bine? Bine, destul!“. Ridică-te, ștergându-și lacrimile departe și fă-te ceva frumos. Brew-te pescăruși, activați un film în care totul este rău la început, dar sfârșitul fericit.

Adică, trebuie să învețe să se întrețină. Și nu este nimic ciudat. Tu nu esti singur în lume, în orice caz. Întotdeauna ai tine! Nu vă fie teamă de a fi respins de alții, să fie neapreciat și plin de resentimente. Tu ești cel mai bun prieten al meu! În ai ai crescut și ești mic. Când te simți rău, imaginează-ți că ești un adult te îmbrățișează un mic, reconfortant ei, regret, spune cuvintele ei dulce. Ajutor, îți promit.

Deci, ne-am ai înțeles, că principalul lucru într-o fată - este într-o stare de spirit buna.

Am vorbit despre ce să facă atunci când lucrurile sunt rele. Dar ce putem spune despre când nu e rău și nu e bine? Când nu doriți să plâng, dar nici o putere să se bucure? Ca și în acest caz, să te înveselească? Citiți despre el în articol Cum să fie întotdeauna într-o stare de spirit buna.

Ponderea în sociale. crearea de rețele