Ce se poate face cu vopsea

Artisti din intreaga lume folosesc vopsea pentru a scrie capodopere. Dar nu neapărat un geniu pentru ceea ce pentru a încerca să atragă ceva. Puteți utiliza o varietate de culori. Pentru a vedea acest lucru, vom discuta mai multe variante de modul în care diferite culori pot fi folosite la domiciliu.  • Vopsele de sticlă pentru a crea vaze vitralii
  • vopsea și tehnologie de acril „decupaj“
  • Vopsele pentru țesături în interiorul tău
  • Desenați ușa de la camera copiilor
  • dormitor lampă incandescentă

Vopsele de sticlă pentru a crea vaze vitralii

Dacă ați avut anterior să se mulțumească cu puțin, dar acum o varietate de culori, pur și simplu porazhaet.Chtoby vopsea pe anumite suprafețe, există vopsele speciale. De exemplu, există o vopsea proiectat special pentru pictura pe sticla. Le vom folosi astăzi.

Mai întâi, trebuie să luați vaza de sticla obisnuita si degreseaza-l cu un gel special. Apoi, vopsea va merge la mult mai bine și mai ușor. Acum, ia un creion și rascherchivaem ușor vaza pe „bucăți“. Imaginați-vă o fereastra vitraliu, este alcătuită din mai multe bucăți de sticlă colorată. Așa că pur și simplu nu colectează aceste bucăți de sticlă, le vom atrage.

Ce se poate face cu vopsea

După creion vă raschertite schema de vitralii, începe să-l umple. În primul rând, culorile vii umple fiecare celulă. Atunci când acestea sunt uscate, să ia o perie foarte subțire și cu cerneală neagră și vopsea peste tot contururile. Astfel, vom obține vitraliu gata artificiale, care arata foarte impresionant.

vopsea și tehnologie de acril „decupaj“

Tehnica „decupaj“ implică un transfer al modelului de pe suprafața hârtiei.

Pentru a transfera modelul, de exemplu, pe masa de bucătărie, folosiți un grund special pe lemn. Desen, care este pe hârtie, este aplicat pe suprafață și „peregruntovyvayut“ ea. Apoi îndepărtat cu grijă hârtia și vopsele acrilice dorisovyvayut toate părțile lipsă ale imaginii. Penultima etapă este aceea de a lustrui suprafata si deschide-l cu lac.Ce se poate face cu vopsea

Poate se pare foarte simplu în cuvinte. Dar, de fapt, locul de muncă în această tehnică este laborioasă și foarte consumatoare de timp.

Vopsele pentru țesături în interiorul tău

Un rol foarte important în formarea interiorului locuinței este textile. Printr-o varietate de perne, perdele și perdele pot face casa mai luminoasă și mai interesant. Pentru a vă asigura că textile dvs. a fost unic, utilizați vopsea pentru țesături.

O idee bună pentru ce să umple bucătăria cu lumină și căldură este vopsit perdele. Pentru a face acest lucru, utilizați culori luminoase, care ar sublinia individualitatea bucătăriei. Pe perdele poți desena orice vrei.

Ce se poate face cu vopsea

De exemplu, puteți închide pe rafturi fluture artificiale sunt la fel, ceea ce atrage pe perdele. Daca nu sunteti de desen din copilărie Nu, nu contează. Puteți utiliza aparatul semnătură, care este oferit în multe magazine. Împreună cu perdele puteți decora perne pe chicineta, în timp ce toate acestea vor arata mult mai armonios.

Desenați ușa de la camera copiilor

Copiii sunt incredibil de puternic spațiul lor valoare personală. În cazul în care copilul dumneavoastră are propria sa camera, este necesar în orice mod de a arăta copilul dumneavoastră că sunteți dispus să-l ajute în perfecțiunea ei.

În primul rând, ceea ce face reparații în camera copiilor, să ia în considerare toate dorințele copilului. De exemplu, poate fi o cameră pirat, la piept comori și un pat în formă de navă. Pentru o astfel de cameră aveți nevoie cu siguranță uși speciale. Nu veți găsi în orice magazin. Ele pot decora-te.

Ce se poate face cu vopsea

Pentru a începe bucura de un producător de schițe. Acest lucru poate fi ceva ca un volan sau o ușă secretă la comoara. În orice caz, veți avea nevoie de șabloane gata, care ar cifră a fost mai precisă și clară. Figura trebuie aplicată la ușa amorsat, iar la capătul lacului, pentru a evita o rapidă ștergere.

dormitor lampă incandescentă

Pentru a face o varietate de interior dormitor plictisitor, utilizați lucruri simple. De exemplu, dvs. lampă veche poate deveni un nou lucru unic după ce-l decora. În funcție de ce fel de material a fost utilizat în crearea sa, pentru a alege vopsea.

Ce se poate face cu vopsea

Acest lucru se poate face folosind o varietate de accesorii sau alte elemente decorative. Puteți așeza partea de jos a cojilor lampa, și decora partea de sus a acesteia în celadon. Astfel, vara va fi întotdeauna o bucată de tine în dormitor.