Ce se întâmplă dacă pielea uscată de pe mâinile tale pielea uscată mâinilor

Ce se întâmplă dacă pielea uscată de pe mâinile tale pielea uscată mâinilor

Bună ziua dragi cititori. Avem „toamna de aur“. Doar m-am dus pentru fiica mea la școală și nu a observat că lasă deja pe artari înroșit. Și astăzi a venit mai devreme și a fost dată când am mers încet și te uiti in jur. Ce este frumusețea peste tot în jurul, cât și spune, în toamnă, ca și în cazul în care artistul a atins pensula pentru copaci și le-a pictat în culori strălucitoare.Toamna caracterizat prin culori luminoase de portocaliu, galben, roșu. Ce este culori luminoase și frumoase. Cea mai stralucitoare si mai bogat în timpul recoltării să scadă. Deci, de multe sentimente și emoții în suflet. Dar, cu debutul toamnei vine timpul vreme rece, frigul, vântul, frigul, pielea noastră suferă cel mai mult. Cred că se confruntă cu multe mâini piele uscată, ce faci în cazul în care pielea este uscată? Dar, uite întâi, să la motivele care pot fi pielea uscată pe mâini.

piele uscată a mâinilor. Cauze.

Pielea ta, cum ar fi pielea feței și a corpului are nevoie, de asemenea, de îngrijire. Odată cu debutul de piele vreme rece pe mâini pentru a deveni uscat, condițiile meteo afectează, și chiar uitați să poarte mănuși.

  1. Factorii de mediu. Umiditate, îngheț, vânt, mai ales în lunile de iarnă, la temperaturi joase, toate acestea are un efect negativ asupra pielii mâinilor.
  2. Mână face ca pielea uscată expunerea prelungită la soare pe ea. Mai ales este uscăciunea pielii, în cazul în care locuiți în zonele aride.
  3. Uscăciunea pot fi provocate atunci când radiatoare, calorifer, aer condiționat, atunci când nivelul de umiditate scade.
  4. Prea apă caldă sau rece, pe care am folosit pentru a spăla pe mâini sau de felurile noastre de mâncare, de exemplu. săpunuri antibacteriene, detergenti, toate acestea conduc la faptul că stratul de grăsime naturală pe piele și clătit pielea devine uscată.
  5. Pacienții care iau anumite tipuri de medicamente, pot provoca, de asemenea, uscarea pielii.
  6. Lipsa de vitamine din organism, sunt deosebit de importante pentru vitaminele pielii A, E și C.
  7. Motivul pentru piele poate fi beriberi uscat. Acest lucru poate fi complexele de vitamine perioade de iarnă-primăvară, de data aceasta poate fi consumat în continuare.

Deoarece tratamentul și prevenirea pielii uscate în special trebuie să acorde o atenție la dieta ta. Mananca legume și fructe proaspete. Bea cel putin 2 litri de apă pe zi, odihnă, somn suficient, totul este sănătatea pielii cheie.

De asemenea, un factor important este sănătatea poate usca pielea este cauzata de boala, pentru a se stabili dacă în organism sau boala poate fi insuficienta hormonale, ceea ce poate provoca piele uscată, trebuie să consultați un medic. Bolile care pot fi cauza pielii uscate este diabetul, psoriazis, alergii, eczeme, afecțiuni ale tiroidei și alte funcții.Ce se întâmplă dacă pielea uscată pe mâini?

Este foarte important pentru mine pentru a ridica o cremă bună mână. Pielea mâinilor mele uscate, ultima dată când am luat Cremă de mâini cu ulei de cătină în compoziție, foarte mult, o ușoară, hrănitoare, hidratare. Eu folosesc o crema cel puțin o dată pe zi, cel mult de două ori pe zi, dimineața și seara.

Ce se întâmplă dacă pielea uscată de pe mâinile tale pielea uscată mâinilor

Ulei în îngrijirea mână. Foarte bun pentru pielea mâinilor, ulei de cătină. Se vindecă rănile perfect, reduce inflamația și calmează. Uleiul poate fi folosit ca măsline, migdale, ulei de calendula. Uleiul este recomandat pentru ușor cald într-o baie de apă. Frecați uleiul în piele, acordând o atenție la unghiile, degetele, cuticulele.

Poate se încălzește uleiul de măsline și se aplică pe piele grasă, pot fi omise într-un bol cu ​​mâinile unt cald. În loc de măsline cătină costum de mare, ulei de gălbenele, ulei de migdale, și altele.

Foarte recomanda utilizarea uleiului de cătină. Despre ulei de cătină Mai multe detalii pot fi găsite în articolul „ulei de cătină pentru piele.“ În acest articol veți afla ce ulei este bun pentru piele, compoziția de uleiuri, vitamine, acțiune și proprietăți ale uleiului.

ulei de pațachină poate fi îmbogățit cremă. Porțiunea de crema pentru mâini, se adaugă 3-4 picături de ulei de cătină și ungeți ruki.Kozha devine moale și ofertă.

De asemenea, se recomanda folosirea unt de shea (unt de shea). Cumpar ulei de la farmacie, este uleiul necesar nu este scump. Ulei înmoaie, vindecă, hrănește, acoperă mâinile un film subțire. Am luat acest ulei de-a lungul mării, pentru a lubrifia pielea, deoarece pielea este uscată și pentru a proteja pielea, ungeți unt de shea.

ulei de Calendula este, de asemenea, se descurcă cu pielea uscată, vindecă rănile și microfisurilor pe piele, reduce inflamația și hrăni pielea.

Tăvi de plante pentru a avea grijă de mâinile tale. Ajutor pentru a atenua, reduce inflamatia, calmeaza pielea baia de ierburi mâini. Se poate prepara musetel, galbenele, patlagina. Două lingurițe de iarbă (poate lua orice) se toarnă 400 ml. de apă clocotită și infuzat timp de 20 minute se strecoara infuzia și infuzia de călduț renunța. Apoi lubrifia-vă mâinile cu o cremă hrănitoare sau ulei.

Masca pentru maini. Există, de asemenea, o mască pentru mâini uscate cu smântână și cartofi fierți. Unul pentru a găti cartofi „în uniformă“ zdrobi și se adaugă câteva linguri de smântână sau sat. Aplicat pe pielea mâinilor cu 20 de minute spălați cu mâinile apă și uscate unse cremă hrănitoare.

Atunci când pielea uscată pe mâini este o problemă reală. Care este prima întrebare. Este mai bine să folosiți uleiuri care hranesc, se înmoaie, se vindeca. Îmi place uleiul de cătină, unt de shea, unt de cacao, ulei de migdale, ulei de sâmburi de piersici, ulei de măsline. Eu folosesc aceste uleiuri pentru a avea grijă de mâinile tale.

Și, desigur, cel mai bun pentru a face temele in manusi de cauciuc, de spălare, curățare sau de spălat vase, pentru a proteja pielea mâinilor și unghiile de efectele negative ale detergenților.

Pornire la rece și este mai bine să nu iasă din casă fără mănuși. În plus, nu trebuie să uitați de cremă de mâini hrănitoare. Am alternând crema de maini cu uleiuri pentru mâini. Nu ignora și face o regulă pentru a lubrifia pielea mâinilor tale de mai multe ori pe zi, cu o cremă hrănitoare. Este important să se aleagă pentru ei înșiși un produs bun și de calitate.

Nu uita ca pielea este uscata, aceasta poate fi cauza multor boli. Prin urmare, în cazul în care fisuri pe degete, alergii, mâncărimi, iritații ale pielii ar trebui să se consulte cu un medic.

Și mi-a placut balzamchik pielea pregătită cu propriile sale mâini de uleiuri, cum ar balzamchik în mod adecvat poate înlocui smântână și ingrediente pentru prepararea sa costa un ban. Balsam pentru piele deteriorat cu ulei de cătină.

Ce se întâmplă dacă pielea uscată de pe mâinile tale pielea uscată mâinilor