Ce se poate vorbi cu o fată

1. Discuție despre film. Află ce ii place, atunci când ea a mers la cinema pentru ultima oară, unele vizionarea filmului. Puteți invita orice noutate.5. Vorbeste despre obiceiurile proaste. Funny despre obiceiuri proaste. De exemplu, pentru a pierde ceva de uitat, etc. Nu contează ce să spun, principalul lucru care a fost distractiv.

6. Discuție despre alimente. Pe feluri de mâncare ei preferate, restaurante. Îi place dacă să părăsească țara, pe picnicuri. Ar fi înțelept să-i invite la unul dintre locurile pe care ii place.

7. Discuție despre călătorie, locuri. În cazul în care îi place să meargă, care a fost pentru ultima oară, în cazul în care ar dori să viziteze, etc.

8. Discuție despre mașini. Nu au o fată, ea conduce o mașină sau doresc să învețe. Puteți oferi ajutor, dacă ei înșiși sunt de conducere, și ea nu știe cum.9. Discuție despre școală, locul de muncă. În cazul în care și cât de mult timp de a studia sau de lucru fată, ce succes, ce relație cu echipa. au condus întreaga echipă oriunde, etc.

10. Discuție despre restul. Fata îi place să se angajeze în weekend și în timpul lor liber. Dacă nu vă place ceea ce face, nu critica! Sarcina ta - trebuie doar să continui conversația.

12. La copii. dacă ea iubește copiii. Adresați-vă prietenii despre copii, nepoti, etc. Despre cazuri ridicole care implică copii. Și dacă ea este mama mea, această temă poate fi suficient de strânse.

13. La Holidays. Cere un favorit de vacanță, ceea ce place cadouri. Distribuiți preferințele.

14. animale de companie. De asemenea, un subiect foarte larg. Cu animale amintit diverse povestiri interesante. Întrebați dacă îi place animale, pe care îl iubește. Are numele unui animal de companie, de ce numit astfel, etc.

Și, de asemenea, găsi idei pentru dragoste. Fetelor le place.