Ce și cum să se spele geamurile din plastic în instrucțiunea de origine

detergenti

Dacă vorbim despre mijloacele de a avea grijă de ferestre din plastic, acestea sunt în fiecare an, din ce în ce mai mult și mai mult. Industria produce produse noi și îmbunătățite.Curățarea poate fi utilă:

 • „Musculare Mister“ - mijloace pentru spălarea de ochelari, va oferi o fereastră transparentă Nu există divorțuri;
 • potrivit pentru curatarea petelor „Formula 409“;
 • „Sanita“ va curăța ușor murdăria;
 • „Frosch“ elimina urmele de lucrări de instalare;
 • „White Cat“ - o cârpă, care este proiectat pentru curățarea suprafețelor din sticlă sau plastic;
 • „Domestos“ - un gel care ajută la restabilirea albeaa cadrului din plastic;
 • „Dl propriu“ - perfect face față cu amprente, vaselină, funinginea;
 • „Pemolyuks“ recomandat pentru curățarea murdăriei inveterat și pete;
 • gel „Comet“ este folosit pentru spălarea geamurilor de bucătărie - se curăță grăsimea murdăria;
 • praful de spălat, săpun de rufe sau de vase pot fi folosite pentru a spăla petele proaspete și o suprafață mică.
Ce și cum să se spele geamurile din plastic în instrucțiunea de origine
Produse de uz casnic sunt bine curățate de sticlă de la murdărie și praf

În plus față de utilizarea de produse chimice de uz casnic, se poate recurge la remedii populare, care nu sunt mai puțin eficiente. Luați în considerare ceea ce poate fi spălat ferestre din plastic în casă:

 • soluție de săpun. Ia orice pulbere, săpun și se dizolvă în apă. Compoziția rezultată a ferestrelor de spălare.
 • Pudră de dinți. Este amestecat cu creta pana consistenta buna de smantana se aplica la contaminarea și lăsată să se usuce, apoi ștergeți cu o cârpă uscată.
 • O soluție de oțet sau acid citric în combinație cu carbonat de sodiu dă un efect excelent. Soda este aplicată pe suprafață și cu un burete de acid se triturează energic.

Echipament de spalare

Pentru plastic pentru o lungă perioadă de timp a rămas serviciu atractiv estetic, trebuie să știți cum să se spele ferestrele din plastic în casă și să urmeze câteva reguli de grija pentru ei. Punctul principal este alegerea echipamentului potrivit. Nu puteți utiliza substanțe de curățare abrazive, care pot provoca zgârieturi pe suprafața de plastic sau zgâria sticla. Este demn de a folosi cârpe moi, bureți, prosoape de hârtie și șervețele.

Ce și cum să se spele geamurile din plastic în instrucțiunea de origine
Pentru spălare de sticlă trebuie să folosiți o cârpă moale și burete

De asemenea, amintiți-vă câteva reguli:

 • Se spală ferestrele de pe o zi noroasă, sticla nu este atât de repede uscat, și ai avut timp pentru a șterge suprafața înainte ca acesta să apară pe irizare;
 • în primul rând cadru purificat, apoi numai cu geamuri;
 • se aplică în mod uniform și compoziția de detergent într-o singură direcție, de a crea o mișcare pete circulare;
 • Sticla este mai bine să ia soluții alcoolice speciale de detergenți.

Pentru o bună calitate a de curățare ar trebui să respecte anumite secvență de operații. Dacă fereastra a fost recent instalat, aveți nevoie pentru a exfolia întregul film care protejează rama în timpul transportului.

Ce și cum să se spele geamurile din plastic în instrucțiunea de origine
Este necesară îndepărtarea întregului film, care a fost utilizat în transportul de sticlă

apă săpun obișnuită și din plastic mea de praf și murdărie. Dacă există unele părți ale poluării grele, acestea sunt tratate cu agenți speciali. zgârieturi puțin adânci pot fi reparate prin aplicarea poloneză. Cu toate acestea, nu toate fondurile pot fi utilizate pentru curățarea de ferestre din plastic.

Important! Amintiți-vă că nu puteți utiliza:

 • pulbere abrazivă înseamnă zgârieturi pe suprafață, creând o construcție din material plastic aspect neîngrijit;
 • acidul și solventul poate schimba culoarea panoului, astfel încât acestea trebuie utilizate cu precauție.

Îngrijirea adecvată a cadrului de plastic și vitrajului

Durabilitate datorită utilizării de îngrijire corespunzătoare. Acest lucru este valabil mai ales în timpul sezonului de iarnă, așa că trebuie să știe cum să aibă grijă de ferestre din plastic în timpul iernii.Ce și cum să se spele geamurile din plastic în instrucțiunea de origine
Pentru a regla ferestrele de plastic utilizate cheie Allen

Pentru a se pregăti pentru fereastra de iarnă, au nevoie de instrumente și echipamente. Printre acestea se numără:

 • cârpe și șervețele;
 • perie moale;
 • hexagonală;
 • sigiliu grăsime;
 • ulei de motor.

Secvența de lucru

În primul rând, trebuie să vă spălați geamurile de la murdărie și praf acumulate în timpul perioadei de primăvară-vară. În acest caz, folosiți o cârpă și șervețele moi, precum și detergenți non-abrazive. nu se poate îndepărta murdăria persistentă, folosiți un cuțit și praf de curățat. Înainte de a începe să se spele geamurile, este necesar să se perie de praf.

Ce și cum să se spele geamurile din plastic în instrucțiunea de origine
Acumulate peste murdăria de vară pot împiedica deschiderea și închiderea ferestrelor

Apoi, aveți nevoie pentru a începe ajustarea hardware-ul. Puteți face acest lucru prin utilizarea hex. Pentru a se evita pătrunderea în frig camerei în timpul iernii trebuie să transfere clemele de pe ușile în modul de iarnă. Astfel, se potrivesc de rama ferestrei va fi mai puternic.

Ce și cum să se spele geamurile din plastic în instrucțiunea de origine
ferestre de traducere în modul de iarnă oferă o potrivire mai strictă a cadrului

Este important de ulei gresoare. După aplicarea pe detaliile de care aveți nevoie pentru a deschide și închide declanșatorul de câteva ori, aceasta va ajuta uleiul să fie distribuit. Această procedură trebuie repetată în timpul iernii, cel mai important, fă-o în frig extrem.

Ce și cum să se spele geamurile din plastic în instrucțiunea de origine
Ungeți mecanismele ferestrei trebuie să fie de mai multe ori pe sezon

Sigiliul necesită, de asemenea, o atenție. Cauciuc uzura în cele din urmă afară și nu se mai potrivesc bine, aceasta afectează etanșeitatea ferestrei. Se spală guma poate fi direct pe fereastra sau golind-l. Procedura trebuie efectuată cu utilizarea de detergent, apoi asigurați-vă că pentru a șterge uscat. Procesul de aplicare a agenților de silicon pentru garnituri de cauciuc.

Ce și cum să se spele geamurile din plastic în instrucțiunea de origine
Silicon grăsime previne uzura rapidă a garniturii de cauciuc

Dacă vedeți că fereastra în timpul iernii ceață în sus sau merge condens, atunci trebuie să se adreseze experților. Ei vor verifica starea garniturii de cauciuc și înlocuiți-l dacă este uzat. Este important să se facă piesele de schimb la timp, aceasta va contribui la extinderea duratei de viață a ferestrei.

întreținerea sticlei

Atunci când este instalat corect din plastic tamplarie va dura aproximativ 40 de ani. La instalarea, asigurați-vă că ferestrele erau într-un film de protecție specială, care le protejează împotriva zgârieturilor în timpul transportului și instalării. Aceste ferestre nu necesită vopsire sau lipire în timpul iernii, dar pentru a le spăla cel puțin de două ori pe an, este încă necesar. Nu o face la temperaturi scăzute, deoarece sticla se poate sparge, care vin în contact cu apa.

Se spală cu săpun și sticlă de apă poate fi. Nu folosiți pulberi abrazive și o perie care pot zgâria suprafața sticlei.

pervazul de îngrijire

O atenție specială ar trebui să fie pervaz. Acest lucru este valabil mai ales a celor care îi place să decoreze plantele sale de apartament. Apa de la udare flori care se încadrează pe pervazul ferestrei, în cele din urmă formând cercurile galbene. Aceste pete sunt foarte dificil să se retragă, și, uneori, este pur și simplu imposibil, prin urmare, este necesar să se utilizeze un film adeziv special pe pervazul ferestrei, care este alb sau o altă culoare, precum și tăvi pentru plante de apartament.

Ce și cum să se spele geamurile din plastic în instrucțiunea de origine
Pervazul protejat de umiditate cu un strat special

Textura pervazul de la diferiți producători pot varia. Ele sunt netede, poroase sau dur. Atunci când vând un consultant, de obicei, indică tipul de material utilizat pentru pervazul ferestrei și murdăria de spălare. Cu toate acestea, ar trebui să ia în considerare unele caracteristici, de exemplu, pervazul dur pot fi curățate cu o perie rigida, dar în nici un caz nu se poate folosi o racleta sau cuțit.

Grija pentru pante

Pantele sunt, de asemenea, nevoie de îngrijire, dar mijloacele de a face acest lucru depinde direct de materialele din care sunt realizate. În cazul în care acestea sunt realizate din material plastic, nu necesită îngrijire specială. Ele sunt ușor de spălat și curățat de praf și murdărie. O caracteristică specială este necesitatea de a înlocui materialul de etanșare, care câțiva ani după instalare, este complet eliminat și înlocuit.

Ce și cum să se spele geamurile din plastic în instrucțiunea de origine
După mai mulți ani de funcționare, este necesar să se înlocuiască materialul de etanșare

În cazul în care panta este realizat din gips carton, acesta este acoperit cu vopsea, care pot fi spălate, și actualizați dacă este necesar. Când se folosește un dop de plută sau de bambus suficient de sistematic pentru a le șterge cu o cârpă umedă praf.

pante tencuite nu este necesar să se spele, deoarece acestea nu sunt rezistente la umiditate, ele pot fi curățate cu o cârpă umedă sau uscată. Rosturile de expansiune ar trebui să fie utilizat masticul acrilic, iar suprafața este vopsită în timp util.

Urmați instrucțiunile simple pentru îngrijire pentru ferestre din plastic, le puteți utiliza pentru perioade lungi de timp.