Ce vopsea pentru a picta părul negru, care ar schimba culoarea forum

Întrebare Marchizului off topic

Marquis, spune-mi cum poți ușura economisesc părul lor maro inchis la tonul?


Dacă este un ton și părul nevopsit, apoi vopsea dorit oxid de 6% pe lungimea și 3% pe rădăcini (dacă este necesar pentru a face corecția culorilor cu apariția culorii nedorite). Daca parul este colorat, apoi aplicați o spălare (de preferință, un acid) și apoi tonifiat în culoarea dorită (de asemenea, cu corecție a culorilor).


Dar aceasta casa este mai bine să nu facă - du-te la salon.

Pentru a avertiza la o dată - nu este nevoie să aștepte minuni de la maestru. Maestrul competent nu va fi niciodată promite că 100%, el va face ceea ce vrei, deoarece păr sunt diferite, pigmentul în păr, de asemenea, este diferit și fiecare poveste este diferită. Maestrul se poate presupune că va avea pe cap (cum ar fi, spun, eu pot da sfaturi, știind anumite reguli de culoare), dar trebuie să fim pregătiți că culoarea poate diferi de la unele dintre nuanțele de ceea ce vrei. Și nu întotdeauna să dea vina pe frizerul - poate avea mai mult pigment de culoare roșie, de exemplu, decât era de așteptat, atunci vei fi doar un krasninkoy. Sau doar cu o tentă de cupru etc.


Din nou, profesioniști competente încearcă de obicei posibil. Dar trebuie să facă cote.

Marquis, și nu știu dacă este posibil, cel puțin negru, părul vopsit (culoarea ei naturala - maro inchis) vopsea, astfel încât cel puțin umbra maro, și anume, că acestea apar mai maro naturale (ciocolata neagra).
:)

Ediție de rețea «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)“

Informații pentru agențiile guvernamentale (inclusiv, pentru Roskomnadzor) Contact: woman@woman.ru